2008 Kasım Anneleri

valla güzelim pazar gününü yatarak geçirmek zorunda kaldım migrenim yüzünden ömrümden bir pazar daha gitti kuzeni yüzünden benimkğine kuzeni yüzünde sinir oldum kısacası hatırlamak istemiyorum
ahhh ben güzelim ne güzel şeker gibi adammış ama zamanla evrimini tamamlayıp odun kıvamına gelmiş
canım benim herkez kendi yaşadığını daha iyi bilir am benim ve bir çoğumuzun gözlemlediği gibi bu evlilik bu şartlarda yürümez ya doğru bi adam doğru bi koca olacak yada bir ömür geçmez kimse yok diyon destek seninin kimseye ihtiyacın yok bir kere onu koy kafana çalışıyorsun kendi ayakların üstünde duruyorsun sen kendineve oğluna yetersin ve emin ol eğer böle yaşamktansa ayrılsan sende oğlunda daha sağlıklı olursunuz
direk boşa demiyorum adamı sakın yanlış anlama kimsenin yuvasını bozmak gibi bir niyetim yok ama evini ayır ne olursa olsun annen baban çevren ne derse desin bu senin hayatın yaşadığını sen biliyorsun ağlasın zorlasın ama ayır evini bütün gerçekleri doğruyu yanlışı iyiyi kötüyü böle daha rahat tartar karar verir oda sende
Allah yardımcın olsun

Dilek sen anlattıklarında ciddi misin? Kocanın sinir problemi falan mı var? El kadar çocuğa hemde böyle bir sebepten bağırıp da üstüne yürümek ne demek yaaa ? benim kocam aynısını yapacak kendini kapının önünde bulur çok ciddiyim ... ben bi kere bağırdım batuya da hala vicdan azabı çekerim ki artık yorgunluktan geberdiğim için bağırmıştım ki üstüne falan da yürümedim ayy sinirlerim bozuldu benim neyse yazmim daha fazla

andişş ailecek pek romantik gördüm sizi kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana da hediyeden çok hediyenin veriliş sunuş şekli beni çok etkiler
o yüzden andişe verdiği fikirlerden dolayı alkisalkisalkis

mmfcim evet tatlım ben sormuştum zaditeni canım .. nasıl oldu memo bugün ?

evet ya dilek ,çok bozuldum bu olaya , o çocuk yani bebek ,yapma diyorum sana ne demek ne bilsin el kadar bebek ..çok kızdım kocana vallahi kapıda bulur kendini andinanın dediği gibi ..

Eylülüm biz ailece fazla romantiğizdir , bi kocam diildi o da aramızda kala kala uyum sağlamaya başladı , ayol babam anneme evlilik yıldönümünde araba almış adam düşün yani acaip severler birbirilerini ve birbirlerini mutlu etmeyi , aman nazar değmesin onlara , 4re maşallah

dur ben bi kocamı arıyım ,millet böle böle yapıyomuş utan diyim ..sonrada evlerimizi ayırırız ,aile saadeti budur işte :)) andina boşanma sebebim olucaksın ..bana böyle örnekler verme ,normal insan örneği ver..:))

Ay çok mercü lelalim , biz severiz böyle şeyleri , ben eskiden daha da çok yapardım ama artık düşünmeye bile vakit olmuyo ki canım , yinede arada çıkıyo bişeyler işte :))

eylülüm dur ayol , boşama adamı böyle bişey yüzünden

ay telefon çaldı yazamadım devamını , eylülüm adamı romantik değil diye boşama , sen bile bile almadın mı şekerim bunu? Yoksa seninki de yasmininki gibi kandırdı mı seni ?? yasminim kızma sakın sinir oluyorum böyle işlere de ondan yazdım gülüm

valla bizde de Duru dan önce çok güsel hazırlıklar yapılıyordu ama bu sene benim odun kocam evlilik yıldönümümüzü unuttu ..
tatildeyis bodrumdan çeşmeye geçiyoruz ki aslına bakarsan bir yerde haklı o gün günümüz yolda geçti gibi bişey oldu ..benim kociş unuttu kutlamayı .. herhalde bu son unutuşu olacaktır diye umut ediyorum. sonu onun için pek hayırlı olmadı çünkü güzel lafları yedi kaydirigubbakcemile3

Zeynam sizinki de güzelmiş , ne istiyosun diye sormasına çok güldüm...

