2008 Kasım Anneleri

beyazmeleğim doğum günün kutlu olsun canıom niceeeee senelereeee inşallah sağlıkla huzurla sevdiklerinle

maytap hanım, görüşemiyoruz ne zamandır, nassın iyi mizin??

canım dersinin olmadığı günler de var demek, ne güzel
benim halim harap valla, sabah 6da çıkıp akşam 6da giriyorum eve. boş gün falan yok, sınıfçıyım çünkü.
haliyle buraya ve daha bir çok şeye vakit kalmıyor, yemek yiyip, kızla uğraşıp yatıyorum.
şanslısın boş günlerinin kıymetini bil:))):sm_cool:

hepinize günaydın kızlar bu aralar benim hanımefendi saolsun güzel paylaşımlarınızdan mahrum bırakıyo artık anca ara ara girebiliyom

melegim dogum günün kutlu olsun facedede kutladım ama buradada atlamıyayım

Günaydin...............

bizde uyandik babamizin gelmesini bekliyoruz,malum bugün tontis babaneye gidicek..

denizanacim bizde kac gecedir uykusuz yorgunuz disler gösterdi kendini ama hala cikmadilar.

3 tane görünüyor ciksd raharlasa kuzucum..

canım benim programım biraz karışık aslına bakarsan, 4 gün çalışıyorum haftada ama pazar dersim var mesela pazartesi salı boş allahtan, senin işin görev yerinin uzak olmasındanda zorlaşıyor aslında

ay çilek zor bir dönem, bizimkide çoktandır görünüyorlardı yeni çıktılar işte

yerleri silip duşa girmem gerekiyor, yine uğrarım öptümm

beyazmelekcım dogumgunun kutlu olsun
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
face de paylas dedım ama kıtlendıı

geldi canım geldi çok teşekkür ederim

:))
deniz doğu batı sentezi sanırım, gece 3.30 da klasik müzik dinleyerek uyudu:))

:roflol: valla senin oğlan bir alem denizcim bişey diyemiyorum

beyazmeleğim doğum günün kutlu olsun canıom niceeeee senelereeee inşallah sağlıkla huzurla sevdiklerinle

sağol canım amin inşallah :Saruboceq:

aa bugün beyaz meleğin doğum günümüymüş,

bebeğinle ailenle mutlu uzun bir ömür diliyorum canım,..

sağol güzelim amin

sağol bitanem a.s.

ay o dişler bizde de aynı alttan iki diş göründü heyecanlandık çıkacak diye üç hafta geçti hala çıkacak

doğum günümü kutladığınız için hepiize ayrıca tekrar teşekkür ederim böyle günlerde insanın sevdiklerinin yanında olması çok güzel
biraz önce de öğrencilerim küçük bir pasta almışlar mum üfledik kutladık falan sürpriz yaptılar bana nasıl mutlu oldum anlatamam
benim kociş ne yapacak bakalım merakla bekliyorum sabah bi öpücükle kutladı Şeniz ama inşallah tek öpücükle kalmaz :jeyyar: yoksa bilemiyorum artık kötükedihüsoklava:

meleğim nice yıllara canım..be de ne plan yaptınız diye soracaktım ki sen son mesaja yazmışsın..bende

merak ettim şimdi eşin ne yapacak diye...umarım çok mutlu olursun canım..keşke bugün çalışmasaydın...

benim eşim de nöbetçi bugün..23 gibi gelir gece...bir ara tunayla gideriz yanına...

burası çok sıcak bugün...harikaa

başım çok ağrıyorr

günaydın bu arada herkese..geçmişe bakayım bii

denizim canım uykusuzluk kötü..bene dedniz uyurke az dasen uyu..

kızlar tuna alerji şurubu alıyor5 gündür...bugün son...ama inanaılmaz birdurum..şurupuyku yapıyormuş ve sakinleştiryotrrmuş....

