2008 Kasım Anneleri

ata tanem cok tesekurler canim sitenin biraz acemisiyim.alismaya calisiyorum alinti falan yaparken yani.son adet tarihim 19 subat 2008.mavisli bisi olsun olurmu oglusum icin.cok tesekkurler...

ata tanem bu arada gecmis olsun canim.dikkat et kendine bol bol dinlen ve meyve ye.gribin tek ilaci bu.ilac aldigimiz donemlerde bile 1 haftadan once gecmiyo bu mikrop.o yuzden bol bol vucudunu dinlendir.aaaa bir de bol su ic canim.

kızlar günaydınn....
atatanemgeçmişolsun canmm bol su iç (sanki bana ıhlamur içebilirsin gibi geliyo ama )druna sormadan kulaktan dolma bişey yapma canm.valla bende o yolun yolcusuyum herhalde çünkü burası sibirya gibi nası esiyo anlatamam.dün alışverişeindim aşağı elimde poşetler bide yokuşçıkınca terledim tabii.eve girdim poşetleri içeri alana kadar ev uçtu tabi balkon kapısıaçıktı .benimde bütün terim sırtıma yapıştı
kafamçokkarıştıaman inşallah en kısa sürede atlatırsın canm.kızlar kendilerimize iyi bakmamız lazımmmmm....
2.düzeyi yaptıran varmı aranızda geçen cts gittim dra bana 2-3 hafta sonra yaptır dedi.bakalım bende bu hafta içi değil bidahaki hafta içi düşünüyorum nasipse

canim anlayamadim 2.duzey de nedir?hic duymadim boyle bisi.ayrintili usg mi?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
güzel hamişler nasılsınız bakalım?
yağmur77 hoşgeldin aramıza canım
seninde oğlun olacakmış
bende erkek annesi olucam Allah nasip ederse
kızlar gerçektende bu sene oğlan senesi sanırsam

bu arada 2. düzey ile ayrıntılı usg aynı canım

canım yukarıda ana sayfanın yanında kontrol paneli var
oraya tıkla sonra sağ tarafta kullanıcı resmi (avatar) bölümüne gir
gözatı seç ve bilgisayarında kayıtlı bir resmi ekle
değişiklikleri kaydet dediğinde herşey tamam olacak

ibolyacim cok sagol canim.son adet tarihim 19 subat 2008.bebisim erkek teyzesi.soyle mavisli bisi olsun.cok tesekkurler cnm.

bu arada herkese gunaydinnnnnn....

tatlım verdiğim linki kontrol panelinde detay bilgilerinizi düznenleyin bölümü var, orada altlarda boy kilo takip çizelgesi diy yazar, oraya yapıştıracan şekerim, beğenmezsen başka bişey yaparız tamammı

http://ticker.7910.org/an1cCpr0g410030MzE1Ynw4OTk2MTc3MmRhfGFubmVzaW5pbiBn-Gz8.gif

benim de oğlum olcek gı fater acep oğlan anaları die bi topic mi açsakCADIARZU

ibolya senin doğum ne zaman. Sen ekim annesi değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum. Erkek annelerinin açtığı bir topic var canım.

şekerim aslında ekim annesiyim, ama kasım annesi de olabilirim, benim s.a.t. 25 yada 27 ocak, şu andaki takvimimi 25 ocağa göre hazırladım, o zaman 31 ekim muhtemel doğum tarihimiz, 27 ocak olarak yaparsam 2 kasım muhtemel doğum tarihimiz,ben de ne orda ne burda sığınamıyorum, erkek çocukları da miyadını geçirir diyolar. en güzeli iki topige birden takılim dedim iyi etmemişmiyim gı:1rolleyes:

Yooo takıl istediğin yerde ne olacak. Çilekk'in de durumu aynı sanırım. Ama biz onu Kasım annesi olarak benimsedik, nedenm bilmem. Bence o kesin kasım'da doğum yapacak içime doğuyooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…