2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar
geçmişe bakamadım pek sadece eylülün meloşa bimden uyku tulumu aldığını gördüm bende aldım kanki::))daha doğrusu halası aldı 18 ay almış onlarda pembe, inşallah bizde çıkarırız kışı bununla ama kolları bacakları biraz daha uzun olsaymış keşke hemen kısalcak gibi piroşa
neyse ben çıkıyorum piroşla bıcı bıcı yapçaz,iyi geceler hepinize

selam kızlarr
iki gündür uğrayamadım buralara malum düğünümüz vardı
inanılmaz güzel koşturmalı bir cumartesi geçirdim
kızımızı verdik sonunda .. ee ilkokuldan beri arkadaş olunca kardeş gibi oluyor insan .. akşam düğünde de hiç oynamadığım kadar oynayıp kurtlarımı döktüm..
gece için Duruyu annaneye bıraktık tabı bugün uzun zaman sonra ilk defa 11 e kadar uyudum nasıl iyi geldi.
sonra da hazır kız yokken dip köşe ev temizledik kocişle.
sonra kızı annaneden al falan derken akşam oldu yine ve bir hafta sonu daha bitti ..

geçmişe üstünkörü baktım .. ama hatıladığım kadarıyla bişiler bende ekleyeyim :))

öncelikle beyazmelekcim geçmiş oldu ama ailenle daha nice yaşlara tatlım.

mmfcim senin mikroskobik hasta olmuş sanırım yine geçmiş olsun canım. zaditen başlamışsınız sanırım . merak ettim damla mı kullanıyorsun sen .. biz de kullanıyoruz da damla olanından o yüzden sordum.özellikle mevsim dönüşlerinde bize çok yarayan bir ilaç.

hani şu babaya emanet etme olayından bahsetmişsiniz ya aynı durum bizde de var ne tesadüf dimi :)))

ya ben de baktım bimdekilere hatta kalmamıştır diye çekinerek gitmiştim vardı.
ama bana pek küçük geldi onlar gözüme ..
ben 1 ay önce aldım cimcimeye ve 3 yaş aldım .. şuan onu çok rahat kullanıyor ..
daha büyüğü olsaydı ne güzel olurdu hem de ucus ucus ..
hiç böle indirimlerden yararlanamıyorum ben ya

kanka güle güle kulanın tulumunuzu ,18 ay bu kışı çıkarır bize ,seneyede başka alırız çok zenginiz biz ,kocam armatör benim 10 tl ile batmaz ..kaydirigubbakcemile3

lelalcim iyi geçmiş hafta sonun ,kurtlarını dökmüşsün ohhh iyi gelmiştir valla ,benimde nasıl ihityacım var bir bilsen ,bende doğum gününü bekliyorum bakalım ,evde yapıcaz o işi ..

piroş gelmiyomusun buraya ,bu hafta gelicektin ..

selam kızlar,

estelcim güliz yazmış sağolsun çocuk ve gelişimi canım

lelalcim ne iyi olmuş canım, benimde özellikle uyuma kısmına ihtiyacım var, benim yanımda bırakabileceğim annemde yok

uyku tulumumuzu eşim perşembe aldı aynı gün kayınvalidem aradı yarın bime gelecek diye, neyse biz almadık tabi ama dedeye aldırmış daha görmedim ben, yalnız eşimin aldığını yıkayım dedim su sıcakmı geld nedir çekmiş, eşim götürüp değiştirdi, şmdkide çekmez inşallah

eş konusunda yine şanslılardanım, bugün dersim vardı babası baktı çokta güzel bakıyor, 2.5 saat uyutmayı bile başarmış, şimdide yaklaşık bir saattir babası ilgileniyor, bulaşık makinasını boşalttım, çamaşır çıkmış onu kurutmaya attım, burada takılıyorum baba oğul takılıyorlar, benim sinirlerim laçka olmuş durumda yorgunluktan babası daha sabırla uğraşıyor , diş nedeniyle düzeni falan kalmadı yavrumun ama bende bittim valla

Maşallah babanıza canım :)))
bizimkide dışardaydı geldi okey oynamaya gitti bugün.
bende halsizdim genelde uyudum.Annem sağolsun cerenle daha çok o ilgilendi.Ben öğlenden sonra aldım akşama kadar oynattım sadece.

