2008 Kasım Anneleri

hılalcım barısmanıza sevındımm hatasını anlamıss :)) sonuda guzel bıtmıss :kedi:

andınacım uzulme ne olur herseyın hayırlısı olsun su taraftan dusun esın gelıcek uzunzamandır gorusmuyordunuz bunu dusun ve onla gerırcegın gunlerı dusun lutfennn

beyazmelekcıgım sımar hayatımmm canım arkadasımın nazlarını cekerız ne olcakk

citosum ne olduuuu hayatımm bazen bana da ole sagdan sagdan gelırler

günaydın kızlar çok hastayım bi selam veriim dedim
oğlanıda yediremedim oda feci ösürüyo ıhlamur vermeye çalışıyorum ama ondand 10-20cc içip bırakıyo
teyzem aldı yedirecek inşallah bende uzaniim
kombiciler gelicek bugün bakalım

Sıkıntımın belli bir nedeni yok,ya da şu an çözebileceğim bir nedeni yok diyim..Çok hareketlibir yaşamdan çok çok durağan bir yaaşantıya,bir sürü arkadaşın eşin dostun olduğu bir yerden kimsenin olmadığı,hiç arkadaşın,akraban olmayan bir yere gelmek beni mahvetti.ŞŞimdi diyeceksiniz ki neden arkadaş edinmiyorsun.Olmuyor arkadaşlar olmuyor.Bazi şeyler çaba sarfetmekle olmuyor.Konu komşu desen eşim bekarken abuk sabuk bir yerden ev almış.İlçedeyiz ama ilçenin dışında bir yerde oturuyoruz.Evimzi bahçeli gidip gelcek kafa dengi kimse yok.Hayatım boyunca arkadaş sıkıntısı yaşamadım AMA buraya geldiğim günden beri yalnızım..Ve bu yalnızlık beni çok boğuyor..

Her hafta sonu şehir dışına çıkıyoruz sıkıldığımız için ama o da çok yormaya başladı batu doğduktan sonra.her hafta çanta hazırla,dönüşte onları yıka topla..3 senem çanta hazırlamakla geçti.Ben gidip bi kahve,çay içebileceğim kafa dengi birileri olsun diyorum.Hadi arkadaş yok,Eşimin ailesi de hala,dayı kimse yok.Olanlarlada küsler zaten.Bu da benim şanssızlığım sanırım.Benim ailem de tam tersi kalabalık curcuna şamata.Burası tam tersi..Kendimi çile dolduruyormuş gibi hissediyorum..

ya bende geçmişe bakıyorum da
andina anlayamadım olayı bır bakıcı olayı dönmüş ama ne oldu çıkmak mı istiyor işten hayırdır

Ya lelalcim ,bakıcının babası demiş ki evde bir erkekle kalamazsın , o da sabahları karısıyla yani benimle beraber evden çıksın akşam gelsin demiş , böyle bişey mümkün değil tabiki .. benim böyle bir zihniyeti lamam da mümkün değil ya o da başka bir konu zaten.. durum bu , eşim de dediki ben bak oğlana nereye giderse gitsin bakıcı dedi..off offf

Çitosum bende antalyaya gittiğimde senin gibiydim kuzum , sen çalışmıyor musun? Çalışsan iş yerinde arkadaş bulurdun kendine hayatım.. bilirim zordur yanlızlık..

Çitosun anlıyorum seni.Tayinin ne zaman canım?Sabret be güzelim.Çocukla da bi yere gitmek zahmetli.Annemler arabayla 10 dk bize, ama bu çanta hazırlama yüzünden gitmek istemiyorum.O zamanda yalnız hissediyorum kendi mi((Ankaraya gelince gider geliriz.Hem bebelerde büyür.Dişini dık biraz canım...

Andina senin bi zamanlar yine işten çıkma durumun mu ne vardı?Yanlış mı hatırlıyorum.Kalimerocum da olabilir.Böyle önceden üzülmeyelim.Güzel düşünelim, güzel olsun.Herşey düzene girecek bak görürsün.:)

Yasminim evet benim işden çıkma durumum hala devam ediyor , nerdeyse 2 ay olucak hala neticelenmedi durum , 5 kişi kurbanlık koyun gibi sonumuzu bekliyoruz , bu aralar yine bir hareketlenme var bakalım açıklasınlar da hepimiz yolumuzu çizelim , çok can sıkıcı böyle beklemek

Andinacım çok şom ağızlıyım ben galiba.Keşke sormasaydım bak nazara gelmişsin.Bakıcı tarafından düşünülürse ona da hak vermek lazım biraz.Ama baba sonuçta bakıcı evde diye gitmesinede kimse engel olmamalı.Bakıcının bir kardesi filan yok mu oda gelsin onunla nede olsa az bi zaman.Benim çocuğuma kayınvalidem bakmak istememişti önce biz bakıcı ile anlaşmıştık.Benimde eşim sabah 10 da çıkar 4'e eve geliyordu.Oda bu sebepten kabul etmek istememişti.Sonra kardeşinide getirmesini söyledik.Kabul etti.Dene en azından derim ben.

