- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.541
Hoşbulduk denizanası sen de hoşgeldin.Maşallah Denize allahım esirgesin.
1-2 adımı yürüyor grubuna alıyoruz biz :) Yakındır ortalığı toz duman etmesi.
denizin çekimini izleyelim bi ara
çok güzel olmuş darkçım :)
julicim 2-2.30 da uyuyoruzbir türlü alıştıramıyorum.tam alıştırır gibi oluyorum tam tersi daha kötüye gitmeye başlıyor.zombi gibiyim artık uykusuzluktan.çok zor bir bebek oldu iyice
Merhaba kızlar.
Beyazmeleğim nice mutlu yıllara canım.Sevdiklerinle sağlıklı, huzur dolu nice uzun yaşlara...
Icırım ben c.tesi girmiyorum nete.Anıl izin vermiyo.Şuan babannesinde.Ya çok sıkıldım, yaşamaktan usandım .Bu çocuk bi an olsun kucağımdan inmek istemiyo.Temizlik yapacam,yemek yapacam.Babası saat 10da geliyo.Bi faydası yok bize.Zaten ona da kızdım.Sabah sabah böğüre böğüre ağlattı beni.Tövbe tövbeee.Ya banyo yapmam gerekiyo, Anıla kahvaltısını yedirdim azıcık da olsa canım sıkıldı, heryer heryerde, süt sağmam lazım, onun pantolonu ütülenecek, kahvaltı masası toplanacak.Bu kadar işin içinde beyimiz üç tane saç telini kestirmeye gitti.Tabi duş aldıktan sonra.Ne yapacağımı şaşırdım.Pantolonunu da patlatmış.Onu diktim, ütülerken geldi.Hadi geç kaldım dedi.Elimden aldı.Ütü çift çizgili olmuş.Utanmıyo musun, bu nasıl ütü dedi.Ben de ver sen o pantolonu dedim.Elimde buruşturdum buruşturdum bi kenara attım pantolonunu.Oturdum bi güzel ağladım.O kadar çaresizlik içinde ütü yapıyım, bitmeden al, acımasızca eleştir.Gidecem babamın evine dedim.Bu seferde sarılıyo, şaka yaptım, seni çok seviyorum, zatrra zurt.Bıktım ya.Ben bu erkeklerin biiiiip...İşte böyle kızlar.Ölür müsün öldürür müsün?
Mmmfcim unutmadan geçmiş olsun.Herkesin dediğine bakacaksak yandık.Doktor olmuş ama adam olamamış.Doktorun biri sekreterimize hormon tahlilinden sonra kızmış.Senin tüp bebeğin bile olmaz demiş.Kız günlerce ağladı.Sonra başka bi doktora gitti.5 ay sonra hamile kaldı.Bazen insanlar ne dediğini bilmiyo.Sen üzülme.Koç gibi 2 bebe doğurup büyütüyon.Salla gitsin yavrum.
selam kızlar ,
yasmincim malesef erkekler böyle,sayıyorum bak neler yapıyorum ben gün içinde duyda anla halimi diyorum ,yapacaksın senin işin bu diyor ,gelde sinirlenme ,ben olmasam yemeğini kim yapar ,çamaşırını kim yıkar v.s. v.s diyorum annem yapar diyo ,ne denir bu adama şimdi,ben artık takmıyorum yaa ,valla bazen canımdan beziyorum ama ne yaparsın işte ...offf yaram deşildi benimde..
herkes iyidir heralde ,bende annemdeydim akşam üstü geldim..
iyi gecelr bakayım kimler var eylül ve maytabb
aman kızlar yazmışsınızda yazmışsınız off çok yorgunum ya dün akşam sinir oldum sevgili eşime eltimleri bize çağırmış haberim yok tabi bi baktım geliyorlar da geliorlar zil susmak bilmedi 2 çocuğu var feci yaramaz zaten 2 üst katımda oturıyorlar neyse sofralrını hazırladım zaten dün çok yorgundum allahım saat 24.00 gibi gittlier evi görseniz sanki harp çıktı o iki çocuğun yanına öteki eltmin de oğlu var oda katıldı evi tanıymazdınız masalr yağmrun odası eşim bide yağmurun eline çikolata vermiş içeri bi girdim mutfaktaydım halılar hep çükolata örtü sermiş ama örtü işe yaramamış baktım eşim yatmaya gidiyor çağırdım dedim gel evi temizlicez dedi ki yarın yaparsın dinler miyim omasayı topladı falanvss.. 01.00 gibi yattık yağmurda sabah 07.00de kalktı ölüyorumuykusuzluktan yaa
bugünde halıları sildim evi süpürdüm sildim kayınvalidemin evinide temizledim bi kat çocuklar orayı da mahvetmiş ölüyorum valla bel ağrısından eve geldim banyo yapmaya allahım bi baktım su yok indim kayınvalidemlere onlar yer evinde oturuyor duş aldım ancak oturdum valla(tek keyfim bir bardak süt içtim eşim ısıttı da getirdi sağolsun
ay okudukça bunalıyorum
adamı öpüp kafamda gezdiresim geliyo ama nedense bu akşam oturuşu bile gıcık ediyo beni
Selam kızlar;
yine sohbetleri kaçırmışım sanırım :S.
geçmişe bakamıyorum çok uzun yazmışsınız yine :)
Kaç bebeğimiz yürüyor şu an?Benimki emeklemiyordu hep ayağa kalksın direkt yürüsün istiyordu.Yere bırakınca da çok düşüyordu,çok vuruyordu kafasını dolayısıyla çok ağlıyordu.9 Eylül'den beri emeklemeye başladı ve artık iyice ustalaştı.Emeklemeden yürümesini daha çok istiyordum aslında ama emekliyor işte ve yürümüyor henüz.Ben hep söylüyorum zaten,benimki küçük sizinkilerden geriden geliyor biraz.Her ne kadar kıyaslamak yanlış olsa da insan ister istemez kıyaslıyor.Tay tay duruyo ama çok uzun değil,5 10 sn kadar,tutunabileceği bir yer bulduğu anda hızlıca ayağa kalkıyo.Kalkması için tek eli yeterli oluyor.2 eliyle tutnduğu zaman hoplaya hoplaya oynuyor.Bİrde tek elinden tutunca biraz yürüyor.aslında ellerini tamamen bırakıp ayakta durabilir ama cesaret edemiyor.Her gören yaşını karşılar,yürür diyor ama ben pek zannetmiyorum.sizinkiler nerdeyse koşturcak
Evet insan felaket kıskanıyor. Ama neyseki bizde olmuyor öyle bir şey. Her gün başka biri baktığından benim yerime kimse gelmiyor. Bir de eve gelir gelmez 3 saat bile olsa sadece ona ayırıyorum zaten aksi mümkün olmuyor bir şeye fırsat kalmıyor. Yani bzide pek değişen yok. Çoooook özlyoruz birbirimizi kuzumla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?