- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.641
valla güzelim pazar gününü yatarak geçirmek zorunda kaldım migrenim yüzünden ömrümden bir pazar daha gitti kuzeni yüzünden benimkğine kuzeni yüzünde sinir oldum kısacası hatırlamak istemiyorumHilalim, Lelalim ne olacak koca durumu.Bıktım kabalıklarından ya.Hayatında hiç kadın görmemiş.Beni erkek arkadaşları gibi algılıyo sanırım.C.tesi yazdım uzun uzun.Bu arada Zeynam sen de durumlar ne?Seninki de haftasonu sinirlendirmiş.
Andinam kafa yerinde değil, unuttum.İlgine teşekkür ederim canım...
ahhh ben güzelim ne güzel şeker gibi adammış ama zamanla evrimini tamamlayıp odun kıvamına gelmişYapmayacam zaten.Valla ya o adam olacak ya ben deli.Nişanlıyken nasıl diye sormuştun galiba haftasonu.Cevap yazamadım Anıl durmadı.Nişanlıyken en çok kullandığı cümleler;
Sen nasıl istersen? , Seni çok mutlu edecem. , Senin için FBli bile olurum. , Beni sınava tabi tut, 100 alırsam evlen benimle. , Seni camının önünden bile alırım. Bodruma tatile gittim 10 gün arkadaşımla hergün aradı.Nasıl tatilmiş bu , çık gel.Ya hiç bööle değildi. Çok iyi yüreklidir.Kim ne isterse verir.Hiç gocunmaz ama çok kaba.Yani bi kadına nasıl davranılır bilmiyo.Öğretecem ama kafasına vura vuraklava:
Bizde bulurmuyuz Bimden bu tulumları acep?
Bende 3 yaş alırım bulursam.Benim kıza anca olur.
2 yaş giysileri giydiriyorum ben şimdi.
Günaydın kızlar
Taze taze gelmişken Cumartesi gününü anlatıyım , kahvaltıya bi arkadaşa gittik , ikiz kızlar var 2,5 yaşında pek şekerler
Batu ile baya güzel oynadılar , ama ben arka odaya göndermedim batuyu , kızları tüm oyuncaklarıyla salona getirttim gözümün önünden ayrılmasın diye , benim maymun koca adam gibi oynadı kızlarla , sonra bi ara bi baktım kızlardan biri lego torbasını kendi kafasına geçrdi suratı ile şekiller yapıp batuyu güldürüyo , bizde güldük tehlikeli falan dedik ama annesi bişey olmaz yanındayız nasıl olsa dedi , sonra bi baktım kız torbayı çıkardı batunun kafasına geçiriyor..tabi ok gibi fırladım , kıza bebeğe zarar verebileceğini falan anlattım yapmadı ama düşünüyorum da ben arkaya gönderseydim çocuğu Allah korusun o torba başına geçse havasız falan kalsa ay neyse düşünmek bile istemiyorum , başka bir topikte bi arkadaş demiş ya eltim 4 çocuğa bakacak diye direk bu olay geldi aklıma..
Allah zor durumda bırakmasın ama büyük çocukla yanlız bırakamam ben batuşu çok korkuyorum valla
Günaydın kızlar.Haftasonu yorum yazan ve bana destek olan arkadaşlarıma çok teşekkürler.Bişiler yazmaya gücüm yok.Beynim uyuşmuş gibi.Geçmişe baktım biraz.Uyku tulumundan 18 ay-sarı renk aldık.Tam oldu.Herkese iyi haftalar...
geçmiş olsun hilalcimmgünaydın kızlar..
benimde hiç halim yok bugün..
hastamı olacam acaba bilmiyorum..
geçmişe hiç bakamadım, umarım herkez iyidir..
Anıl uyutmadı gece.Kalkmış parmaklıklara tutunmuş.Aldım kucağımda uyuttum.Yerine yatırdım yine uyandı.Eşim konusundaysa şeker gibi olduğunu iddia ediyo.Ben böyle konuşunca kırılıyomuş.İşten 10 gibi geliyo.Önceden çay falan hazırlardım gelmesine yakın.Birkaç gündür yapmıyorum.Soruyo neden diye.Yaptım da baştacın mı oldum, kendin yap diyorum.Ütü falan yaptım, onunkileri yerleştirmedim.Kendin yap dedim.Bundan sonra böyle.Gece Anıl kalktı o yattı.Gittim uyandırdım.Biraz ayrı kalalım diyorum olmaz diyo. Anneme dedim bütün erkekler böyle dedi.Desteğim yok pek.Bebeğe de kayınvalidem bakıyo.Çocuğun düzeni de alt üst olacak.Yıllık iznim var 1 hafta.İşler yoğun.İzin alsaydım ben bakardım annemlerde bebeğe.Beynim uyuştu düşünemiyorum. Gece ayrı yattım.Gelmiş ben de yanında yatacam diyo.Ağladı filan ya.Hiçbişi demedim.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?