2008 Kasım Anneleri

valla facede oynadığım hiçbi oyundan cafe kadar zevk almadım hepiciğinizi bekliyom gelin komşum olun :))))))))))))
güliz söölicem söyleyemedim valla arkadaşlara katılıyom ekranda sinek dolaşıyo sandım kaçkere

şu domuz gribi aşısı hakkındaki görüşlerinizi alabiirmiyim?

fransada ingilterede amerikada yasakmış domuzgirbi aşısı
profesör açıklama yaptı geçen gün normal bi gripte ölüm olayları daha fazla oluyo diye 6yaşaltı ve 65 yaş üstü kalp ve akciğer hastaları riskli grupta dedi diğer insanlar bulaşsa bile anlamadan atlatırlar dedi
neden bu kadar büyüttüler bu işi anlamadım medya işte
hee bide hamileler risk grubundaymış
herifler yasaklıyo ölümlere yol açıyo diye bizim bakanımızda övünüyo alduıkdiye dur bakalım ne çıkıcak bunun altından
açıkcası yeni piyasaya sürülmüş bir aşının denekleri olmak istemem sonuçta ne olduğu belli değil benim görüşüm bu!

Andinacım o zamanı düşünmek bile istemiyorum inan ve ben olduğum sürece buna asla izin vermem bir daha yaparsa hiç düşünmeden oğlumuda alır giderim.Bir daha yüzümüzü göremez çok ciddiyim.Zaten bugün doktora bu durumuda anlatacağım.Görsün gününü korkuyla şiddetle çocuk mu büyür canım.Sigarasızlık başına vurdu hıncını çocuktan alıyo.Görür o gününü daha neler yapcam ben ona

kızlarrrr sabah ılk ben yazmıstım ama kımse bısı yazmamıs yazdıklarıma kustum sıze mafoldumben
saka tabıkı de konu almıs basını gıtmıs ya.
benım kocıs de pek bır romantık demek ısterdım ama maaaaaaaleeeeeseeeefffff antıromantıktır kendısı.hatta kocaman ana oldun utanmıyomusun romantık takılmaya der gulerek.ısıne gelmıyo ya ondan sebep.ya eskıden de boyleydıbızde 12 yıldır tanısıyos unıv de aynı sınıftaydık da.10 yıldırda sevısıyos hehehe.o zmaanda boyleydı ama accuk daha ıyıydı.evlenınce koruyu gectı ya acuuk olan romantıklıkte bıtıverdı.ne yıldonumu ne dogum gunu hıc bısı yok.o bısı yapmayınca ben de ıkı senedır bıraktım.benı dusunmeyenı ben ne dusunum dımı.artık oglum var....yasasın kotuluk hehehhe

Maytabım biz komşuyuz senle , hatta dün girdim baktım ne yemekler pişiriyorsun diye ama masaları neden öyle dizdin anlamadım şekerim , bir püf noktası mı var yoksa sırf canın istediği için mi öyle dizdin canikom..

Zeynam aşı konusunda maytaba katılıyorum , ben grip aşısına bile karşıyım kaldı ki domuz gribi aşısı asla yaptırmam , neden durup dururken oğluma virüs enjekte diyim ki , belki de hiç kapmayacak hastalığı , hiç gerek yok bence

Sorma canım ben onu daha bu yaşına kadar ağlatmadım el bebek gül bebek büyüttüm.Bu iki günde 11 aylık ağladı yavrum.Bende onunla ağladım tabi.Şimdi şiş,uykusuz ve yorgun gözlerle işyerindeym.başım kazan gibi.Müdürm gelsin erken çıakcağım.Zaten halimi gören izin al diyo

Yasmincim ben almadım.Onun yerine bir tas suyu kalorifer peteğinin üzerine koydum.Ama bizimkinde bi tıkanma olmadığı için gerek duymadım.

ben durmadan değişiyorumyerleri maaların canım son haline bugün bak akşamdeğiştim budurdedim
çünkü çalıştırdığım elemanlar biraz yavaş derrrrmişimmmmm
biri zeyna biri kociş biride çilek:))))
yok yok duvar kenarlarına masaları koydum ortalık açılsın diye baktım elemanler duvar kenaırna hiç gitmiyo o yüzden bu sefer duvarkenarlarını boş bıraktım şimdi heryere yetişebiliyolar

Dilekcim pek konuşma fırsatımız olmadı seninle ama dikkat et eşine.Doğrusu Anıla ben de bağırıyorum bazen.Sürekli paçamda, huysuzlanıyo, iş-güç, yemek, yorgunluk derken bazen sabrım taşıyo.Ama üzerine yürümek çok farklı.Asla böyle bişeyi düşünemiyorum. Biz anneyiz, çok zamanı bizimle geçiriyo bebek.Sinirlerimiz yıpranabiliyo bizim.Ama kocanın derdi ne?Hele sigara yüzündense bu hiç kabullenilemez.Bence bi süre kocana oğlanı sevdirme, içi gitsin, mis gibi kokusunu özlesin.Yavrum benim.Hıncını çocuktan almak haaa, hiç kabullenemem.Var ya gelirim oraya hem kocamın hırsını alırım, hem de senin ki benzetirim haaa:)))klava:kötükedihüso

dılekcım kocan hıc ıyı yapmamıs cnm.uzmanlar 0-2 yas arasının cocugun yapısında cok belırleyıcı bır donem oldugunu belırtıyorlar.kocanla ıkınız de sakınken konus bu konuyu tekrarlar olmasın.bırde baska seye kızıp sınırını cocuktan mı aldı acaba???

Kızlar bişi sordum, buhar mak.ilgili ??????

Domuz gribi için aşı vurdurmayacam ben.Her ağızdan bişi çıkıyo.Ama norma grip aşısı yaptıracam.

selam kızlarrr evden yazıyorum çünkü işe gitmedim bugün izinliyim babannemizin evinde tadilat var bir kaç gün sürecek bende evde bakıcam yağmura :))
dilkecim eşine çok kızdım ya el kadar bebek ne anlasın valla benim eşimde sinirlidir ama hayatta ne kdar yorgun,uykusuz,stresli olsa da çocuğuma gık diyeceğini zannetmem yağmuru da çok güzel bakar
kızlar benim eşimde öyle özel günlerde özel şeyler yapan biinsan değildir ama asla unutmadı bugüne kadar ufakda olsagönlümü yaptı ama pek isteyerek yapmıyor napalım öyle kabul edicez artık
neyse ben kayınvalideme iniyorum kızlar yeğmuru yedireyim acıkmıştır kuzucummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…