2008 Kasım Anneleri

günaydın heh geldi gene pazartesi maşallah gözümü bi açıp kapıyom geliyo ne kadar hızlı ben anlamadım
uyku tulumu demişsiniz bize geçen sene 1.5 yaş hediye gelmişti henüz giydirmedim ama bu kışı çıkartır onun için yeni bişeye bakmıyorum

yasminim hala devam mı canım evde durumlar nasıl?

Anıl uyutmadı gece.Kalkmış parmaklıklara tutunmuş.Aldım kucağımda uyuttum.Yerine yatırdım yine uyandı.Eşim konusundaysa şeker gibi olduğunu iddia ediyo.Ben böyle konuşunca kırılıyomuş.İşten 10 gibi geliyo.Önceden çay falan hazırlardım gelmesine yakın.Birkaç gündür yapmıyorum.Soruyo neden diye.Yaptım da baştacın mı oldum, kendin yap diyorum.Ütü falan yaptım, onunkileri yerleştirmedim.Kendin yap dedim.Bundan sonra böyle.Gece Anıl kalktı o yattı.Gittim uyandırdım.Biraz ayrı kalalım diyorum olmaz diyo. Anneme dedim bütün erkekler böyle dedi.Desteğim yok pek.Bebeğe de kayınvalidem bakıyo.Çocuğun düzeni de alt üst olacak.Yıllık iznim var 1 hafta.İşler yoğun.İzin alsaydım ben bakardım annemlerde bebeğe.Beynim uyuştu düşünemiyorum. Gece ayrı yattım.Gelmiş ben de yanında yatacam diyo.Ağladı filan ya.Hiçbişi demedim. klava:

Ben yazim bari yasminin yerine , ekstra bir durum yok kocasıyla atışmasını yazmıştı da ben de zeyna da artık yeter olmuştuk.. yani biz isyan bayrağı çektik burda yasminim naptı bilemiyorum , merak ettim çok o yüzden sordum evde durumları

lelalim hoş geldin

Hilalim, Lelalim ne olacak koca durumu.Bıktım kabalıklarından ya.Hayatında hiç kadın görmemiş.Beni erkek arkadaşları gibi algılıyo sanırım.C.tesi yazdım uzun uzun.Bu arada Zeynam sen de durumlar ne?Seninki de haftasonu sinirlendirmiş.

Andinam kafa yerinde değil, unuttum.İlgine teşekkür ederim canım...

Canım bi kere annene söyle tüm erkekler aynı değil , naısl tüm kadınlar bir değilse tüm erkekler de aynı değil..

ıyi çözüm bulmuşsun , yapma bi süre hiçbirşey bakalım değerini anlayacak mı , üzülüyorum gülüm ben sana...neyse decam ettir bakalım bi süre daha böyle belki bi faydası olur

hoşbulduk andişimm ..
heyecanlımısın cumartesiye az kaldı :))))

yasmincim gerçekten ne diyeyim sana tatlım ya ..
şimdi eşine bişey dicem ağır olacak ama ya anlamıyorum artık .. hem sevgi var gelip salya sümük ağlarlar yanında hem de bildikleri odun aynı odundur.
izlediğin yol ne kadar onu yola getirir bilemem tabiki tatlım ama biraz sanırım ayrı kalmanız ikiniz açısından da iyi olacak. yani özleyin birbirinizi. al yıllık iznini hiç değilse bir kaç gün al ve git annende veya arkadasında senın kafan nerede rahat edecekse kal orada ama eşin olmadan . bak bakalım sonrasında ne olacak ..

Yapmayacam zaten.Valla ya o adam olacak ya ben deli.Nişanlıyken nasıl diye sormuştun galiba haftasonu.Cevap yazamadım Anıl durmadı.Nişanlıyken en çok kullandığı cümleler;
Sen nasıl istersen? , Seni çok mutlu edecem. , Senin için FBli bile olurum. , Beni sınava tabi tut, 100 alırsam evlen benimle. , Seni camının önünden bile alırım. Bodruma tatile gittim 10 gün arkadaşımla hergün aradı.Nasıl tatilmiş bu , çık gel.Ya hiç bööle değildi. Çok iyi yüreklidir.Kim ne isterse verir.Hiç gocunmaz ama çok kaba.Yani bi kadına nasıl davranılır bilmiyo.Öğretecem ama kafasına vura vuraklava:

günaydın ;

yasmincim ne olursa olsun yataklarınızı ayırmanız doğru değil ,oturun konuşun diycem ama kimbilir kaç kez yaptın bunu ,vallahi ne diyeceğimi bilemedim ..

şimdi bu konu üzerine biraz abes ama haftaya evlilik yıldönümümüz ,eşim dışarı çıkarız diyo ama ben ekstradan ne yapsam acaba ,hediye mediye çok banal geliyo artık ..

lelalcim çook heyecanlıyım bildiğin gibi değil , inşallah hava da güzel olur tatlım ya rahat rahat gezeriz..

ben yasmine bişey yazmıştım sevgi için evleniyoruz ama evlilikleri devam ettiren sevgi olmuyor , bunun yanında anlaşmak , karşılıklı anlayış , evin huzuru gerekiyor.. bende dedim uzaklaşın diye ama baksana kocası kabul etmiyormuş ..off offf senin kocan bende olacak bir haftaya adam ederim ben onu kötükedihüso

