- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.461
Ben evdeKi maratonda bittim, bir de Avrasya'yı kaldıramayacağım!
Ya kızlar bu arada bugün çok kötü bir şey oldu. Daha önce de bahsetmiştim, kayınvalidem 1 ay bizde kalıcak diye. Bugün yani daha 3. günde çok fena kavga ettik. Kadın bana hatta anneme demedik laf bırakmadı. Annem iyi ev kadını değilmiş de, beni süs bebek gibi yetiştirmiş de, laylaylom bir hayat sürmüş de (ki benim annem ne sıkıntılar çekmiş bir kadındır) yok efendim bana sen kızını öyle yetiştirme iyi yetiştir de... Ben de altta kalamadım içimdekileri döktüm. Laf döndü dolaştı siz beni hiç istememiştiniz zatenlere geldi. O da seni asıl istemeyen babasıdır dedi. Ben şimdi bu kadınla nasıl olur da aynı evde yaşarım 1 ay daha. Bir de kadını ytağımda yatırmışım, ben yerlerde yatmışım hiç mi yaranılmaz bir insana.. Ayy çok sinirlerim bozuk kızlar ya eşime bunları söylesem mi söylemesem mi, kadına hadi çek git mi desem bilemedim...
merhaba kızlar dün yoktuk arkadaşıma gşttşk piroşla
off bugün pek iyi değilim hem başım ağrıyo hemde garip bir psikoloji var üstümde cnm hiç bişey yapmak istemiyo
hee buarada piroş yürümeyi hızlandırıyo demin bıraktım odanın bi ucuna onu bende baya uzaklaştım paytak paytak yürüyerek uzakta olmama rağmen geldi bana:))
sürüngen canavarlar akalim ne zaman kalkicaklar ayaga..
benimkisini tutuyorum hemen kiriyor bacaklarini,birde siritiyor suratima..
ama koltuktan koltuga ucma dedigin zaman Deniz ilk sirada geliyor:))
slm şekerler nasılsınız
hoşgeldin elifcim, hafta içi girememekte haklısın canım, dersimin olduğu günler bende pek uğrayamıyorum artık,
beyazmeleğim bende çok gülüyorum onların o haline, kıro bir oğlum var galiba:)
bu arada yürüyen bıdıklara tekrar maşallah
:))yerim ben o kıroyu her kıro ilke gibi olsa keşke kaydirigubbakcemile3
tipe bak yabancı artisler gibi ama ferdi dinliyor :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?