2008 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar.

Beyazmeleğim nice mutlu yıllara canım.Sevdiklerinle sağlıklı, huzur dolu nice uzun yaşlara...

Icırım ben c.tesi girmiyorum nete.Anıl izin vermiyo.Şuan babannesinde.Ya çok sıkıldım, yaşamaktan usandım .Bu çocuk bi an olsun kucağımdan inmek istemiyo.Temizlik yapacam,yemek yapacam.Babası saat 10da geliyo.Bi faydası yok bize.Zaten ona da kızdım.Sabah sabah böğüre böğüre ağlattı beni.Tövbe tövbeee.Ya banyo yapmam gerekiyo, Anıla kahvaltısını yedirdim azıcık da olsa canım sıkıldı, heryer heryerde, süt sağmam lazım, onun pantolonu ütülenecek, kahvaltı masası toplanacak.Bu kadar işin içinde beyimiz üç tane saç telini kestirmeye gitti.Tabi duş aldıktan sonra.Ne yapacağımı şaşırdım.Pantolonunu da patlatmış.Onu diktim, ütülerken geldi.Hadi geç kaldım dedi.Elimden aldı.Ütü çift çizgili olmuş.Utanmıyo musun, bu nasıl ütü dedi.Ben de ver sen o pantolonu dedim.Elimde buruşturdum buruşturdum bi kenara attım pantolonunu.Oturdum bi güzel ağladım.O kadar çaresizlik içinde ütü yapıyım, bitmeden al, acımasızca eleştir.Gidecem babamın evine dedim.Bu seferde sarılıyo, şaka yaptım, seni çok seviyorum, zatrra zurt.Bıktım ya.Ben bu erkeklerin biiiiip...ışte böyle kızlar.Ölür müsün öldürür müsün?

Mmmfcim unutmadan geçmiş olsun.Herkesin dediğine bakacaksak yandık.Doktor olmuş ama adam olamamış.Doktorun biri sekreterimize hormon tahlilinden sonra kızmış.Senin tüp bebeğin bile olmaz demiş.Kız günlerce ağladı.Sonra başka bi doktora gitti.5 ay sonra hamile kaldı.Bazen insanlar ne dediğini bilmiyo.Sen üzülme.Koç gibi 2 bebe doğurup büyütüyon.Salla gitsin yavrum.

off yasminim yaa...seni anlıyorum..tüm işler kadınların üzerinde..

sen kocana kıza kıza asıl kendine yapıyorsun...valla çok şeyyazmıştım hepsini sildi...şu kadar diyeyim caım...silkelen,kendine gel,sein tek yardımcın sensin...onu böyle kabul etmek zorundasın,değişmiyorlar..

çok kızdım ama hatta sinir oldumkötükedihüso:tomato:

Ya artık yaşamaktan zevk almıyorum.Nasıl yaşıyorum anlamıyorum.Defalarca oturup konuşuyorum.Böyle psikolog gibi.Anlamıy an tamam diyo.Yaptığım işler hayatın yükü yoruyo beni ama en çok yaptıklarımın karşılığını alamıyorum.Ya saçımı süpürge etsem yaranamıyorum.Ev hanımıyım, iş kadınıyım, anneyim.Ama bunların karşılığında elimde sadece evladım var.Hoş o da biran peşimi bırakmayarak üzüyo beni))Nasıl çıkıcam bu düzenden?Ay içini baydım di mi?Çok sinirliyim çok.Az önce aradı kocam.Bana bişi istermisin dedi.Ben de hayır dedim.Teşekkür ediyo istemediğim için.Ben de hakaret ettim biraz.Halen tamam karıcım diyooof...

of yasmin allah yardımcın olsun çok üzücü bir durum, hepimizin üzerinde hemen hemen aynı yük var ama yapılanların anlaşılamaması en kötüsü,

bende kendmi çokmu kasıyorum nedir, çok fena bunaldım, hiç birşey yapamıyorum artık, okul ev kısır döngüsü,

mmmf geçmiş olsun canım

kızlar yarın avrasya maratonuna katılacak varsa köprüye geçmeden bana uğrasınlar, hemen köprünün ayağında okul beklerim

yasmincim gidip accık ara vermeyi düşündüm mü boşan demiyorum heee yanlış anlaşılmasın küçük molalar bazen evlilikleri kurtarmak için iyi oluyo

