2008 Kasım Anneleri

Bir bos bırakmaya gelmiyor sızi hemen kaynatıyosunuz,ben dayanamadım iste kalkıp eve geldim,saatlerce uyuduktan sonra simdi iyi gibiyim yazık sabah hic oynamıyordu kızım,acaba bizim canimizin yanmasından bebisler de etkileniyor mudur kızlar?annem bana hamileyken kolu ezilmis ve kırılmıs,simdi annemle kolumuzun aynı yerinde cukurluk var,cok ilginc.,cilek denız oglanın odasına bayıldım

aman diyeyim fater önlemini al bak benim gibi olma sakın sıcakta hiç çekilmiyo walla:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım bebişini de allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi oğlan annesi daha katıldı aramıza hadi bakalım

kızlar buarada beni sakın dövmeyin ben neyaptım biliyomusunuz?kalktım kendimi azcık iyi hissettim ya gene heryerin tozlarını aldım,yerleri sildim banyolarımı ovdum balkonumu yıkadım fırınımı falan sildim ortalığa çekidüzen verdim tabii şimdi halsizlik çöktü üzerime daha yemek yapıcam annemler gelicek akşam yemeğe ondan dayanamadım gene temizlik yaptım.inşallah daha kötülemem ama heryer pırıl pırıl oldu yaa değdi walla

su an kendımı fecı yorgun hıssedıyorum yaaa :bbo:
hafta sonuna gırıyoruz dıye ıslerımı toparlayıp cıkmam lazım ve cok bıtkın hıssedıyorum kendımı nedense
ayrıca bu aksam kısmetse yola cıkıyoruz abımlerle ankaraya
dun aksam benı ıkna etmeyı basardılar bır gece kalıp donucez ınsa allah
teyzem bır yandan arayıp, abımle annem bır yandan ısrar ederken kocıs de gıt deyınce he dedık bakalım
ama kocamı sımdıden ozledım :asigim:
degısıklık olur dedıler ama bakalım nasıl gececek hafta sonumuz hava bıraz serınledıkten sonra gec vakıt yola cıkıcaz gece varırırz sanırım ayaklarımı dusunuyorum sımdıden

Aaaa kalimero'cum nasıl kocişten ayrılabiliyorsun sen :) Özle özle bir gece ayrı kalın kuzum ne olacak :) Arada mola verince sık sık yürü canım. Saatte bir 10 dk yürümek lazımmış. Biz de yarın akşam yola çıkıyoruz hem de seninkinden daha uzak. Aynı senin gibi iş sonrası çıkacağız. Umarım çok şişmeyiz. İyi yolculuklar canım..

sorma yaaa nasıl boyle bır karar verdım anlamadım :uhm:
aslında vazgecmek ıcın bahane arıyorum ama abım cok fecı bozulur artık bu ıse :mymeka:
zaten kendımı naza cektıgımı soylemeye basladı
dıyorum kocamı bırakamıyorum aklım burada kalıyor dıye bu kez kocama takılmaya baslıyor
abım tum konforumu dusundu yastıgımdan, maden suyuma varana kadar hazırladı garıbım mızmızlanmayayım dıye tatlicadiarzu

bılmıyorum kı yaaa nasıl dayanıcam
canım kocam ben senı sureklı ararım sen keyfıne bak orada dıyor ama onsuz hıcbır seyın tadı cıkmıyor :asigim:

Kızlar yolculuk oncesi tuzlu yemeyin, yolda muhakkak bol su tuketin boylece bol bol mola vermek zorunda kalırsınız ve yurumek zorunda oldugunuzu sakın unutmayın. Artık kan dolasımımıza yatarken bile dikkat etmemiz gerkiyormus, sol yana yatarak vs.... Satte bir mola vermeyi ihmal etmeyin ve 10-15 dakika muhakkak yuruyun. Bunlar bana doktorumun tavsiyesi idi ama maalesef seyahete cıkmak nasip olmadı.
Yollarınız açık olsun kızlar, Allaha emanet olun.

kizlar merhaba.ata tanem 24 hosbulbuk cnm.

bu arada bende gecen hafta ankaraya yolculuk yaptim.hemde otobusle.ama hic kimseye tavsiye etmem.cunku ayaklarim feci sisti.ve cok su ictigim icin tuvalet krizi yasadim.tek mola verilince ankaraya iner inmez kendimi wc ye attim.neyseki donuste esim arabayla aldi beni.

kizlar lutfen su bebek cetvelini nasil yaptiniz hadi anlatin ama...bizim de olsun oglusumuzla...

herkese iyi akşamlar!!

çilekçim odanız çok güzelmiş ya bayıldım...hangi marka acep?

bu arada dikkat edin kızlar kendinize ne çok hasta oluyorsunuz..bol bol meyve yiyin..

aaaaaaa ama benim doktorum ot çaylarını yasak etti, hiçbi halt içemiyorum, bi ayran içiyorum, arada da açık çay içiyorum, bi yerde okumuştum, ıhlamur yada ada çayı hangisi olduğunu tam bilmiyorum ama rahimde kasılmalara neden oluyomuş, iyi değilmiş yani, kız bi araştır da öyle kullan,

julicim gözüm korktu bak şimdi aşıdan herkes dökülüyo bende haftaya yaptırıcam yedik nanayı desene

yavru korkma iğnedn filen, bünyeye göre değişiyo, ben ilk aşımda da rahatsızlı k duymadım, ikinci aşımı da çarşamba günü vuruldum onda da hiçbi rahatsızlığım olmadı, ebe üstüne basa basa söyledi, koluna ağırlık yapabilir diye, ama hiç de öyle olmadı, bnce bnyeyle alakalı bişey

tsk,ederim hyatim tamamlayim daha güzel olur insl..
birde yanlis yere eklemisim tasiyimmiki diger tarafa?

cilekk inanmıyorum yaa bebişinin odasına bayıldım, çok zevkli döşemişsin en ufak bi ayrıntıyı bile kaçırmamışsın, tebrikler şekerim, bu arada kapınızı pencerenizi açık tutun, bebişiinizin odasını ele gçirebliriz :1ninca:

ben yapıveryimmi, s.a.t. bebişinin cinsiyetini filen yaz, ona göre bi ticker ayarlarız şeker

tekrar tsk,ederim canlarim iyi dilekleriniz icin..ikeadan aldim mobilyalari..cok fazla cicekli böcekli bisiyler olsun istemedik sade oldu bizimkiside..

ibolyacim aciktir tatlim bizim gönlümüz buyrun gelin meleginle beraber..

tekrar tsk,ederim canlarim iyi dilekleriniz icin..ikeadan aldim mobilyalari..cok fazla cicekli böcekli bisiyler olsun istemedik sade oldu bizimkiside..

ibolyacim aciktir tatlim bizim gönlümüz buyrun gelin meleginle beraber..

çilekçiğim ne güzel gün gelipte sana hamişler odasından yazmak benim çok hoşuma gitti doğrususırnaşık şey
denizin odasına bende bayıldım canım. çok güzel dizayn etmişsin. içinde güle güle büyütmeyi nasip etsin rabbim:sm_cool:
bizim buralarda mmm27 miz vardı tesadüf senide görmüş oldum baksırnaşık şey

ibolyacım walla doktorum dedi kafamdan yapmıyorum çünkü bitkilerden bazıları zararlı diye budönemde ben hepsinden uzak duruyorum.adaçayı yapıyo diye biliyorum ben zaten nolur nolmaz sırf ıhlamur içicem

buarada yağmurcum son adet tarihini yaz bana ben sana hazırlayayım takvim sonra linkini veririm sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…