2008 Kasım Anneleri

elmalıcım bencede adamın üstüne atıyor aynı şeyleri bende yaşadım ama dün anlattım biraz eşimin teyzesinde kendi düşünür eder yapar adamın üstüne atar kendi tereyağ gibi sıyrılır.. seninkide öyle geldi bana..

Bence de kızlar kesin adamın üstüne atıyor, çünkü sizin de anladığınız gibi o tipte bir insan. Heralde istemese bana kendini o kadar sevdirmezdi...

Canım istemese bile seni kabullenip sevmeyi, saygı göstermeyi bilmiş.Eğer gerçekten başta sevmediği doğruysa bile kızma.Çünkü sevip saymış seni.Buna üzülme.Ama kayınvaliden bunu başaramamış gibi.Kötü olmuş.Hoş burda kayınvalidesiyle arası iyi olmayan ve duruma alışmış arkadaşlarımız var.Kendini yalnız ve kötü hissetme.Çok abes bi durum değil.kaydirigubbakcemile5

Bence de babası başta istememiş bile olsa kendini bana sevdirdi ya, olay kapanmıştır. Ama bu kadın çok tehlikeli kızlar. Mutlu etmek na-mümkün... Bu arada daha nişanlıyken bana telefonlar açıp evimi size vermiyorum rayici neyse kiramı vereceksin diyebilecek tarzda bir insan. ışte onun yüzünden çıktık geçen sene kıymetli evlerinden de şimdi ne sıkıntılarla kredi ödüyoruz.
Bu iş tamir olmaz artık sanırım. Haklısınız en iyisi eşimle güzelce konuşmak. Ama iş büyüyüp de bakıcı bulmadan kadın giderse naparım bilmiyorum. Annem de gelemz, babam hasta hep onunla meşgul...

Site kapalıyken eşmle konuyu bir güzel konuştum. Siz aranızda çözün deyip işin içinden sıyrıldı. Kimseyi kimseye doldurmak değil amacım ama bi haklısın karıcım diyebilirdi. Erkek milleti işti anasına toz kondurmuyo

ya kızlar ne oldu sitemize gitti bir anda neyse geldi nihayet ama ben kaçıyorum kendinize iyi bakın yarın öbür gün çok sakin olur buralar ama şekerler ben buralardayı beni yalnız bırakmayın opuyorumnanaktan

bak yaa gördünmü birde korkuyordu anasına sitem eder diye nerdee kendi kavga edeceği zaman anasıyla çatır çatır eder iş sana geldimi yok tüü klava:

neyse o zaman bundan sonra yapacaklarından da sen sorumlu değilsin noluyor derse de kendi aramızda çözüyoruz dersin kötükedihüso

elmalıcım gerçekten çok zor bir durum içindesin
üstelik şuanda aynı evde yüz yüze bakıyorsunuz
klasik kayınvalide tutumu...
seninle bu şekilde konuşması kayınpederi araya karıştırması annene laf etmesi bunlar gerçekten hiç hoş durumlar değil.
bence akşam eşini al ve dışarı çık biraz
seninle konuşmam gereken şeyler var diye
güzel dille bir kez daha yaşanılanları anlat ve bu şekilde yıprandığından bahset
en azından eşin yumaşak bir dille yaşanılanların hoş durum olmadığını eğerki bir ay beraber yaşanılacaksa daha saygılı bir ortamda yaşanılması gerektiğini falan söylesin
belki oğlu söyleyince daha etkili olur

elmalıcım zor bir durum canım yaaa, aslında eşinin karışmaması bir yerde iyide olmuş en azından olaylar büyümeyecek, sizzde kaldığı sürece ilişkini minimum düzeyde tutup zorunlu olmadıkça konuşmaamanı tavsiye edebilirim ancak, sonuçta her şeklde yüz yüze bakacağınız birisi, ne kadar koparıp atsanda olmuyor biliyorsun

ne giriş amaa selam kızlar,

bugün sabahtan evdeydim öğleyin çıktım ta çapaya gittim anaokuna öğrenci denetimi için ve oraya 9 aydan itibaren çocuk aldıklarını gördüm çok şekerdi bıdıklar

lelal yarın ne yapıyorsun ?