Son düzenleme:
selam kızlar ,

yasmincim malesef erkekler böyle,sayıyorum bak neler yapıyorum ben gün içinde duyda anla halimi diyorum ,yapacaksın senin işin bu diyor ,gelde sinirlenme ,ben olmasam yemeğini kim yapar ,çamaşırını kim yıkar v.s. v.s diyorum annem yapar diyo ,ne denir bu adama şimdi,ben artık takmıyorum yaa ,valla bazen canımdan beziyorum ama ne yaparsın işte ...offf yaram deşildi benimde..

herkes iyidir heralde ,bende annemdeydim akşam üstü geldim..

iyi gecelr bakayım kimler var eylül ve maytabb
aman kızlar yazmışsınızda yazmışsınız off çok yorgunum ya dün akşam sinir oldum sevgili eşime eltimleri bize çağırmış haberim yok tabi bi baktım geliyorlar da geliorlar zil susmak bilmedi 2 çocuğu var feci yaramaz zaten 2 üst katımda oturıyorlar neyse sofralrını hazırladım zaten dün çok yorgundum allahım saat 24.00 gibi gittlier evi görseniz sanki harp çıktı o iki çocuğun yanına öteki eltmin de oğlu var oda katıldı evi tanıymazdınız masalr yağmrun odası eşim bide yağmurun eline çikolata vermiş içeri bi girdim mutfaktaydım halılar hep çükolata örtü sermiş ama örtü işe yaramamış baktım eşim yatmaya gidiyor çağırdım dedim gel evi temizlicez dedi ki yarın yaparsın dinler miyim omasayı topladı falanvss.. 01.00 gibi yattık yağmurda sabah 07.00de kalktı ölüyorumuykusuzluktan yaa
bugünde halıları sildim evi süpürdüm sildim kayınvalidemin evinide temizledim bi kat çocuklar orayı da mahvetmiş ölüyorum valla bel ağrısından eve geldim banyo yapmaya allahım bi baktım su yok indim kayınvalidemlere onlar yer evinde oturuyor duş aldım ancak oturdum valla (tek keyfim bir bardak süt içtim eşim ısıttı da getirdi sağolsun

lavinyacım geçmiş olsun cnaım neyse atlatmışsın en azından

yanlız ben çukulata olayına takıldım canım daha çook erken yaaa (( vermeyin yağmura çukulata olmaz mı :kedi:

yasminim senin halin ne olucak böyle , çok üzülüyorum gülüm ben sana , yok mudur bunun bi çözümü , sen evlenmeden önce eşini tanımıyo muydun hayatım?? yani yanlış anlama ama belki zeynam haklıdır biraz mola mı verseniz napsanız , off daralıyorum inan sen anlattıkça , yazık günah sana hayatım ..

evlilik insanı hayata küstürmemeli tam tersi hayata bağlamalı..sevgi bazen herşey demek değildir , eşin seni mutlaka seviyordur ama ortak yaşamda karşılıklı anlayış , anlaşma ve huzru sevgiden önce geliyor bir süre sonra..tamam evlilik sevgi üzerine kuruluyor ama devam etmesi için başka şeyler gerekiyor.. daha ne diyim bilmiyorum ki :sinifsinif:

ayy andişim sorma ya ona ayrı sinir oldum küçücük çocuk zaten bir sürü katkı maddesi var ben orayı atlamışım:) onada kızdım ama o halının halini görseydin beterdi beterrr

yasminim senin halin ne olucak böyle , çok üzülüyorum gülüm ben sana , yok mudur bunun bi çözümü , sen evlenmeden önce eşini tanımıyo muydun hayatım?? yani yanlış anlama ama belki zeynam haklıdır biraz mola mı verseniz napsanız , off daralıyorum inan sen anlattıkça , yazık günah sana hayatım ..

evlilik insanı hayata küstürmemeli tam tersi hayata bağlamalı..sevgi bazen herşey demek değildir , eşin seni mutlaka seviyordur ama ortak yaşamda karşılıklı anlayış , anlaşma ve huzru sevgiden önce geliyor bir süre sonra..tamam evlilik sevgi üzerine kuruluyor ama devam etmesi için başka şeyler gerekiyor.. daha ne diyim bilmiyorum ki :sinifsinif:

ayy kızlar valla daha halim yok yorgunluktan elim ayağım uyuştu yarın görüşürüz ii gecelr zaten muhtemelen hemen uyuyamayacağım eşim yatak odasından doğru bişeyler söyleyip duruyoo:kedi:

iyi akşam lar kızlar..
çok yorgunum kızlar bugün akşama temizlik yaptık eşimle..çok yorulduk çokk.evi temizledik ütüleri bitirdik, sonrada yazlık kışlıkları ayırdıkkk..sonrada yemek falan ancak otudu..eşim kitap okuyo bende sizi takılayım dedim biraz..hım eylülde uyuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…