Benimki de dün dediki telde , doğumgünüde babası ne alsın oğluna , bende ayakkabı al dedim , sana ne alacağımdan ben kendim seçicem dedi , bozuldum bende , kendi seçsin bakalım çok merak ediyorum ne seçeceğini

andinacım biz 5 yıl çıktık ,1 yıl nişan 3 yıl evlilik toplam 9 yıllık bir birliktelik var aramızda ..hep böyleydi bilerek evlendim ,zaten bende çok romantik sayılmam ,adam yemeğe götürmek ister ben ise yaa ortaköye gidelim waffle yiyelim derim :) kaydirigubbakcemile3

Lelalim bahanesi varmış , tatilde insan tarihleri ve günleri unutuyor , evlilik yıldönümüzü unutmazdım ama benim de tatildeyken atladığım şeyler olmuştur yani

Andinacım, Eylülcüm aslında hiç sinirli değildir bende şaşaırdım.Ben dememeğimi bırakadım merak etmeyin.Kapının önüne koysam daha iyiydi yani.Zaten vicdanı sızım sızım sızladı.Çok üzüldü ama geri getiremiyorsun maalesef.Yavrum içini çeke çeke nasıl ağladı.Hala aklıma ledikçe sinirlerim tepeme çıkıyor

eee eylülüm tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sizde ..

benim kocamın ailesinde hiç doğumgünü , yada bişey kutlama geleneği yoktur bizde ise tam tersine , annemle babam babamın evlilik teklif ettiği tarihi bile kutlarlar ..

ben kocişle çıkarken o bana ben ona çok tuhaf geliyoduk bu konularda , ama sonra alışmaya başladı , şimdi de çok hoşuna gidiyo kutlamalar , kendisi planlar yapmaya hediyeler almaya başladı , hatta bana bu sene abisinin doğumgünüde aramadım diye kızdı , ulen dedim düne kadar ailende kimse doğumgününü kutlamazdı şimdi kutlar oldunuz bide aramadım diye kızıyosunn , benimki sonradan edindi bu alışkanlığı şekercim

günaydınnnn

Bizde bulurmuyuz Bimden bu tulumları acep?
Bende 3 yaş alırım bulursam.Benim kıza anca olur.
2 yaş giysileri giydiriyorum ben şimdi.

benim kız çok minyatür herhalde sizin bebişlerin yanında daha biz 6-12 giyiyoz..esasında bende eşimde ne uzun nede kısayız ama eylül minyon olacak herhalde..

günaydın andinam..aynen bende senin gibiyim yanında çocuk oldumu çok kasılıyorum..bakıcının apartmanında da 3,5 yaşında çocuk var ve eylülü çok kıskanıyo..her zamn tembihliyorum.sakın ikisi yalnız bırakma diye 50 defa diyom..ne olur ne olmaz..

sanada iyi haftalar canım..

günaydın kızlar..
benimde hiç halim yok bugün..
hastamı olacam acaba bilmiyorum..
geçmişe hiç bakamadım, umarım herkez iyidir..
geçmiş olsun hilalcimm

canım bu günlerde geçer..eminim eşinde zamanla düzelir..eşin ne iş yapıyo canım senin gece 10 da geliyo..

[

günaydın kızlar,

yasmincim sıkma canını güzelim, biraz sakin kafayla düşünmedende karar verme derim

lelalcim doğru tespit etmişsin canım eşim oğlunada banada çok düşkündür, hiç bir şeyden gocunduğunu görmedim şimdiye kadar

andina ne güzel bir sürpriz şekli öyle benzer şeyler bende düşünmüştüm, bizdede eşim daha romantiktir, çok yaratıcı sürprizler yapar, bazen yetişemiyorum ona,

mmmf nasıl oldu memoşum, daha iyidir inşallah, geçen dedinya kafasını koymuş halıya uyuyacak kıyamadım yavruya:gitme:

Dilekcim bence önemli olan kocanın çektiği vicdan azabı yada senin bunu burnundan getirmiş olman değil , böyle bişey tekrarlanırsa ileride ne olacak? Şimdiden bunu yapan insan çocuk büyüyünce neler yapmaz düşünmek dahi istemiyorum..

lelalcim öksürük devam ediyo da rahatsız edivci boyutlarda diil allahtan keyfi yerinde ilaca devam korumaya çalışıyos kendi çapımızda napalım
hala kızgınım doktorumuza

benim ayuda arada süper romantik olur ama beni kızdırdıysa küssek yada tartıştıysak böyle olur
bi yıldönümü sabahımızda ki geçen sene oluyo hamileyken yaani bi uyandım ayağımıyere attım anam bşey battı ayağıma baktım kırmızı bir gül aa bi baktım ilerde bitaneddaha
bitane daha derken salona gelmişiz toplaya toplaya geldim sonuncusu sehpanın üzerinde ve ucunda nazarboncuklu ne zamandır istediğimkolye ama ona hiç söylemedimnerden tahmin etti yada erdimi halameçhul
çokta romantik bi özür yazısı işte bööle
onun dışında aramız iyiyse odundur çiçek alır gelir al diye sokar burnuma gıcık olurum bende genemi ot getirdin deriminadına
kasım 12 doğum gğünüm bakalım ne getircek bu sefer ben bikaç gün önceden çılgar çıkariimbari):)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…