Çitosum bende antalyaya gittiğimde senin gibiydim kuzum , sen çalışmıyor musun? Çalışsan iş yerinde arkadaş bulurdun kendine hayatım.. bilirim zordur yanlızlık..

Çalışıyorum canım ve işyerinde tek doktorum ve tek bayan doktorum.Her şey benim aleyhime işliyor yani..Hemşire arkadaşlar filan var ama onlarında işleri yoğun.

Canım benim tayinime bakmıyor ki olay.Eşimin eczane olunca ha deyince taşınamıyoruz yani.Ama ev bittikten sonra 1 sene sonra filan ben tayin istiycem o canı isterse gelsin artık çok bunladım çünkü.Hoş puanım da düşük bu puanla nasıl ankaraya tayin çıkar o da meçhul.Var mı bakanlıkta torpil:)

Zzor bi durum andinacım ama kızın babası da kendi çapında haklı aslında.Çok iyi tanısa belki güvenir izin verir ama devir kötü bir sürü haber okuyp duyuyor insanlar..bir süre bakıcıya bıraksan çocuğu..

çitoscum anlayabiliyorum zor bir durum ordan ayrılacağınız zaman bellimi yani yakın mı en azından sabret bizimle idare et diyeceğim :kedi:bol bol takıl nette burada biz arkadaşlık ederiz sana ama bilirim yanındaki biri gibi olmaz

andina zaten insanı mehveden belirsizliklerdr olumlu veya olumsuz sonucu bilsen ona göre hareket eder yolunu çizersin

Günaydın herkeze bende hastanedeydim ahmedi götürdüm kullandığı ilacı var raporlu raporu dolmuş onu yenilettim geldimmmm

çitoscum hayırdır dicem gerek yok anlatmışsın zaten durumun zor gerçekten ama tayin imkanın varsa kullan o cehennemi yaşamak zorunda değilsin güzelim

minikcim hoşgeldin güzelim

herkese günaydın.çok kötü bi gece geçirdik bütün gece ağladı çağan hem uyuklayıp hem ağladı sanırım midesi ağrıdı gece.sabaha karşı mama içirip ilacını verdim rahatladı birazcık.reklem seyrediyo şimdi bi taraftanda esniyo uyuyacak galiba.geçmişi okuyamadım umarım tüm bebişlerde anneleride iyidir.

Kızlar bakıcının babası eşimi çok iyi tanıyor o yüzden böyle bir talebi anlamam mümkün değil , bakıcımız eşimin askerlik arkadaşının ablası , eşimi senelerdir bilirler , geçen sene iyice tanıştılar hatta bakıcım sürekli babam eşini çok seviyor falan der dururdu , o yüzden böyle birşeyi anlayamam ve hak da veremem kızlar.. bu çok iğrenç bir düşünce bence , benim kocam onun kızına mı asılacak nedir ki yani , böyle bir düşünceyi benim midem kaldırmıyo kusura bakmayın , ben adamın karısı olarak hiçbir rahatsızlık duymazken babasının böyle bir şey düşünmesi çok korkunç..

Ha dediğiniz gibi olsa hiç tanımadığı bir eve kızını gönderse tamam endişe edebilir ama bu durumda endişe etmeye hakkı yok

Dilekcim bakıcının kardeşleri büyük ve çalışıyor herbiri , zaten ben evde başka bir çocuk olmasına karşıyım , kendi kuzenlerimi bile yanlız bırakmam batu ile bu konuda kötü tecrübelerim var , en korktuğum şeylerdendir

off andinacım ya gerçemkten çok zor bir durum
yani üstelik tanış olunan bir durumda böle düşüncelere sahip olunması .. bişey diyemiyorum ..
eşin ne kadar kalacak istanbulda belli mi süre ..
aklıma şöle alternatifler geliyor
baba bir süre idare edecek evde batuyu ama mesela yarım günlük yuvaya verirsin yarıum gun yuva yarım gun baba olacak bu durumda
baba işe başlayınca da eğer bakıcından memnunsan o da iş bulmadıysa geri çağırırsın olmadı başkasını ayarlarsın
ya daaa tamamen bakıcıyı değiştireceksin sana böle mırın kırın yapmayan birini bulacaksın ..

çitosuumm üzme kendini tatlım ya
arada hepimize öle geliyorlar biliyorsun daha geçenlerde konuştuk senle
kendini sakın bırakma ve yıpratma
bir bıraktın mı toparlaman zor oluyor

ayrıcaaa çitoscum sanırım o msn ı olan bir kişi benimm :))))

çitoscum bende yazayım msn imi özelden sana gerçi bu aralar açık değil pc de bir sorun var ama yakın zamanda giderilecek inşallah

andinacım bence de çok kötü bir düşünce babası çok art niyetliymiş üstelik tanıdığı birisi için bunu dile getirmeleri bile çok ayıp gönder gitsin boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…