- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.681
Canım profesörün görüşlerini benimle de paylaşırsan sevinirim , kar-zarar konusunda çok haklısın bende rotada öyle yapmıştım..senden konuyla ilgili cevap bekliyorum hayatım..
şu domuz gribi aşısı hakkındaki görüşlerinizi alabiirmiyim?
Dilekcim bence önemli olan kocanın çektiği vicdan azabı yada senin bunu burnundan getirmiş olman değil , böyle bişey tekrarlanırsa ileride ne olacak? Şimdiden bunu yapan insan çocuk büyüyünce neler yapmaz düşünmek dahi istemiyorum..
dilek okuyunca içim titredi bende sinirlenmiştim oğluma gözümün önüne geldi.. çok kötü oldum..
ama eşin çook fazla ileri gitmiş..daha neler ne demek yapma dedim ben sana ertesi günde düşmüş yavrucak başına iki günde neler gelmiş..allah korumuş neyseki..
bende biraz çabuk parlarım ama eşlerden birinin aşağı çekmesi gerekiyo diğerini..neyseki eşim benden daha sabırlı ve anlayışlı sağolsun..
yasmincim çok geçmişe bakamadım eşinle bi durumlar olmuş sanırım..
ben yine aile terapistine gitmenizi önericem bu sefer şiddetle..
çözüm bulunmadan kısa süreli ayrılık sadece çok kısa vadede işe yarar özlemin getirdiği bi kaç günlük canım cicim çözüm değildir..
neler hissettiğini bilmiyor olabilir eşin..
her ne kadar anlatıyorsanda sanırım lisanlarınız farklı ve ortak paydada buluşmak için terapist şart derim canım..
inşallah bu sorunlarınız ilerde gülerek hatırlayacağınız sorunlar olarak kalır..
bi erkeğin değişimi gerçekten ama gerçekten çook kolay..
yeterki sabırlı ol ve başarıya ulaşana kadar taktik geliştir..
herşey gönlünce olur inşallah canım gerçekten çok yürekten diliyorum bunu..
Neyse kızlar bırakalım bu kazmaları da bişi soracam.Buhar makinesi kullanıyo musunuz? Ya Anıl geceleri uyanıyo.Burnu tıkalı oluyo.Evin havası harbiden kuru.Ben de makine almaya karar verdim.Kardeşimde çocukları içi almıştı ama sadece görüntü veriyo gibi.Yani buhar gibi bişi çıkıyo ama nem vermiyo pek.Kullananlardan memnun olan var mı?Bir de Denizannem sen bu konuda ne dersin?
Maytabım biz komşuyuz senle , hatta dün girdim baktım ne yemekler pişiriyorsun diye ama masaları neden öyle dizdin anlamadım şekerim , bir püf noktası mı var yoksa sırf canın istediği için mi öyle dizdin canikom..
Zeynam aşı konusunda maytaba katılıyorum , ben grip aşısına bile karşıyım kaldı ki domuz gribi aşısı asla yaptırmam , neden durup dururken oğluma virüs enjekte diyim ki , belki de hiç kapmayacak hastalığı , hiç gerek yok bence
Andinacım o zamanı düşünmek bile istemiyorum inan ve ben olduğum sürece buna asla izin vermem bir daha yaparsa hiç düşünmeden oğlumuda alır giderim.Bir daha yüzümüzü göremez çok ciddiyim.Zaten bugün doktora bu durumuda anlatacağım.Görsün gününü korkuyla şiddetle çocuk mu büyür canım.Sigarasızlık başına vurdu hıncını çocuktan alıyo.Görür o gününü daha neler yapcam ben ona
Bugün bizim 11. Ayımız kimseler kutlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?