2008 Kasım Anneleri

Selam kızlar;
yine sohbetleri kaçırmışım sanırım :S.
geçmişe bakamıyorum çok uzun yazmışsınız yine :)
Kaç bebeğimiz yürüyor şu an?Benimki emeklemiyordu hep ayağa kalksın direkt yürüsün istiyordu.Yere bırakınca da çok düşüyordu,çok vuruyordu kafasını dolayısıyla çok ağlıyordu.9 Eylül'den beri emeklemeye başladı ve artık iyice ustalaştı.Emeklemeden yürümesini daha çok istiyordum aslında ama emekliyor işte ve yürümüyor henüz.Ben hep söylüyorum zaten,benimki küçük sizinkilerden geriden geliyor biraz.Her ne kadar kıyaslamak yanlış olsa da insan ister istemez kıyaslıyor.Tay tay duruyo ama çok uzun değil,5 10 sn kadar,tutunabileceği bir yer bulduğu anda hızlıca ayağa kalkıyo.Kalkması için tek eli yeterli oluyor.2 eliyle tutnduğu zaman hoplaya hoplaya oynuyor.Bİrde tek elinden tutunca biraz yürüyor.aslında ellerini tamamen bırakıp ayakta durabilir ama cesaret edemiyor.Her gören yaşını karşılar,yürür diyor ama ben pek zannetmiyorum.sizinkiler nerdeyse koşturcak

saphicim hoşgeldinkuşum....

hiç öyle düşünme..yürümeyen daha çok kişi var..tuna da yürümüyor..çabalar var ama tam değil...
ayrıca emeklemesi iyidir derler..bacak kasları kuvvetlenirmiş..takipettiğim kadarıyla gelişimide iyi durunun..kilosu boyu yerinde..neden dert ediyorsun caım benim..ayakta durabiliyorsa sorun yok..

Darkçım ilk yürüyen bebeğimiz Ceren yanılmıyorsam,yanılıyorsam düzeltin ltfen.yürüyen bebeklerimiz için ayrı bir topic açarmısın canım rica etsem.ordan takip edelim.ben açmıyorum benimki yrümüyor ya daha :)

darkçım hoş geldin yavrum..

gülizz iyi yorulmuşsunuz vallahi..ama temizlikten sonradarahatlamışsındır..ne güzell

mmmf hadi gözün aydın:))

ne bileyim Diloksçum işte yaşına kadar yürür diyordum ama 6 kasıma bişey kalmadı :) neyse artık o biliyordur zamanını :)
bende ehh işte darkçım :) havalar serinleyince burnu akmaya başladı tam geçiyordu yine başladı,yaz gelince tamamen kurur burnuı heralde :) Allah daha büyük dert vermesin

saphişcim galiba Ceren ilk yürüdü yani resmi olarak öyle :))))

Bilmiyorum başka yürüyüpte nazar değer diye söylemeyen oldu mu :))

Öyle bir başlık yanlış anlaşılır diye açmadım aslında.benimde aklıma geldi ama bebeği yürümeyenler üzülürmü diye kararsız kaldım.

Ben liste şeklinde değilde yürürken ki fotoları olsun topikte istiyordum

tabi izlemesi çok keyifli oluyor,birde benimki son zamanlarda huy değiştirdi.iyice yapıştı bana :) tamam güzel ama odadan çıkartmıyor.emekleyerek koşar vaziyette arkamdan geliyor çığlık çığlığa.çok edepsiz oldu çook :) istediği hemen anında olacak yoksa vay halimize :) uyurken bile yanında olucam öyle istiyor,uyutmak iyice zorlaştı

tabii zevk olmaz mı mthiş bişey.öyle güzel sarılıyorki,konuşamasada annem dediğini duyar gibi oluyorum ya da öyle hayal ediyorum :) ama her sn olmuyor işte,insan nefes alabilmek istiyor.burda sizlerle sohbet edebilmeyi özlüyorum.şimdi de yanımda.kucak istiyor gene.babası çağırıyor yanına,biraz oynatıyor.sonra yine benim yanıma geliyor.

Merhaba kızlar nabersiniiiiiiz.

Oki uyumadı mı Safiş daha. Bak şu haylazaaaa. Evet uyanıkken Banusu da öyle sürekli kucakta ya da birlikte oyuncakla oynayacakmışız. ıki gündür evdeydim. Doğumgünümüzle birlikte birkaç haftaya süt iznim bitiyor. Ne yapacağım sadece 1 günle bilmiyorum. Ona da alışılır sanırım.

tunada so zamanalrda sürekli beniistiyor....bazen tv dalıyor yada bi oyunakla oynuyor...sonra bir bakıyor yokum hemen aramaya başlıyor..ara camdan gözlüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…