- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.721
dılekcım kocan hıc ıyı yapmamıs cnm.uzmanlar 0-2 yas arasının cocugun yapısında cok belırleyıcı bır donem oldugunu belırtıyorlar.kocanla ıkınız de sakınken konus bu konuyu tekrarlar olmasın.bırde baska seye kızıp sınırını cocuktan mı aldı acaba???
adamcaz kendi çapında süpriz yapam demiş yasmincim ya..yeseydinn..ben hiç dayanamamda...zemuszemusIcırım seninle irtibata geçemedik c.tesi.Foruma girdim sana cevap yazmak için yoktun.Haftasonu işlerimden dolayı giremiyorum.Anıl rahat bırakmıyo demiştim.Okudun mu canım?
Çitosumun yavrusunun da 11.ayı kutlu olsun.Nice mutlu aylara , yıllara....
Bu arada kızlar Elmalıturta da zor durumdaydı.Darilgenden haber yok.Ne oluyor yawww?
Elmalıturta demişken.C.tesi günü kocam işe giderken beni kırmıştı ya.Akşam geldi montunu altında bişi saklıyo.Sürpriz yapacakmış bana.Bilin bakalım ne? Küçük bi dilim elmalı turta.Yedim mi? Haaayır:)))
değiştirdim avatarımı..beğendinizmi ..yazık oldu böcüme..
adamcaz kendi çapında süpriz yapam demiş yasmincim ya..yeseydinn..ben hiç dayanamamda...zemuszemus
Batu da baba delisi , ne varsa bu balarda tüm gün baba baba baba gel , baba gel hay allahım ben anne diyorum o baba diyo..hala anne demedi maymun
adamcazda daha ne yapsın canımmm..Ya ne yiyecem.Çay demlemiş içmedim.Meyve getirdi yemedim.Çoook kızdım çokkötükedihüso
Dilek senin kocan nasıl bişey yaaaa , evde sigara içmek ne demek???? Ay sen nasıl izin veriyorsun bu durumlara , illa vahap beyin söylemesi mi lazım kendi düşünemiyo mu çocuk olan evde sigara içilmeyeceğini , Allah korusun astıma bile yol açabilir çocukta nasıl böyle birşey yapar
saol hilalcimmm
arkadaslardan bırını kocısı evde sıgara ıcıyormusklava
sadece dısrda ıcıp bebegı kucagına alsa bebek ondan bıle etkilenıyormus sırf bu yuzden eylül bronsıt oldu
babamız ben hamileyken balkonda ıcmeye basladı halen de devam edıyor gelen mısafırlerede rıca edıyoruz balkonda ıcıyorlar
yasmıncım merak etmıstım musaıt olmadıgını anladım zaten yazıyıda okuyamadaım gecmıste herhalde
ya kızlar kalımeronun gozunde arpacık cıkmıstı nasıl oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?