- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.581
ay zeynoş katil eder bu herif milleti bacım takma sen ..
kızlar bim' e uyku tulumu gelmiş ,afişinde görmüştüm ,bu sabah ekmek almaya çıktım aa bi baktım var ,ama 1 tane kalmış o da sarı renk ,evirdim çevirdim en azından bişeye benziyodu :))18 ay için ama epey büyük bişey yani bu kışı çıkarır bize gibi geldi ..aldımmı evet :)) kaydirigubbakcemile3şu anda makinede yıkanıyor ,çıksın deniycem meloşa ..fotosunu koyarım :)) haa bu arada 11.50 fiyatı çok ucuz değilmi ayol ,ay yine kar ettim zemuszemus
bende fatihebimden alıp durmuştum heryaş var 1yaş için olanı kullanıyorum hatta ama beyefendi istemiyo yaa gece yarısı çığlığı basıyo çıkarın şunu diye
en son 7yaş almıştım bi mağzadan 27liravermiştim ama hiç giydiremedim fatihe onu boşuna para vermiş oldum üzeri hep açık yatsuın bunlar manyak yaa
kocalar için söylediklerinizede sonuna kadar katılıyorum ben bugün gene hastayım bana sana 30000bakımı gerekiyo yok bikaç güne gidersin sen tahtalı köye fazla yaşamazsın diyip duruyuyo
aa bak bende gidip bakacaktım bim'e unuttum tüh bugün çıkışta gidp bakayım bir inşallah vardır ve inşallah benimki giyer zira evdekinden nefret ediyor ama kalın geliyor o yyüzden diyorum bana ince bişey lazım
bu kocaların hepsini başta yasminin ki olmak üzere bir odaya kapatıp sıra dayağına çekeceksin hem de eşek sudan gelene kadar eşeğin de bir bacağını keseceksin ki sudan çabuk gelemesin kötükedihüso :roflol:
gözün aydın mmmf cim ..allah eksikliğini göstermesin..:dance:
kesinlikle .....güzel fikir
ben yardım ederim:lepi:
ay beyazcım bugün sen beni öldüreceksin gülmekten ..
kaynana aradı biraz önce ,eee nerdesiniz diyo ,nasıl yani gelecekmiydik ki dedim ,bugün pazar diyo ,sanki bilmiyoruz ..gitmek istemiyorum yaw.
puff cevrieyde salı günü teşrif ediyo eylülcümne rahattım 1 aydır
pisttt ben geldim...
sün tontisi babaneye biraktim 4 saat gezdik,alisveris yaptik,yemek yedik kocisimle..
beyfendi cok iyi durmus babanede hic aranmamis,bizim icinde iyi oldu.
bugünde sabah babasi yedirdi kahfaltisini 1.30a kadar uyudum bende ayy cok iyi geldi..
baba-oglan yine uyuyorlar bende temizlik yaptim.simdide canim mercimek köftesi istiyor
yapsammi acaba?
bu arada gecmise bakamadim neler oldu bitti bilmiyorum..
şu aşıların içindeki civadan otizme yada kansere(Allah korusun)yolaçması konusunu ben fatih küçükken doktorumuza sormuştum
oıda bana öyle güzel bir açıklama yapmıştuıki tatmin olmuştum ama şimdi hatırlayamıyorumne anlattığını
şimdi denizanasının yazısını okudumda yazayım dedim
bidahaki ay suçiçeği aşımız var onuyaptırmaya gittiğimizde sorucam tekrar unutmazsam
eminmisin kim kime atıyo acaba kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?