- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.461
ata tanem cok tesekurler canim sitenin biraz acemisiyim.alismaya calisiyorum alinti falan yaparken yani.son adet tarihim 19 subat 2008.mavisli bisi olsun olurmu oglusum icin.cok tesekkurler...ibolyacım walla doktorum dedi kafamdan yapmıyorum çünkü bitkilerden bazıları zararlı diye budönemde ben hepsinden uzak duruyorum.adaçayı yapıyo diye biliyorum ben zaten nolur nolmaz sırf ıhlamur içicem
buarada yağmurcum son adet tarihini yaz bana ben sana hazırlayayım takvim sonra linkini veririm sana canım
canim anlayamadim 2.duzey de nedir?hic duymadim boyle bisi.ayrintili usg mi?kızlar günaydınn....
atatanemgeçmişolsun canmm bol su iç (sanki bana ıhlamur içebilirsin gibi geliyo ama )druna sormadan kulaktan dolma bişey yapma canm.valla bende o yolun yolcusuyum herhalde çünkü burası sibirya gibi nası esiyo anlatamam.dün alışverişeindim aşağı elimde poşetler bide yokuşçıkınca terledim tabii.eve girdim poşetleri içeri alana kadar ev uçtu tabi balkon kapısıaçıktı .benimde bütün terim sırtıma yapıştıkafamçokkarıştıaman inşallah en kısa sürede atlatırsın canm.kızlar kendilerimize iyi bakmamız lazımmmmm....
2.düzeyi yaptıran varmı aranızda geçen cts gittim dra bana 2-3 hafta sonra yaptır dedi.bakalım bende bu hafta içi değil bidahaki hafta içi düşünüyorum nasipse
canim anlayamadim 2.duzey de nedir?hic duymadim boyle bisi.ayrintili usg mi?
ibolyacim cok sagol canim.son adet tarihim 19 subat 2008.bebisim erkek teyzesi.soyle mavisli bisi olsun.cok tesekkurler cnm.
bu arada herkese gunaydinnnnnn....
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
güzel hamişler nasılsınız bakalım?
yağmur77 hoşgeldin aramıza canım
seninde oğlun olacakmış
bende erkek annesi olucam Allah nasip ederse
kızlar gerçektende bu sene oğlan senesi sanırsam
bu arada 2. düzey ile ayrıntılı usg aynı canım
tekrar tsk,ederim canlarim iyi dilekleriniz icin..ikeadan aldim mobilyalari..cok fazla cicekli böcekli bisiyler olsun istemedik sade oldu bizimkiside..
ibolyacim aciktir tatlim bizim gönlümüz buyrun gelin meleginle beraber..
benim de oğlum olcek gı fater acep oğlan anaları die bi topic mi açsakCADIARZU
ibolya senin doğum ne zaman. Sen ekim annesi değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum. Erkek annelerinin açtığı bir topic var canım.
Yooo takıl istediğin yerde ne olacak. Çilekk'in de durumu aynı sanırım. Ama biz onu Kasım annesi olarak benimsedik, nedenm bilmem. Bence o kesin kasım'da doğum yapacak içime doğuyooo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?