- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.701
Bugün bizim 11. Ayımız kimseler kutlamadı
Gülizim anlatma canım.Sonra bizim kalas mobilya olunca beraber anlatalım:)))
gulizgül!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kullanıcı resmine bakamıyorum yaaaa....
nerden buldun bu böceği...
her görmemde kaşınıyorum...
yok et onu şekerim...
Gülizim bence de o sineği kaldırsan acaip oluyorum gördükçe
valla facede oynadığım hiçbi oyundan cafe kadar zevk almadım hepiciğinizi bekliyom gelin komşum olun :))))))))))))
güliz söölicem söyleyemedim valla arkadaşlara katılıyom ekranda sinek dolaşıyo sandım kaçkere
Dilekcim vahap beyin yanında şikayet et , zaten vahap bey sıvar bi güzel onu..
Dilekcim pek konuşma fırsatımız olmadı seninle ama dikkat et eşine.Doğrusu Anıla ben de bağırıyorum bazen.Sürekli paçamda, huysuzlanıyo, iş-güç, yemek, yorgunluk derken bazen sabrım taşıyo.Ama üzerine yürümek çok farklı.Asla böyle bişeyi düşünemiyorum. Biz anneyiz, çok zamanı bizimle geçiriyo bebek.Sinirlerimiz yıpranabiliyo bizim.Ama kocanın derdi ne?Hele sigara yüzündense bu hiç kabullenilemez.Bence bi süre kocana oğlanı sevdirme, içi gitsin, mis gibi kokusunu özlesin.Yavrum benim.Hıncını çocuktan almak haaa, hiç kabullenemem.Var ya gelirim oraya hem kocamın hırsını alırım, hem de senin ki benzetirim haaa:)))klava:kötükedihüso
Ayyy canım gel gel valla ellerine sağlık derim.Sinirim geçmedi henüz zaten.Daha elimden çekeceği var merak etme.Bugün doktorumuzda hakkından gelir onun.Herkese anlattım yaptığını zaten annesi babası benim annem çok kızdılar valla.Kardeşim ki çok sinirlidir.Ben bile böle bişe yapmadım sen nasıl yaparsın dedi.Yasemincim onu yapamadım işte baba sonuçta pişmanlık duydu ama kokusundan uzuak tutmak olmazki hem oğlum ona o gün çok büyük ceza verdi kaçarak zaten ama sabah kucağındaydı.Çok seviyo babasını bi sarılışını görseniz kıyamazsınız sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?