Merhaba kızlar.
Beyazmeleğim nice mutlu yıllara canım.Sevdiklerinle sağlıklı, huzur dolu nice uzun yaşlara...
Icırım ben c.tesi girmiyorum nete.Anıl izin vermiyo.Şuan babannesinde.Ya çok sıkıldım, yaşamaktan usandım .Bu çocuk bi an olsun kucağımdan inmek istemiyo.Temizlik yapacam,yemek yapacam.Babası saat 10da geliyo.Bi faydası yok bize.Zaten ona da kızdım.Sabah sabah böğüre böğüre ağlattı beni.Tövbe tövbeee.Ya banyo yapmam gerekiyo, Anıla kahvaltısını yedirdim azıcık da olsa canım sıkıldı, heryer heryerde, süt sağmam lazım, onun pantolonu ütülenecek, kahvaltı masası toplanacak.Bu kadar işin içinde beyimiz üç tane saç telini kestirmeye gitti.Tabi duş aldıktan sonra.Ne yapacağımı şaşırdım.Pantolonunu da patlatmış.Onu diktim, ütülerken geldi.Hadi geç kaldım dedi.Elimden aldı.Ütü çift çizgili olmuş.Utanmıyo musun, bu nasıl ütü dedi.Ben de ver sen o pantolonu dedim.Elimde buruşturdum buruşturdum bi kenara attım pantolonunu.Oturdum bi güzel ağladım.O kadar çaresizlik içinde ütü yapıyım, bitmeden al, acımasızca eleştir.Gidecem babamın evine dedim.Bu seferde sarılıyo, şaka yaptım, seni çok seviyorum, zatrra zurt.Bıktım ya.Ben bu erkeklerin biiiiip...ışte böyle kızlar.Ölür müsün öldürür müsün?
Mmmfcim unutmadan geçmiş olsun.Herkesin dediğine bakacaksak yandık.Doktor olmuş ama adam olamamış.Doktorun biri sekreterimize hormon tahlilinden sonra kızmış.Senin tüp bebeğin bile olmaz demiş.Kız günlerce ağladı.Sonra başka bi doktora gitti.5 ay sonra hamile kaldı.Bazen insanlar ne dediğini bilmiyo.Sen üzülme.Koç gibi 2 bebe doğurup büyütüyon.Salla gitsin yavrum.