2008 Kasım Anneleri

O kendine vakit ayırma özlemi bendede hat safhada inan

çok yorgun hissediyorum kendimi

biraz yalnız kalıp kafamı toparlamalıyım

kafam durmuş gibi resmen ya,ne zor şeymiş anne olmak.Ceren dışında herşey geri planda.Buna mecbur bırakıyo yaramaz kuşum

julicim hoşgeldin

alışırsınız canım 1 güne.tabi kolay değil ama napacaksın mecburiyetten

ben bikaç kere öğlen arası eve gidemedim. ceren hanım baktım anneme daha düşkün olmuş.Azcık kıskandım sanırım :) Bu hafta hep gitmeye çalışıcam öğlenleri

Evet insan felaket kıskanıyor. Ama neyseki bizde olmuyor öyle bir şey. Her gün başka biri baktığından benim yerime kimse gelmiyor. Bir de eve gelir gelmez 3 saat bile olsa sadece ona ayırıyorum zaten aksi mümkün olmuyor bir şeye fırsat kalmıyor. Yani bzide pek değişen yok. Çoooook özlyoruz birbirimizi kuzumla.

kızlar çıkıyorum iyigeceler..başım dünde beri feci şekilde aağrıyor.
.
julicim hoşgeldin...eminim çok zordur ama alışacaksın nihayetinde..annelik psikolojisi
bu sanrım...umarım herşey yolunda gider..

denizcimde gelmiş ..ama ben kaçar...dinleneyim artık...byeee

selam kızlar
nabersiniz, dark, safiş, juli hoş geldiniz şekerler,

deniz bugün baya ilerletmeye başladı yürüyüşünü babası kameraya bile çekmiş, 4-5 adım ama olsun:) tam yürüyor sayılmaz henüz,

dünden çokkk uykusuzum, siteye yazı ekledim bayaa, andina ilgileniyordu bir ara 12. aydaki aşıların otizmle ilgisini, bir tanede onunla ilgili uzman yazısı ekledim, ilgilenenlere duyurulur:)

yarın iş günü yatmak lazım,

unutmadan julii bakıcı işin tamam dimi rahatladın

Dilekcim iyi geceler.
Hoşgeldin denizanası sen de canım.
Dark ben de uzun zamandır uğrayamıyordum siteye. Evet bakıcı işi tamam canım. Onu söylemedim mi ben söyledim size sanıyordum. Bakıcı geldi geçen hafta ama anneanne de vardı. Arada bir de baba bakınca kız iyice şaşırdı. Gerçi ona kalabalık olsun da ne olursa olsun :) Bu bakıcıyla Allah nazardan saklasın pek iyiyiz. Benim yediremedğim kadar yediriyor kıza. Uykusu falan düzene girdi. Ama sadece bir kere benden habersiz calpol şurup vermiş. Konuştuk bir daha vermeyecek. Çok üzüldüm sinirlendim ama ilk kez böyle bir şey olduğu için bir de iyi niyetli olduğu için göz yumdum.

Hoşbulduk denizanası sen de hoşgeldin.Maşallah Denize allahım esirgesin.

1-2 adımı yürüyor grubuna alıyoruz biz :) Yakındır ortalığı toz duman etmesi.

denizin çekimini izleyelim bi ara

Hoşbulduk denizanası sen de hoşgeldin.Maşallah Denize allahım esirgesin.

1-2 adımı yürüyor grubuna alıyoruz biz :) Yakındır ortalığı toz duman etmesi.

denizin çekimini izleyelim bi ara

sağol canım, emeklerken zaten yeterince hızlıydı şmdi ne yaparız bilmem, face e ekledim bile ilke deniz içöz diye bakabilirsin:)

bu kez kesin gittim tekrar yi uykular

Sevindim Juli hallolduğuna.Walla haber verdiysende ben duymadım :))

Bende bi kaç haftadır ceee deyip kaçıyorum.
Bakıyorum kimse yok yazıp çıkıyorum.Bugün sizi görmesem az dolanırdım sitede sıkılınca çıkardım.ıyi kaldım bugece.

Kitap okuyacaktım aslında.Biraz dinleneyeim dedim okuyarak.

Etiketlerin yarısı bana ait :))) Kalanları kim yazmış bilmiyorum

Benim face yok denizcim ama kardeşimin adresinden bakayım yarın bulabilirsem.Şimdi kardeşim online dır.kendisi gece kuşu da :)

Bende yeni topik açtım kızlar.Yürüyen bebekleri eklerseniz sevinirim.ben pek hatırlayamadım.

Benim face yok denizcim ama kardeşimin adresinden bakayım yarın bulabilirsem.Şimdi kardeşim online dır.kendisi gece kuşu da :)

Bende yeni topik açtım kızlar.Yürüyen bebekleri eklerseniz sevinirim.ben pek hatırlayamadım.

