2008 Kasım Anneleri

Yokbe canım böle biri değildir yani başkasına kızıp sinirini başkasından çıakracak biri değildir.le olsa sekiz senedir evliyim derdim böle bir tip.Yani bizde çok şaşırdık.Güya tik kapmasın mış.Kendisi ilkokula kadar parmağını emmiş te kimse emme dememiş çok zorluk çekmiş filan onu düşündüğündenmiş ama tepkisi sert olduu oda farkına vardı ama iş işten geçti.Doktorumuz çok hassas ben ona anlatacağım bugün o hakkından gelir eminim

değiştirdim avatarımı..beğendinizmi ..yazık oldu böcüme..

adamcaz kendi çapında süpriz yapam demiş yasmincim ya..yeseydinn..ben hiç dayanamamda...zemuszemus

andinacım 11. ayınız kutlu olsun canım ..

offf o kadar sıkıcı bir gün ki ,mutfağı temizlemem lazım ama çok üşeniyorum ,bu arada ben kombiyi çalıştırmaya başladım artık , üşüyoruz valla ,meloşumda üşütüp hasta olmasın diye yaktım ..oturduğum odada ufo yakıyordum ,şimdi kaldırdım onu..

elmalı turtamı
bayılırım ayol hayır denirmi hiç yasmin yaw
bu arada çilek mercicikli köfte yaptımı acaba nasıl canım istedi diince kargolasa bana fena olmazdı hani.varya takımım bu yazdıklarımı okusa atar benikesin atar

Valla cnaım olamıyosun işe balkonda içiiyorum bişe olmaz diyodu.Anlatamıyosun işte vahap bey sğolsun halletti bu konuyu artık evde içimiyo zaten

arkadaslardan bırını kocısı evde sıgara ıcıyormus klava

sadece dısrda ıcıp bebegı kucagına alsa bebek ondan bıle etkilenıyormus sırf bu yuzden eylül bronsıt oldu

babamız ben hamileyken balkonda ıcmeye basladı halen de devam edıyor gelen mısafırlerede rıca edıyoruz balkonda ıcıyorlar

yasmıncım merak etmıstım musaıt olmadıgını anladım zaten yazıyıda okuyamadaım gecmıste herhalde

ya kızlar kalımeronun gozunde arpacık cıkmıstı nasıl oldu acaba

slmm
anaam sabah sabah amma koca muhabbeti yapmışsınız:)
çoğumuz dertliyiz kocalardan benimki unutmaz ama beni şaşırtçak süprizlerde yapmaz bunada şükür
dilekçim çok geçmiş olsun oğluna
andinacım batumun 11.ayı kutlu olsun nice aylara inşallah
başka ne vardı ya
eylülcüm anneme ne zaman geleceğim belli değil henüz cnm yaa şimdi haftaiçi gitsem h.sonu eşimde gelir ama ben hafta sonu evde olmak istiyorum, ya sizle eminönüne gelcem ya da kıyafet alışverişi için biyerlere gitçem ama anneme gidersem h.sonuda kalırım orda bilmiyorum valla....

yasmıncım okudum yazını allah sana sabır versınn esınede akıl
nedır bızım bu kocalardan cektıgımız
cumartesı gunu esıme ıstıfa etmek ıstıyorum dedım oda ısten mı dıyo hıc anlamıyo kııı
ıse gıt eve gıt yemek yap cocuga bak bıde kadınlık yap artık sız karar verın hangısındenn

merhaba kızlar sabahtan beri buradayım ama işlerden dolayı giremedim
biraz da geçmişi okudum

kızamık aşısını ben de merak ediyorum 12. ayımızda vuracağız dedi doktor

yasminciğim eşinle yaşadıkların için çok üzüldüm inşallah düzelir

dilekciğim eşinin yaptıklarına da çok üzüldüm vallahi erkekler için de bir aşı olsa eşlerini anlama ve evliliğe uyum sağlama virüslerini içeren çok iyi olacak

andinacığım ve çitoscuğum 11. aylarınız kutlu olsun

beyazmelekciğim doğum günün kutlu olsun ben de face olmadığı için bu tür kutlamaları buradaki arkadaşların hatırlatması ile öğrenebiliyorum

unuttuklarım varsa kusura bakmayın

cumartesi eşimin ameliyat sonrası tamponları alınacak hastaneye gideceğiz oradan eminönü'ne gelmeye çalışacağım kaçta ve nerede buluşacağız

merhaba kizlar
11.ayini dolduran bebisleri kutluyoruz
hasta olan bebislere sifa diliyoruz

citos buralardami ya bir sorum olcakti
benim kiz iki yasindayken romatizmasi oldugu anlasilmisdi baya rahatsizdi dizlerinden önce kalcada basladi sonra dizlerine indiydi ilac ve kücük opasyonla gectiydi bügün sabah bacagim agriyo agladi bende korktum dizi degil ama baldiri romatizma orayada vururmu acaba birde bu sefer o bir bacagi yani önceki bacagi degil doktoru bize uzak yerde alti ayda kontrole gidiyoz daha var randevumuza ama agrisi olursa gelin demisdi simdi kafam karisik romatizmasimi yoksa öle acittimi morluk felanda yok ama sabah agri kesici verdim simdi agrisi yok ilacin tesiri gecince yine baslarmi bilmiyorum artik bügün öle ev doktorumuza götürsem oda anlarmi bilmiyorumki eger romatizmasi derse zaten hic durmam götürürüm uzak muzak dinlememde korktugun kesin yatiracaklar eger azdiysa yine romatizmasi yine kücük oparsyon olcak tabi yine narkozu felan alcak offfffff cok karisik kafam ya üc cocuk bakimi ne zor is ya

benim kociç içmez kızının yanında içenide döver valla..şapur şupur öpenlere bilem çok gıcık olur kendisikötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…