- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.441
kızımın yeni cetveli teyzeleri beğendiniz mi ? nasıl olmuş artık rengini değiştirmeliydim dimi
merhaba güzel hamişler hayırlı cumalar
bugün kalabalığız ne güzel
şakuracım senin ve bbeklerinin iyi olmasına çok sevindim canım
inşallah bundan sonra hep iyi haberlerini alırız
atatanem geçmiş olsun demek senin burun tıkanıklığının nedeni gripmiş
bende bugün durmadan hapşuruyorum ve gece burnum tıkanıktı
inşallah hasta olmam
çilekcim maşallah denizin odasına
çok güzel olmuş erkek bebek denince illa mavi olmak zorunda değil demekki
beyaz çok yakışmış renkli oyuncaklarla
bizim burada ikea mağazası var tarzı çok benziyor senin aldıklarına canım
iyi günlerde kullanın
arkadaslar herkese merhaba.ben araniza yeni katildim.20(+3)haftalik hamisim.uzun bir bekleyisten sonra oglusuma kavusacagim ani bekliyorum.yazdiklarinizi biraz biraz okudum.bu guzel paylasimlara ben de katilmak istedim.onceden cocukistiyorum.com daydim.belki ordan olan arkadaslar varsa bilir.nikim ayni.herkese sevgiler...
su bebek takvim olayini nasil yapabilirim.yardimci olursaniz sevinirim.tesekkurler...
Aaaa kalimero'cum nasıl kocişten ayrılabiliyorsun sen :) Özle özle bir gece ayrı kalın kuzum ne olacak :) Arada mola verince sık sık yürü canım. Saatte bir 10 dk yürümek lazımmış. Biz de yarın akşam yola çıkıyoruz hem de seninkinden daha uzak. Aynı senin gibi iş sonrası çıkacağız. Umarım çok şişmeyiz. İyi yolculuklar canım..
günaydın papatyalarım
sakuracım iyi insan lafının üstüne gelir dün senin adını andım nerde bu kızlar diye:)buarada sana bişey söyliycem drum söyledi bunu ikiz gebeliklerde rahim ağzına kesinlikle dikiş atılıyor dedi dr un rahim ağzı genişliğini falan kontrol ediyor dimi bak çok kötü bir olay okudum bu sitede allah korusun ikiz bebeğe hamile bi arkadaş 5 aylık bebeklerini kaybetti dr rahim ağzına bakmayı ihmal etmiş rahim ağzı da kasılmış açılmış kızcağız nerden bilsin suyu geliyo birden bebeklerini kaybediyor.allah korusun çok dikkat et bak doktoruna bu konuda sürekli uyarı yap sizde yapın kızlar çok önemli benim 3. aydan beri her seferinde ölçüyor doktorum sıkı takip edin ihmale gelmez
buarada gözüm aydıııııııııııııııııııııııın gribim kızlar doktorum ilaç kullanma bol bol ıhlamur adaçayı iç ve dinlen dedi.bu sıcakta yandık walla işimiz var burnum çeşme gibi((
oooo taaaa ne zaman yazmışsın ayol sende benden 10 dakika sonra:dilcikar:
julicim gözüm korktu bak şimdi aşıdan herkes dökülüyo bende haftaya yaptırıcam yedik nanayı desene
ahhh güsel kızım benim yerim ben onuuu:)))
tsk,ederim hyatim tamamlayim daha güzel olur insl..
birde yanlis yere eklemisim tasiyimmiki diger tarafa?
kizlar merhaba.ata tanem 24 hosbulbuk cnm.
bu arada bende gecen hafta ankaraya yolculuk yaptim.hemde otobusle.ama hic kimseye tavsiye etmem.cunku ayaklarim feci sisti.ve cok su ictigim icin tuvalet krizi yasadim.tek mola verilince ankaraya iner inmez kendimi wc ye attim.neyseki donuste esim arabayla aldi beni.
kizlar lutfen su bebek cetvelini nasil yaptiniz hadi anlatin ama...bizim de olsun oglusumuzla...
tekrar tsk,ederim canlarim iyi dilekleriniz icin..ikeadan aldim mobilyalari..cok fazla cicekli böcekli bisiyler olsun istemedik sade oldu bizimkiside..
ibolyacim aciktir tatlim bizim gönlümüz buyrun gelin meleginle beraber..
aaaaaaa ama benim doktorum ot çaylarını yasak etti, hiçbi halt içemiyorum, bi ayran içiyorum, arada da açık çay içiyorum, bi yerde okumuştum, ıhlamur yada ada çayı hangisi olduğunu tam bilmiyorum ama rahimde kasılmalara neden oluyomuş, iyi değilmiş yani, kız bi araştır da öyle kullan,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?