2008 Kasım Anneleri

bu arada herkese günaydın kızlar iyi pazarlar

dün akşamın sonunu anlattım ama başını anlatmadım eve gittim oo pastlaar alınmış hediyeler falan hazırlanmış sevgili kocişim sağolsun ama bir yakınımz vefat etmiş oraya gitmemiz gerekti annemde dedi hadi pastayı dedenlerde keselim o zaman dedem pastayı çok severde onun için cenaze evi de oraya çok yakın tamam dedik önce hediyelerimi falan açtım kocacığım çok güzel spor kıyafetler almış adam spor şeylere bayılıyor böle hiphop pantolonu yelek sweet t-shirt vs..... çok sever hep onlardan giysen hiç itiraz etmez salaş şeyler hoşuna gider bende mesela iyi güzel zevkli şeyler almış bende çok severim de işte onları da dershanede giyemiyorum içimden keşke dershanede giyebileceğim şeyler olsaydı daha makbule geçerdi diye ama yine sağolsun gitmiş beğenmiş güzel yani
sonra cenazeye gittik kısa bir süre oradan dedemlere geçtik oğlumla mumuzu üfledik pastamızı kestik hep beraber yedik içtik kultladık orada güzel geçti yani her ne kadar sonu kavgalı da bitse güzeldi

merhaba kızlar
bi uğrayayım dedim bugünde pazar kimsecikler olmaz
oğluş grip olmuş
biraz huysuz hiçbir şey yemiyor
peditus veriyorum sabah akşam
benden yada kızımdan geçti ne kadar dikkat ettiysekte olmadı
çok yoruluyorum kızlar yorulduğumdanda çok gergin oluyorum
iyi bir dinlenmeye ihtiyacım var

bu arada
BEYAZ MELEK sanırım doğum günündü dün yanlış hatırlamıyorsam
doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle eşin ve çocuğunla nice yıllara inşallah

geçmişi okuyamadım kızlar umarım herkes iyidir

OO koca kadın ben anlamadım valla.Bunda ne var.Ben genç sanmıştım belki buşekilde olur diye.Canım bende aslında karşıyım ama az bizamn olduğu için deneyin demiştim. Bende kamera var.İş yerinden izleyebiliyorum.Tabi kötü tecrübeler her an yaşanır ama ben tedbirimi almıştım yani.Napsın babası baksın o zaman.En azından senin değerini anlar.kaydirigubbakcemile3

hay allah beyazcım çok güldüm sabah sabah ,aynı şey bizde de yaşanır ,5 dakika bak çamaşır asıcam derim aa bi bakarım melis balkonda ,aşkıımmm al şunu derim ses yok ,bi bakarım tuvalete girmiş :)))
aynı sen gibi duşa gircem eeee bi bakıyorum namaz kılıyo ..ulan ben kime diyorum acaba ,diyorum neyse yine susayım ama içimden çok sinirleniyorum..

herkese selam ..

sağol canım benim senin de oğluşuna geçmiş olsun bu mevsimde hepimizin çocuğu en az bir kez yakalandı napalım allah dermansız hastalık vermesin :Saruboceq:

aynen işte ya aynen ölür müsün öldürür müsün bir de kadınlar niye dırdır eder derler ee işte sus sus sus nereye kadar orta yerimden çat diye ayrılacağım valla -tatlicadiarzu-

ha bak aklıma geldi bir örnek daha aşkım iki dakka çocuğun yanında dur mama yapıp geleyim diyorum tamam diyor bir bakmışım oğlan benim yanımda baban nerde diş fırçalıyor ee yani deyince de o odasında oturuyordu diyor, o odasında oturacak olsa zaten sana sahip çık demem hey allahım yaa kaydirigubbakcemile3

ay aynen yaa bu kadar olur ,mama yapıcam az ilgilen derim ,hooopp melis ayağımın dibinde ,diyorum neden bakmıyosun eee napiyim seni istiyo ,meme istiyo heralde ,bahanesi de hep meme ..

selam güzeller iki gündür öyle mutlu ediyor ki kociş beni yaa sefiom bu adamı valla
allah mutluluğumuzu daim etsin inşallahhhh
beyazmelek doğum günün kutlu olsun şekerimm
bugün evdeyiz hava öle kötü ki zaten bulanık kapkara yağmur geliyorum dioo

