2008 Kasım Anneleri

ay canım yaa aynı bizim gibi geçmiş geceniz puff ne olacak bu çocuklar bilmem ben :çok üzgünüm:

teşekkür ederim melekcim..ayrıca bizde yani bne ve kızım yeni yaşını kutlarız..nice yıllara canımmmopuyorumnanaktan
ıcırcım teşekkürler canım...

geçmiş olsun canım..gazı varmış anlaşılan eymen oğlanın..benim kızda tulumuna gıcık kaptı bugün..çıkardıkta rahat ettikkkkaydirigubbakcemile3

andinam biz geçen sene almıştım be..çokta iyiydi ama bu yıl istemiyo..ama seninkiylede kolları falan dışarıda üşümezmi ki..ben sıcacık yatsın istiyom..öçokmu şey istiyommmkaydirigubbakcemile

alkisalkisalkis:asigim:

geçmiş olsun canım..

offf çitoscum bende seninki gibi bi hayat arıyom şöyle şehrin dışında bahçeli bi evim olsa..bahçemde sebzemi meyvemi yetiştirsem..hayvanlarım olsa..eşimle kızımla..canımız isteyince arabamıza atlayıp gezmelere gitsek..

geçen seneki evimizde apartmanda yani gerçi buyılda apartmanda da..altan gürültü üstten gürültü..gece demezler sabah demezler..hafta sonu sabahın 8 de süpürge tutarlar..geç saat demezler sabah demezler..bunun küçük bebeği var demezler.çat kapı gelirler.saatlerce oturular.uyuyan çocuğu sevelim diye uyandırılar..anasının işi ne yeniden uyutsun derler..bu yıl evimi değiştirdim geçen seneden korkmuşum..kimseye selam bilem veremiyom..sonra annem arar hafta sonu gelin..gelemem desem küser.hafta sonu bi gezelim deriz..çok geziyonuz zaten siz..hiç evde oturmasınız derler..bişi alsak..paranız çok sizin bunuda paramı verdiniz derler..dayım söylenir, teyzem söylenir..hiç bize uğramıyonuz.neden gelmiyosunuz.hafta sonu hiç tanımadığım birinin düğünü olur davetiye gelir..köyden önümden gelse bilmem ama o düğüne gidilr..yoksa köylüler laf edrmiş..bilmem kızı havalanmış derlermiş..falanda filanda canım..

onun için tadını çıkar canım..atalarımız bilem demiş nerde çokluk orda ...luk diye..

ne olmuş benim damadıma kıyamam ben ona..çok geçmiş olsun dünürüm..

ay andinam bende sevmiyorum yanında büyük çocuğu..kasılıyorum nedense..kaydirigubbakcemile

yasminim birkaç güne belli olur inşallah ümitle bekliyorum

kızlar herhalde bir süre babası bakacak artık sonrası Allah kerim
ben çıkıyorum eve gidiyorum malum süt izni , görüşürüz sonra

günaydın ;

hafta sonu yokum ,annem b.evlerdeki evini kiraya vermiş ,bende son kez gideyim de komşularımı bir göreyim ,hem melisin süt kardeşi orda ,hemde benim 20 yıllık arkadaşım orda ,çok özledim onuda gidip göreyim dedim ..1 saate kadar çıkarım heralde ,takılayım biraz bari.

mrb herkeze,gecmise bakamiyorum pc`m cok yavas yine,bu kocayi gebertcem aksam gelince.

habire film indiriyor,sorun bakalim izleyebiliyormu diye?tabiki hayir vakti olmuyorki..neymis arsivinde

buluncakmis..

gece Deniz pasanin karni agridi galiba,miz miz hic durmadi..ayagimda uyudu sürekli

herkez iyi dimi,vallahi bakamiyorum gecmise acilmiyor bile sayfalar ya.

ben geldım
uff bu angarya ısler hıc bıtmıyor
sımdı de kocısın ısyerının sorunları ıle bogustum geldım
eve gectım yavru kusum anneannesıyle oynasıyordu
bıraz da ben yedım oglusumu geldım

Kalimerocum sabah ben de çıkacaktım evden yavrum uyandı, mızırdanmaya başladı.Gittim öptüm yanaklarından , günaydın yavrum dedim.Bi gülüyo bi gülüyynaştık biraz, karnını falan öptüm. Boynunun altını öptüm koklaya koklaya.Nasıl mutluydu.Babasına teslim edip , burnumda kokusu tüte tüte geldim(((

ben 3 kez tesebbuste bulundum ama kısmet olmadı
her defasında bır aksılık cıktı katılamadık
esım bu kez katılalım dıyor ama hava sartlarına ve ayaklarıma pek guvenemıyorum

bende katılmayı bu sene çok istedim ama misfirim olacağı için katılamayacağım
kardeşlerim gidiyorlar hatta numaralarını bilem almışlar

ya bu arada benim kafam hala kazan gibi
babamız geldi kızı ona bıraktım
ben de geçip biraz yatayım bari

vay hanımlar avrasya maratonuna katılıyorsunuz ha bize de el sallayın kameradan görelim sizleri KK'daki arkadaşlarımıza selam deyin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…