teşekkür ederim kızlar
valla ne iyi geldi anlatamam hem eğlence hem de uyku
denizannem bırak bana birgün denizi ben bakarım sen de uyu tatlım.
ayrıca face de resimlere bakarken içimden geçirmiştim baba konusunda gerçekten şanslılardansın resmen denizin yanında babanın da gözlerinin içi gülüyor ve farklı bir bakışı var maşallah

kızlar ılk gunaydın benden herkese.hayırlı haftalar olsub.c.tesı sıteye gıremdım malum arızadan dolayı.dunde mısafırım vardı.eltıcım geldı.kocalar da Gazıantepe fenerbahce macına gıttı.esımde arabayı bana bıraktı.eltım ve 4 yasındakı kızıyla tabı bırde oglumla gezdık.guzel ve bır o o kdarda dedıkodulu gectı.kaynana dedıdokodusu.eltımın kızını 1 haftadır aksamları anaokukundan babaanne alıyomus ama kız ıstemıyor babaannesının almasını bunu soylemek de ıstemıyormus azcık ben sıkıstırdım usulunce kız dokuldu cocuk dılıyle tabı babbanne kızıyomus ona bagırıyormus.o yuzden benı teyzem alsın dıyor eskısı gıbı.tabı bunu gel babaya anlat.bırde cok akıllı uslu bır kız.hıc yaramaz degıl.evde oraya buraya elleme bunu yapma dıye cok kısıtlıyormus cocugu.e cocuk bu ya oyun ıster tabı cok sınırlendım kızlar annesı 7 de eve gelıyor cocuk da okuldan 5 te cıkıyor 2 saat bır cocugu eyleyemıyor.zaten bu zamana kadar da eltımın annesı baktı cocuguna.amannnn ya cok bencıl ınsanlar nasıl nenelık aklım almıyor.nene dedıgeme de bakmayın ha oyle yaslı falan da degıl.50 yasında bıle yok.ama sureklı hastadır zatı muhterem.ay oram agrıyo ay buram agrıyo.ıste boyle canlar...
bu arada mmf cım gecmıs olsun cnm.
darkcım burada salıh bebe var bende uyku tulumunu ordan aldım 27 tlden 20 tl ye aldım.cok da guzel 3 yasa gore aldım.ıstersen alım gonderım sana.ya da annenlere soyle bakısnlar cnm.
lelalcım sevındım haftasonun guzel gecmıs cnm.benım oglana babası bıle bakmıyor 1 aydır kuafore gıdıp kaslarımı bıle aldıramadım dusunun yanı.cıkanları kendım alıyorum ama yakında patlıcam az kaldı ya.
bıde bana gecen gun kuafore gıtmem lazım sen merte baksan dedım kocıse bana demesınmı bıktım senın kuafounden dıye.ayyyy cınlerım tepeme cıktı 1 aydır gıdemıyorum zaten gorende kuaforden cıkmıyorum sanır dedım.sen benden ıyısın ayda ıkı kez gıdıyosun dedım.ayyy ya ne becıllık ya annesıne cekmıs vallaklava:
offf sabah sabah kafanızıı sısırdım.ama ıcım oyle bır dolu kı anlatamam.neyse bende gıdıyım azcık yatayım ya da utu mu yapsam :uhm:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Taze taze gelmişken Cumartesi gününü anlatıyım , kahvaltıya bi arkadaşa gittik , ikiz kızlar var 2,5 yaşında pek şekerler
Batu ile baya güzel oynadılar , ama ben arka odaya göndermedim batuyu , kızları tüm oyuncaklarıyla salona getirttim gözümün önünden ayrılmasın diye , benim maymun koca adam gibi oynadı kızlarla , sonra bi ara bi baktım kızlardan biri lego torbasını kendi kafasına geçrdi suratı ile şekiller yapıp batuyu güldürüyo , bizde güldük tehlikeli falan dedik ama annesi bişey olmaz yanındayız nasıl olsa dedi , sonra bi baktım kız torbayı çıkardı batunun kafasına geçiriyor..tabi ok gibi fırladım , kıza bebeğe zarar verebileceğini falan anlattım yapmadı ama düşünüyorum da ben arkaya gönderseydim çocuğu Allah korusun o torba başına geçse havasız falan kalsa ay neyse düşünmek bile istemiyorum , başka bir topikte bi arkadaş demiş ya eltim 4 çocuğa bakacak diye direk bu olay geldi aklıma..
Allah zor durumda bırakmasın ama büyük çocukla yanlız bırakamam ben batuşu çok korkuyorum valla

Günaydın kızlar.Haftasonu yorum yazan ve bana destek olan arkadaşlarıma çok teşekkürler.Bişiler yazmaya gücüm yok.Beynim uyuşmuş gibi.Geçmişe baktım biraz.Uyku tulumundan 18 ay-sarı renk aldık.Tam oldu.Herkese iyi haftalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…