2008 Kasım Anneleri

canım kayınvaliden hakkında bişey demeyeceğim ama kim olursa olsun benim anama laf söyleyemez , yani kocam kaynanam kayınpederim başbakan Amerikan başkanı valla dünya umurumda olmaz kapının önüne koyarım , bilmem anlatabildim mi lmaz:

merhaba kızlar dün yoktuk arkadaşıma gşttşk piroşla
off bugün pek iyi değilim hem başım ağrıyo hemde garip bir psikoloji var üstümde cnm hiç bişey yapmak istemiyo

şekerim bana gelseydin keşke dertleşirdik , ben de pek garibim malum bakıcı ve iş yüzünden iyi gelirdi sizi görmek artık haftaya inşallah :1hug:

hee buarada piroş yürümeyi hızlandırıyo demin bıraktım odanın bi ucuna onu bende baya uzaklaştım paytak paytak yürüyerek uzakta olmama rağmen geldi bana:))

gelinim benim 41 kere maşallahhhh

sürüngen canavarlar akalim ne zaman kalkicaklar ayaga..

benimkisini tutuyorum hemen kiriyor bacaklarini,birde siritiyor suratima..

ama koltuktan koltuga ucma dedigin zaman Deniz ilk sirada geliyor:))

canım batuyla deniz hemen hemen aynı gelişimi gösteriyorlar , sen denizi anlattıkça ben batuyu görüyorum , bak müstakbel karısı yürümeye başladı benim sıpa üşengeçlikten totosunu kaldıramadı daha akannehir

slm şekerler nasılsınız

sedoşum nerelerdesin yine günlerdir , anam ben bu kadar kalsam sülalaede beni kapının önüne korlar seninkiler bıkmadılar mı senden :roflol:

ayy kızlar bugün eylülümü anneannesine bıraktım saat 4 te akşam 11 e kadar kocişle gezdik yemek yedik
alışveriş yaptık çok iyi geldi bana valla çok güzel oldu canımın sıkıntısıda geçti şimdi eylülüm uyudu
ayy çok mutlu oldum bugünnn

elmlıcım canım çok üzüldüm yaa kayınvalide ile bu tür şeylere girmemek lazım ama
insanı deli ediolar bazen senin koci yine aranızda halledin demiş benim ki olsa bi de bu yüzden
tartışma zorunda kalırdık anasına toz kondururlar mı hiçç o yüzden muhatap olmamak lazım cicim

oh ne güzel asorticim darısı başımıza

ben de yarın sabah annemle kahvaltıya gideceğim bir arkadaşımıza ordan da cevahire alışverişe , özledim gezmeyi inşallah bi aksilik çıkmaz , kafa dağıtmaya ihtiyacım var çok

sağolun kızlar aksak köstek yürüyo sayılır işte:) önceden daha az mesafe gidiyodu şimdi yolu uzattı adımlar çoğaldı düşmeden geliyo:))
çilekçim andişim sizinkiler maşallah iri totoyu kaldıramıyolar heralde:)ama yürürler en kısa zamanda
gece yarısı bi temizlik yaptım sormayın yerleri,balkonları ve balkon camlarını sildim oooh nasıl rahatladımkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

gece 3.30 da uyumuştu sabahta 8 de kalktı her zamanki gibi, şimdi mamasını yedi oynuyor ama ben çokkk uykusuzum

günaydın arkadaşlar uykusuzlardan bir daha geldi off uyumak istiyorum yaa sabahları çokzor kalkıyorum birazdan açılırım belki ama sabah çok zor oluyor mirmirmirmir

denizannem günaydım valla geçmişi okurken en çok ilke denizin bende özledim bende şarkısında sakinlşmesine güldüm yavrum yaa bu yaşta kime hasret çekiyor acaba kaydirigubbakcemile3

piroşumda yürümüş hayırlı olsun annesi bizimki de artık baya gidiyor dün akşam benden babasına doğru yola çıkıyor tam babası tutacakken hop geri gidip kaçıyor kaçayım derken düşüecek hemgülüyor hem koşar adım gidiyor ne zaman yürümeyi öğrendin de koşmaya geçtin evde boşta bir tane halı vardı onu da salonun boş kalan bir yerine serdik dün renkleri uygundu ama yinede sevmedim hiç napalım iyice yürüyene kadar kalsn da ondan sonrA olmazsa kaldırırım böyle parça parça bir sürü halı oldu hiç sevmem ama oğlum için mecburum artık ilk başlarda sadece babasıyla benim aramda giip geliyordu şimdi heryere yürüyerek gidiyor gittiği yerde biraz oturuyor sonra kalkıp devam ediyor kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin elifcim, hafta içi girememekte haklısın canım, dersimin olduğu günler bende pek uğrayamıyorum artık,

beyazmeleğim bende çok gülüyorum onların o haline, kıro bir oğlum var galiba:)

bu arada yürüyen bıdıklara tekrar maşallah

beyazmelek bugün doğum günün dimi canım

nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllara canım, iyiki doğdun arkadaşımız oldunhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sanırım kendi kendime konuşuyorum, 9. ve 10. dişlerimz gelmiş sonunda minik minik sanırım dün geceki uykusuzluk ondandı,

yerim ben o kıroyu her kıro ilke gibi olsa keşke kaydirigubbakcemile3
tipe bak yabancı artisler gibi ama ferdi dinliyor :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…