akşam mamasına ve gee mamasına koyuyordum...maşallah 10 a kadar tık yok...bakalım yarı herhalde eski halimize döneriz...dünakşammisafir vardı..babasını kuağıa oturdu uzun süre,gülücükler falan...

soraanladım ki şurubunetkisi...ya daişallah değildir de devam eder:))))

selam arkadaşlar..

bugün tontişim bu saat oldu kahvaltısını yapmadı moralim ondan biraz bozuk...

uyansında kahvaltısını yoğurduna karıştırıp vericem artık..

inşallah yer..

bugün dışarı çıkmamız lazım birsürü ihtiyaç var minicik adam bizden çok alışveriş yapıyo ilginç valla..

bide uzuuuuuun bi doğumgünü ihtiyaçlar listesi hazırladık eşimle..

çok işimiz var çook..

artık bi dahaki hafta sonu anneme bırakıp bir günde sabahtan akşama kadar uğraşıp halledicez..

beyazmelek d.günün kutlu olsun canım..nice senelere..

diloks inşallah böyle istediğin gibi devam eder ilacın etkisi değildir:)

beyazmelek d.günün kutlu olsun canım..nice senelere..

diloks inşallah böyle istediğin gibi devam eder ilacın etkisi değildir:)

teşekkür ederim arkadaşlar

dilokscum ilacın etkisi midir bilmem ama inşallah böyle devam eder, devam ederse söyle de o ilaçtan 5 gün biz de kullanalım kaydirigubbakcemile3

canımcım iyi diyelim iyi olsun yokluğun hissediliyo valla
bende hastamasta idare ediyoruz işte bugünümğze hamdolsun::)

ne zaman dışarı çıkacak olsak hiiç uyumayan benim tontişimin birden saatlerce uyuyası geliyor ve biz saatlerce bekliyoruz hala çıkamadık..

akşama annem çiğköfte partisine çağırdı yemek yapmıycam neyseki..

çorbasınıda sabah buralarda bi yere geliyolardı yine annem getirdi inşallah yer..

biz birazdan çıkarız heralde artık:)

herkese iyi haftasonları..

mmmf unutmuşum yazmayı sizede geçmiş olsun..

dilokscum bende drya telefon açtım dün akşam öksürük başladı diye
bana ne dese beğenirsiniz koruyamıyosunuz sürekli enfeksiyon kapıyo herhalde
ay kalllll geldi bişey diyemedim
o hasta olmasın diye dışarı çıkmıyorum ben yaaa salak adam çok kızdım çokkkk
neyse zaditen başladı alerji şurubu
dün gece 10 da oynuyodu halının üzerinde baktım kafasını koyup duruyo bende sandım koltuğun altına bişe kaçırdı ona bakıyo yok sonradan anladıkki uykusu gelmiş 2 salladım tık gitti::)
sabahtan beri de şebelek gibi aynı dedğin gibi keşke hep böle sürse

her zaman derimya bizden pimpirik diye :)
ama öksürüğü içinde ateşi yoksa keyfiyerindeyse bırakın öksürsün bütün kış öksürsede bişey olmaz merak etme dedi ama lafını baştan soktu yaane

ayy evet koruyamıyoruz sana verelim sen koru diyecektin tövbe tövbe klava:

bizim doktor inanılmaz cool..

diyaloglarımızı duysanız çok gülersiniz:)

yemek yemiyo dediğimde ne oldu rejim mi yapıyosun diye soruyo benimkine:)

uykusu az uyumuyo diyorum düşün çocuğun yakasından ya rahat bırak diyo..demek o kadar uykusu geliyo..

o kadar rahatki bazen deli olabiliyorum ama baya iyi bi dr.

benim dr pimpirik olsaydı eşim yanmıştı ben öyle dr böyle:))

çıkıcam dedim çıkamadım bi türlü..

biz çıkıyoruz görüşürüz arkadaşlar...

bütün hamilelik boyunca çiğ köfte hayali kurdum yiyemedim şimdi acısını çıkarayım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…