- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.561
Dilekcim bakıcının kardeşleri büyük ve çalışıyor herbiri , zaten ben evde başka bir çocuk olmasına karşıyım , kendi kuzenlerimi bile yanlız bırakmam batu ile bu konuda kötü tecrübelerim var , en korktuğum şeylerdendir
bu arada
BEYAZ MELEK sanırım doğum günündü dün yanlış hatırlamıyorsam
doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle eşin ve çocuğunla nice yıllara inşallah
geçmişi okuyamadım kızlar umarım herkes iyidir
hay allah beyazcım çok güldüm sabah sabah ,aynı şey bizde de yaşanır ,5 dakika bak çamaşır asıcam derim aa bi bakarım melis balkonda ,aşkıımmm al şunu derim ses yok ,bi bakarım tuvalete girmiş :)))
aynı sen gibi duşa gircem eeee bi bakıyorum namaz kılıyo ..ulan ben kime diyorum acaba ,diyorum neyse yine susayım ama içimden çok sinirleniyorum..
herkese selam ..
aaaaa eylül ben o yazdığını bi yerden hatırlıyorum vallahi kız
ay aynen yaa bu kadar olur ,mama yapıcam az ilgilen derim ,hooopp melis ayağımın dibinde ,diyorum neden bakmıyosun eee napiyim seni istiyo ,meme istiyo heralde ,bahanesi de hep meme ..
selam güzeller iki gündür öyle mutlu ediyor ki kociş beni yaa sefiom bu adamı valla
allah mutluluğumuzu daim etsin inşallahhhh
beyazmelek doğum günün kutlu olsun şekerimm
bugün evdeyiz hava öle kötü ki zaten bulanık kapkara yağmur geliyorum dioo
çokkkk sinirliyim çok gerginimmmmmmm eşimin sülalesini boğazlamak istiyorummmmmmmmmmmmmm
yaww çekirdek aile olarak hazırlanmışız süslenmişiz gezecez yicez içecez alışveriş yapcaz teyzasinin oğlu gözüme baka baka eee hadi gidip araba pazarında araba bakalım dediiii ve benim hıyar dangalak hiç bişi demedi ve beni eve bırakıp gerisin geri gittilerrr
gerzek adam sanki her gün tatil haftada 1 tatilimiz var yaaaa hava resmen mayıs-haziran bu bana yapılırmı gene tuttu migrenim sinirimden
selamlar,
beyazmelekcim doğumgününü birde burdan kutlayım dedim iyiki doğmuşun güzelim nice mutlu yıllara...
eylülcüm bende hatırlıyorum sanki..sankisi yok ya aynı sahneee buuuu..
bazen güzel ilgilenir bazende ben çayı getireyim çamaşırı asayım felan derim hooop bir bakarım biri kapıya gelmiş ağlıyor diğeride peşinden gelir fazla geçmeden...
ama ne yalan söyleyim dünde benimki beni çok mutlu etti.. gittik bir alışverişmerkezine uzun zamndır istediğim çaycıyı aldı bana benim eski su ısıtıcısı rahmetli olmuş içi paslanmıştı kullanmıyordum yenisi yerine hem çaycı olsun her iki işi görsün istiyordum aldı..(yanlış anlaşılmasın bana güzel şeyler aldı diye sevmiyorum kocişi hiç ummadığım bir zamanda dediği güzel bir laf, güzel bir hareket, aldığı küçük birşey, yada bunun gibi uzun zamandır istediğim birşeyi alması candan davranması hoşuma gidiyor seviyorum )oğluşlara ev için panduf patiklerden de aldık.. oyuncak istiyordum playskoolun şekillerin içine atılldığı oyuncaktan aldım şimdilik sadece doldur boşalt yapıyorlar ama kaan daha kabiliyetli gösterdiğin yere elindeki şekli atıyor kerem vermem bu benim der gibi elinden bırakmıyor..
yok kız arabamıda alıp gitti dangalaklar neyle gitcem zaten başım çatlıyo yiğidi uyuttum en iyisi uzanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?