çokkkk sinirliyim çok gerginimmmmmmm eşimin sülalesini boğazlamak istiyorummmmmmmmmmmmmm
yaww çekirdek aile olarak hazırlanmışız süslenmişiz gezecez yicez içecez alışveriş yapcaz teyzasinin oğlu gözüme baka baka eee hadi gidip araba pazarında araba bakalım dediiii ve benim hıyar dangalak hiç bişi demedi ve beni eve bırakıp gerisin geri gittilerrr
gerzek adam sanki her gün tatil haftada 1 tatilimiz var yaaaa hava resmen mayıs-haziran bu bana yapılırmı gene tuttu migrenim sinirimden

selamlar,
beyazmelekcim doğumgününü birde burdan kutlayım dedim iyiki doğmuşun güzelim nice mutlu yıllara...
eylülcüm bende hatırlıyorum sanki..sankisi yok ya aynı sahneee buuuu..
bazen güzel ilgilenir bazende ben çayı getireyim çamaşırı asayım felan derim hooop bir bakarım biri kapıya gelmiş ağlıyor diğeride peşinden gelir fazla geçmeden...
ama ne yalan söyleyim dünde benimki beni çok mutlu etti.. gittik bir alışverişmerkezine uzun zamndır istediğim çaycıyı aldı bana benim eski su ısıtıcısı rahmetli olmuş içi paslanmıştı kullanmıyordum yenisi yerine hem çaycı olsun her iki işi görsün istiyordum aldı..(yanlış anlaşılmasın bana güzel şeyler aldı diye sevmiyorum kocişi hiç ummadığım bir zamanda dediği güzel bir laf, güzel bir hareket, aldığı küçük birşey, yada bunun gibi uzun zamandır istediğim birşeyi alması candan davranması hoşuma gidiyor seviyorum )oğluşlara ev için panduf patiklerden de aldık.. oyuncak istiyordum playskoolun şekillerin içine atılldığı oyuncaktan aldım şimdilik sadece doldur boşalt yapıyorlar ama kaan daha kabiliyetli gösterdiğin yere elindeki şekli atıyor kerem vermem bu benim der gibi elinden bırakmıyor..

zeynam sonuna kadar haklısın ne diyeyim güzelim..
eşinde işimiz var sonra baksak kuzen dese olurdu..boşver sinirlenme tatlım sinirlenince düzeliyormu yokkk kendine ediyorsun ne edersen.. boşverrr..

kızlar bunlar büyüdükçe iyice kudurklaşıyor ya...
kaanın altını değiştiriyorum kıpır kıpır sonra kıçı açık kaçtı bu ilkte değil hani.. git sen koltuğun kenarına işe...(
sonra çorbaları soğuyordu onu içireyim dedim bir kase anca yarıya indi iki oğlan bir kaseyi yiyemediler iştahları iyice azaldı ellerine devam sütünü ver içerler yada en olmadık şeyleri yerler kerem sabah kahvaltısında çokca domates az yumurta kaan zorla az peynir yedi dün gittiğimiz alışveriş merkezinde de yedğimiz etden istedi kerem bir güzel yedi.. artık büyüdükçe herşeyi seçiyorlar istediklerini yapıp istediklerini yiyorlar geçen günde biri çorba içerken diğeri fasulye yedi..

ay aynen yaa bu kadar olur ,mama yapıcam az ilgilen derim ,hooopp melis ayağımın dibinde ,diyorum neden bakmıyosun eee napiyim seni istiyo ,meme istiyo heralde ,bahanesi de hep meme ..

hıh işte aynen o meme olayı bir bitsin ben soracam ona bakalım o zaman neyi bahane edecek
ama kızların laflarından anladığım kadarıyla herkesin evinde var bunlardan bir tane kaydirigubbakcemile3

canım benim çok sağol

ay okudum deli oldum bende seninde yok mu arkadaşın falan haber et çıkın beraber dışarı arasın dursun seni

sağol güzelim çok teşekkür ederim ah kocişler arada böyle güzelllikleri olmasa zaten hiç çekilmezler
kaşıkla yapıp sapıyla göz açıkarmak bizim kocişlere has bir deyim sanırım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…