- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.621
yasminim hala devam mı canım evde durumlar nasıl?
Canım bi kere annene söyle tüm erkekler aynı değil , naısl tüm kadınlar bir değilse tüm erkekler de aynı değil..
İyi çözüm bulmuşsun , yapma bi süre hiçbirşey bakalım değerini anlayacak mı , üzülüyorum gülüm ben sana...neyse decam ettir bakalım bi süre daha böyle belki bi faydası olur
off offf senin kocan bende olacak bir haftaya adam ederim ben onu kötükedihüso
Eylülüm ben kocama yaptığım şeyi anlatıyım sana ,acaip mest olmuştu 
Hani kinder çukulataları var ya yumurta şeklinde , içinden oyuncak çıkan.. o oyuncakların sarı kapları oluyor , o kaplardan edin birkaç tane .. sonra da ufak tefek birkaç hediye ve bir büyük hediye al , bu hediyeleri evin çeşitli yerlerine sakla , o kapların içine de koordinatlarını yaz.. mesela ilk vereceğin kabı hediye paketi yap , onu hediye sanarak açsın ama içinde yatak odasının 3. Çekmecesine bak yazsın , çekmeceyi açtığında paket içinde bir çorap ve başka bir kap olsun mutfakta 2.çekmeceye bak gibi.. neyse böyle birkaç turdan sonra en sonuncusunda gerçek hediyesini bulsun.. benimki çıldırmıştı  doğumgününde yine buna benzer birşey yapıcam baba oğul buladursunlar hediyelerini malum ikisinin aynı gün
günaydın ;
yasmincim ne olursa olsun yataklarınızı ayırmanız doğru değil ,oturun konuşun diycem ama kimbilir kaç kez yaptın bunu ,vallahi ne diyeceğimi bilemedim ..
şimdi bu konu üzerine biraz abes ama haftaya evlilik yıldönümümüz ,eşim dışarı çıkarız diyo ama ben ekstradan ne yapsam acaba ,hediye mediye çok banal geliyo artık ..
kız andina benim herif sinirli ,bulamayınca girişmesin bana tekme tokat kaydirigubbakcemile3
güzelmiş valla ,açıkçası bana yapılsa hoşuma giderdi de ,benim kocam anlamaz öyle şeylerden :)) hadi lan ver vereceksen der aratma beni ,yada popoyu kaldırıp gidip almaz ,kutuyu açar ,mutfakta 2. çekmece çıktı dimi ,git getir der ..sonra ne heyecan kalır ne bişey..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?