çok güzel olmuş darkçım :)
julicim 2-2.30 da uyuyoruz bir türlü alıştıramıyorum.tam alıştırır gibi oluyorum tam tersi daha kötüye gitmeye başlıyor.zombi gibiyim artık uykusuzluktan.çok zor bir bebek oldu iyice

allah kolaylık versin cnm.çağanda bi ara 3lere kadar oturuyodu sabahta 8de kalkıyodu çok zordu.gerçi şimdide 12 gibi uyuyo ama olsun oda yetiyo

günaydın kızlar, iyi pazarlar herkese

darkcım bakarsan haber verirsin canım, benimde face yok ama oğluma açtım:) sende ceren için yapabilirsin,

az önce ilkenin odasından ses geldi eyvah uyandı dedim gittimki uykusunda gülüyor sesli sesli hemde:)

yasminim öncelikle teşekkür ederim iyi dileklerin için

bu arada senin kocişi ne yapmalı bilmiyorum ben, atsan atılmaz satsan satılmaz arkadaş iyi bir dayak yemeli heralde klava: tabi işin şakası bu ama dersini çok iyi almalı yoksa değişeceği yok ama nasıl olur onu bilmiyorum işte

ya işte orla kaşınıyorlar laf istiyorlar sonra da gelde sus yalnız senin dün kocana dediklerini akşam eşim bana diyordu aklıma o geldi çok güldüm her istediğini yapıyorum yapmadığım bişey varmı vs.. diye sayıyordu, bu arada anlaşıldığı üzere dün akşam kocişler atıştık azcık yaa ama çenemi tutayım diyorum hakkaten deliriyorum bazen yaa tamam iyi adam hoş adam sağolsun pek ok işime koşuyor çok yardımcı ama bazen öle salak saçma şeyler yapıyorki deliriyorum akşam dedimki çocukla durun azıcık duşa gireceğim se ilgilen dedim tamam dedi herşey normal gittim soyundum falan sadece iç çamaşırlarım var üstümde işte Eymen bey benden önce banyoya gitmiş oturmuş Adnan-Adnan sesleeniyorum çocuğu alır mısın hayatım ses yok allah allah gittim baktım namaz kılıyor tövbetövbe neyse dedim hadi kılsın iki dakka bekleyeyim sonra koştu geldi noldu dedim al çocuğu giriyorum ben ok aldı gittiler o ara kaşlarım çıkmış iki-üç onları alıvereyim dedim baktım hoop Eymen yine ayağımın dibinde aşkııım sesleniyorum yine ses yok gittim baktım yine namaz kılıyor hala bir ara selam verince gelmiş almış çocuğu haydaa neyse sustum yine sonra geldi aldı yine öyle de dolanıyorum ortalıkta tam gireceğim baktım Eymen kaka yapmış hadi dedim öyle durmasın önce değiştireyim bu arada eşimin de sesi geliyor oralarda neyse temizledim altını çocuğun bezi kapının önünde çöp var oraya atacağım çıplağım dedim hadi birine falan yakalanırım aşkım şunları bir atıver diyorum yine ses yok gittim baktım yine namaz kılıyor eee gel de dellenme sonrasını tahmin edersiniz heralde susayım diyorum ama biyere kadar patladım bende dedim allah aşkına ne namazı bu böyle 3 yıllık borçlarını mı ödüyorsun sen benim namaz kılmamı istemiyor musun ibadet etmeyeyim mi diyor yaa diyorum namaz kılma diyen varmı ama sakat zamanlarda kılma sonuçta yatsı namazı vakti geçiyor gibi bişey yok ben banyodan çıkayım ondan sonra ben çocukla ilgilenirken sen kıl istediğin gibi bir de başta demişim demesem neyse duşa giriyorum çocukla ilgilen diye, yok ben senin her istediğini yapıyorum bir namaz bile kıldırmıyorsun zaten bir vakit namaz kılıyorum onu da gider camide kılarım bundan sonra git dedim nereye gidersen lafı blmemneresinden anlayıp bana cevap veriyor ver çocuğu diyor ondan sonra da yok dedim sen git kıl namazını kalmasın zaten oğlanın uykusu geldiydi gittim yatırdım uyuttum onu sonra gittim duşa çıktım baktım kitap falan okuyor hiiç iyi geceler falan demeden yatıyorum demeden gittim yattım gelmiş yatmış sonra oda ondan bile haberim yok ayy siz bilin kızlar artık çenemi tutayım diyorum ee gelde tut işte olmuyor

of of of lavişim geçmiş olsun diyeyim sana küçük çaplı bir savaştan çıktın desene

ay okudukça bunalıyorum
adamı öpüp kafamda gezdiresim geliyo ama nedense bu akşam oturuşu bile gıcık ediyo beni

hıh işte bazende öyle oluyor melek gibi adam batıyor niyeyse

olur olur canım hepimizinki öle başladı hiç acele etme serbest bırak vakti gelince mutlaka yürür her çocuğun gelişimi farklı

bende kıskanıyorum annemi zaman zaman ama akşam işten gelince boynuma sarılıyor anane falan kimseyi tınlamıyor herkesi gönderiyor yaa o ana bitiyorum işte
özlem konusunuhiç deme zaten hiç bitmiyor o hiç mafoldumben
1 günlük tatilede alışırsın canım biz başından beri böyleyiz bak hiç süt izni faan olmadı napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…