elmalıcım bende lohusayken k.validemle tartışmıştım çok büyük çaplı olmasada eşimde aynı benim eşimde senin gibi demişti ama bizimki ufak bişeydi senin kayınvaliden annene bile laf söylemiş nasıl bakıcak sonra annenin yüzüne çok ayıp, bu durumda benim eşim bişey söylerdi annesine

ayy hadi piroşş senin kızda yürümeye başladı desene
bizim cimcime çok fena tek elden tutup ki onda da destek almıyor ya baya baya yürüyor ama ellerimizi bırkatığımızı anladığı anda iki adımdan sonra kendini güvenli bir şekilde poposunun üstüne bırakıp gülüyor .. hani dur daha var biraz daha sürüneyim der gibi bir hali var :))

denizannem yarın çok yakın çocukluk arkadaşımın düğünü var öğlen nikah akşam da yemek ve ben sadıçım .. tam bir koşturma hali olacak ben de anlayacağın .. buluşalım diyecektin dimi yine tutturamadık günleri

elmalicim kötü olmus yüz göz olmaniz,insl.atlatirsiniz bu durumu kisa sürede..

oo lelal yarin fistik gibi olucan anlasilan,en yakin arkadasin olduguna göre..

pirostami basladi yürümeye,afferim yaa bizim kazmalar sürünsün kizlar aldi basini gidiyor.

sürüngen canavarlar akalim ne zaman kalkicaklar ayaga..

benimkisini tutuyorum hemen kiriyor bacaklarini,birde siritiyor suratima..

ama koltuktan koltuga ucma dedigin zaman Deniz ilk sirada geliyor:))

:)) evet canım geçen hafta denizde bende hastaydık çok o nedenle sesimi çıkarmamaıştım:) ama sizde hastaydınız sanırım,

sağlık olsun tatlım görüşürüz nasıl olsa, görüşemezsekde kalbimiz bir:) aslında az önce okudum dün kınadaydık diyince düğünde bugünlerdedir tahmin etmiştim

çilekçim benim denizde 4-5 adım atıyor kendi başına ama canı isterse ayaktayken gel diyince hemen emekleyerek koşturuyor, atom karınca gibi çok hızlı emeklemede:)

şu an baba oğul yere yatmış reklam izliyorlar, oğluşun uyku pozisyonu, eve eşim ona şarkı söylüyor, şarkımızda "bende özledim bende" :) bu şarkı çok sakinleştiriyor kuzuyu, geçen hasta olunca babası gece 3 gibi bunu söylüyorduzemuszemus

geçen hafta evet bizde hastayız diye sesimizi çıkartmamıştık size de bulaşır diye korumdan bişey dememiştim ama o hafta baktım ki sizde hastasınız ..
çilekcim valla yapıcaz bişeyler ama kıyafet alamadım içime sinen bişey bulamadım bulduklarımda ateş pahası bir gece için o kadar para vermek de istemedim. artık evdekilerle bişeyler yapıcam üzüldüm bu duruma ama süsümden vazgeçmem :)))

süslü kokos seni,bilirim ben bulursun güze seyler..

denizanam benimkiside öyle,hah tamam diyorum gelicek galiba ama yok hemen emekliyor.

sedosum hosgeldin fistigim.

ben yarin oglumu ilk defa babanesine birakicem,kocisle alisveris yapicaz biraz.

cok uzaklasmiycaz ama durmazsa aliriz hemen yanimiza diye.

üzerimde bi gerginlik var,cok iyi bakar babanesi ama ilk defa olucakya simdiden gerildim.

aglamaz dimi benim böcük,üzmez insl.kendini.

bu arada kimse kalmamis bende kaciim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…