Eylülüm ben kocama yaptığım şeyi anlatıyım sana ,acaip mest olmuştu 

Hani kinder çukulataları var ya yumurta şeklinde , içinden oyuncak çıkan.. o oyuncakların sarı kapları oluyor , o kaplardan edin birkaç tane .. sonra da ufak tefek birkaç hediye ve bir büyük hediye al , bu hediyeleri evin çeşitli yerlerine sakla , o kapların içine de koordinatlarını yaz.. mesela ilk vereceğin kabı hediye paketi yap , onu hediye sanarak açsın ama içinde yatak odasının 3. Çekmecesine bak yazsın , çekmeceyi açtığında paket içinde bir çorap ve başka bir kap olsun mutfakta 2.çekmeceye bak gibi.. neyse böyle birkaç turdan sonra en sonuncusunda gerçek hediyesini bulsun.. benimki çıldırmıştı  doğumgününde yine buna benzer birşey yapıcam baba oğul buladursunlar hediyelerini malum ikisinin aynı gün

günaydın arkadaşlar...

andinacım süper fikir benim eşim apmıştı bana böyle bi sürpriz bayılmıştım..evin içinde dört döndürmüştü beni:))o kadar eğlenceli oluyoki ve heyecanlı :asigim:

Günaydın kızlar Hepinize iyi haftalar. Hafta sonumuz özellikle pazaramız çok kötü geçti.Cumartesi günü oğluşumla oynuyorduk babasıda bilgisayarın başındaydı.Oğluşum artık dişleri kaşındığı için mi burnu kaşındığı için mi tam anlayamadım ağzıyla garip hareketler yapıyordu.Biz tabi ilk yaptığında güldük ama sonra sürekli yapmaya başladı eşim yapmasın tik kapar dedi alışır bırakmaz diyince bende güzel güzel anlatmaya başladım yapma oğlm dedim.Tabi biz ilkinde gülünce hoşuna gitti aslında bizi tekrar güldürmek için yapıyodu bence.Ben böle konuşurken babası birden hışımla kalkıp yapma dedim sana ne diye laf dinlemiyorsun niye yapıyorsun diye çocuğun üzerine birden hışımla kalktı ki ben bile korktum.Oğlumun durumunu grseydiniz o kadar çok korktu o kadar çok ağladıki anlatamam.Ki kolay kolay ağlamayan bir çocuk.Sonra bende eşime bağırdım.Böyle mi çocuk yetiştireceksin bu yaptığın babalık mı diye bayağı bi bağırdım.Oğlum ağladı ben ağladım.Bri birimize sarılıp sarılıp ağladık.Babası da sonra çok vicdan yaptı.Almak sarılmak istedi ama oğlum kaçtı hep.ıçim parçalandı valla.Saat onda yatıp onda kalkan çocuk yaşadığı korkuyla saat başı kalktı.Kucağıma alınca sustu.

Pazar günüde daha önce çalıştığım bankadan bir arkdaşımın nişanı vardı oraya gitmiştik çocuğuda kayınvalideme bıraktım.Bozuldu biraz ama napim gitmem lazımdı kız hem düğünüme hemde oğluma gelmişti.Tam eve girerken küt diye bir ses sonrası çığlık va katılma nasıl korktum anlatam ayakkabılarımı bile çıkaramadan daldıım odaya.Yavrum elinde cep telefonu yerde yüz üstü yatıyo sesi çıkmıyor katılmış nasıl korktum anlatamam.Salak bize kapıyı açmaya gelmiş koltukta bırakarak.Hemen doktorumuzu aradık.ıki saat uyanık tutun,kusma olursa hareketlerinde bir değişiklik olursa hemen beni arayın ve en yakın hastaneye gidin dedi.Çok şükür iki saat uyanık tuttuk hep uyumak istedi bir buçuk saat sonra doktorumuz aradı nasıl diye iyi dedik ama yarın mutlaka göreyim dedi.Sabaha kadar uyumadım valla hep nefesini kontrol ettim.Sabah iyiydi.Çok neşeliydi oğlum ama yinede göstermekte yarar var.

ışte böyle kızlar aslında kayınvalidem böle hatalar yapmaz ama nasıl yaptı anlayamadım.O da çok üzüldüğü için birşey diyemedim.Şu anda çok uykusuz ve yorgunum ama oğluşum iyi olsun yeter.Zaten doktor için erken çıkacaktım olmazsa daha erken izin alır biraz dinlenirim.

kız andina benim herif sinirli ,bulamayınca girişmesin bana tekme tokat kaydirigubbakcemile3

güzelmiş valla ,açıkçası bana yapılsa hoşuma giderdi de ,benim kocam anlamaz öyle şeylerden :)) hadi lan ver vereceksen der aratma beni ,yada popoyu kaldırıp gidip almaz ,kutuyu açar ,mutfakta 2. çekmece çıktı dimi ,git getir der ..sonra ne heyecan kalır ne bişey..kaydirigubbakcemile3

Hiçbişi yapma:))))))))))))

Eylülcüm alemsin.Seninki yine iyiymiş.Benimki böyle özel günlerde ateşkes imzalayalım mı, kimse kimseye bişi almasın diyo.Ben de mağarana geri dönmek istersen tutmam diyorum:)))))

Anam sizin kocalar da pek bi tuhaf ne diyim ben şimdi , benimki bayılmıştı valla , bu sene de öyle bişey yapmayı düşünüyorum.. o zaman şöyle bişey yapsan annem babama yapmıştı , küçük kalpler almıştı arkası yapışkanlı , yatak odası aynasına o minik kalplerden kocaman bir kalp yapmıştı iç kısmına da seni seviyorum yazıp hediyesini de aynanın önüne koymuştu.. buna da bişey demez herhalde der mi yoksa?

günaydın kızlar
yasmincim kolay gelsin canım sana bu adamla annenede hayret ama genekde anneler damatlarını tutar yanlışmıyım benimki öyleydi anneannemde öyleydi:)
lelalcim sanırım sen sormuştun zaditen şurup canım bizimki 15 gün kullancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…