- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.381
Çitosum ne oldu yavrum ya?Bi problem mi var? Ya küçük bi yerde yaşıyosun diye biliyorum.Çık gel Ankaraya be güzelim.Bak buluşuruz, alışveriş, yemek.Yavrularımızı gezdiririz.Biliyosun tontişleri yüzmeye gönderecez beraber.Sıkma canını.Tontişin farkeder üzülür bak.Hııııı:)))
Çitosum ne oldu , neden depresifsin? Mevsim değişikliğinden olabilir tatlım bu aralar herkese geliyolar zati..
Kızlar bu bakıcı mevzu sinirlerimi alt üst etti , zaten biliyosunuz işde de yolunda dil hiçbişey , hala işden çıkarılıcakları ve bölüm değiştiricekleri isimleri açıklamadılar , artık kafayı yemek üzereyim
canım oluyor öle şeyler hepimize zaman zaman monotonluktan sıkılıyoruz doğru evet hayatımız monoton ama şükürler olsunki iyi bir hayat pek çok insanın istediği hayal ettiği dualar ettiği bir hayata sahibiz eğer vaktin ve imkanın varsa biraz değişik şeyler yapın ailenle bir yerlere gidin bir iki günlüğüne evde değişik planlar yapın vs.. sanırım iyi gelir ama başka bir problem varsa önce onu çözmelisin sanırım zaten o zaman diğerleri kendiğiliğinden çözülür
Çitosum bende antalyaya gittiğimde senin gibiydim kuzum , sen çalışmıyor musun? Çalışsan iş yerinde arkadaş bulurdun kendine hayatım.. bilirim zordur yanlızlık..
Çitosun anlıyorum seni.Tayinin ne zaman canım?Sabret be güzelim.Çocukla da bi yere gitmek zahmetli.Annemler arabayla 10 dk bize, ama bu çanta hazırlama yüzünden gitmek istemiyorum.O zamanda yalnız hissediyorum kendi mi((Ankaraya gelince gider geliriz.Hem bebelerde büyür.Dişini dık biraz canım...
Ya lelalcim ,bakıcının babası demiş ki evde bir erkekle kalamazsın , o da sabahları karısıyla yani benimle beraber evden çıksın akşam gelsin demiş , böyle bişey mümkün değil tabiki .. benim böyle bir zihniyeti lamam da mümkün değil ya o da başka bir konu zaten.. durum bu , eşim de dediki ben bak oğlana nereye giderse gitsin bakıcı dedi..off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?