2008 Kasım Anneleri

selamlar,
bende oğlanları uyuttum geldim..
akşlam ben çıktım burdan oğlanları uyttum kısırımı yaparken babamız geldi.. tam oturup yiyecekken oğlanlar uyandı.. neyse hepberaber yedik sonra babamız belki uyurlar diye arabayla bir dolandırdı bizi ne mümkün arabada şebeklik yapıp gülüyorlar kuduruklar..
oğlanları 10 dan önce yatıramıyorum yatırınca böyle tekrar kalkıyorlar ya.. akşam 8 de yattı sabah 7de uyandı diyenlere şaşıyorum valla hala mızıl mızıl bir kaça kere mama içip öyle uyuyorlar gece...
maytabım benim oğlanlarda sabah bişey yediremedik çok az yumurta yediler..önceden peynir domates pekmez ne güzel yerlerdi..ağızlarını kapatıyorlar elleriyle iyice akıllandılar bunlar..

merhaba kızlar dün yoktuk arkadaşıma gşttşk piroşla
off bugün pek iyi değilim hem başım ağrıyo hemde garip bir psikoloji var üstümde cnm hiç bişey yapmak istemiyo

Ben evdeKi maratonda bittim, bir de Avrasya'yı kaldıramayacağım!

Ya kızlar bu arada bugün çok kötü bir şey oldu. Daha önce de bahsetmiştim, kayınvalidem 1 ay bizde kalıcak diye. Bugün yani daha 3. günde çok fena kavga ettik. Kadın bana hatta anneme demedik laf bırakmadı. Annem iyi ev kadını değilmiş de, beni süs bebek gibi yetiştirmiş de, laylaylom bir hayat sürmüş de (ki benim annem ne sıkıntılar çekmiş bir kadındır) yok efendim bana sen kızını öyle yetiştirme iyi yetiştir de... Ben de altta kalamadım içimdekileri döktüm. Laf döndü dolaştı siz beni hiç istememiştiniz zatenlere geldi. O da seni asıl istemeyen babasıdır dedi. Ben şimdi bu kadınla nasıl olur da aynı evde yaşarım 1 ay daha. Bir de kadını ytağımda yatırmışım, ben yerlerde yatmışım hiç mi yaranılmaz bir insana.. Ayy çok sinirlerim bozuk kızlar ya eşime bunları söylesem mi söylemesem mi, kadına hadi çek git mi desem bilemedim...

kötü olmuş canım yaa keşke hiç yaşanmasaydı ulen kadın geldin oğlunun evine 1 ay kalıcan sus bari kapa çeneni otur adam gibi ben anlamıyorum bunları yaa hadi lle yapacaksın bari gitmeye yakın yapta kimsenin huzuru kaçmasın
ve bence eşine hemen anlatmalısın canım sen anlatmazsan o anlatır hemde artık ne şeklide anlatır bilemem

Canım ya ne zor.Bizzat yaşayan biriyim ben.Ben de evden kovdum.Her akşam laf sokuyodu.En son arkamdan avazı çıktığı kadar bağırdığında bebeğe bakma , sevmeye gel dedim.Bence eşinle konuş ve geri dönüşü olmayan yola girmeden ayrılın, ilişkinizi sınırlandırın.Daha laçka olmasın ilişkiniz.Ya nasıl insan bunlar.Rabbim gelinimizin ahını alacak kadar kötü kaynana yapmasın bizi.:1no2:

Kadın bir de bana tembih ediyor sıkı aman söyleme çok üzülür sonra diye... Ama o istememe mevzusu ne öyle kızlar ya... Seni baban hiç istemedi denir mi? Bidr de severdim adamı şimdi ondan da tiksindim

Kadın bir de bana tembih ediyor sıkı aman söyleme çok üzülür sonra diye... Ama o istememe mevzusu ne öyle kızlar ya... Seni baban hiç istemedi denir mi? Bidr de severdim adamı şimdi ondan da tiksindim

Canım sen kocanla mutluysan o istemiş bu istememiş aldırma.Kocana anlat, kaldıramıyorum ben de.Neyin varmış istenmeyecek.Hem olmuş bitmiş şey.Temcit pilavı gibi pişirip pişirip ne o önüne koymalar.Bi bebeğiniz olmuş.Bak gelirsem yolarım o kaynananıkaydirigubbakcemile

canım ya üzüldüm senin adına..bu kayınvalidelere neden yaranılmaz bilmem.. oğlunun evindesin gelin kendi yatağını veriyor sen annesini kızına çekiştir olacak işmi bu ne memnuniyetsiz insanlar bunlar.. boşver takma kafana ama içinede atma eşile güzel bir dille konuş bunu tamama onunda annesi yani bir tarafda sen bir tarafta annesi var ama onun görevide orta yolu bulmak..sen kendin eşine söylemeden git dersen bu sefer eşinde kırılacak dediğim gibi nede olsa annesi.. bence konuş eğer hala kalacaksada dediklerini duyma bırak kendi çalsın kendi söylesin...

Kocama anlatıcam aanlatmasına da olay büyüyecek diye korkuyorum çünkü onun da annesiyle arası çok iyi değil, kavga büyüyecek diye korkuyorum. ışin kötüsü bakıcı bulana kadar Bengiş'e bakması için biz çağırdık kadını. Şimdi bi yandan da muhtaç gibi bişeyim bizimle olmasına... Sabır ver Allah'ım.

elmalıcım ya dün alttan al diyordum ama alttan alınacak bir insan değilmiş kayınvaliden seni, annen nasıl yetiştirmisse yetiştirmiş eşinle huzurlumusun gerisi boş bence takma kayınvalidenin ağzına da bakma belki yalan söylüyordur canım ama eğer ki doğruysa arana mesafe koy ve eşinle konuş canım

Kocanla konuş mutlaka.Yoksa işler daha ileri gidebilir.Nereye kadar susabilirsinki?Aileni falan da katıyomuş.Torununa bakarken annesine de ağzına geleni sayması gerekmez. Kocanla sakince konuşup bi çıkar yol bulun canım ya.Belki o annesiyle konuşursa kadın dilini tutar.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…