2008 Kasım Anneleri

Aminn maytabım saolasın...teşekkür ederim yasmincim , söylemesem kimsenin gördüğü yok bizi..

Maytabım akşam bakim yine bi masalarına , valla çilek vızır vızır çalışıyodu gördüm ben dün akşam

Kızlar bu arada c.tesi günü Anılı kaynanama bıraktım.Teyze de ordaydı.Buyur ettiler, çay ve börek ikram ettiler.Akşam almaya gittim, bırakmadılar.Yemek hazırlamışlar.Laf sokma var mıydı?Vardı ama teyze soktu bu sefer.Neyse bunada şükür.Paylaşıyım dedim...

Gülizim anlatma canım.Sonra bizim kalas mobilya olunca beraber anlatalım:)))

gulizgül!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kullanıcı resmine bakamıyorum yaaaa....
nerden buldun bu böceği...
her görmemde kaşınıyorum...
yok et onu şekerim...

Gülizim bence de o sineği kaldırsan acaip oluyorum gördükçe

yogun istek üzerine değiştiriyorumm..zavallı böceğimii:))))

merhaba kızlar esımın bugun dogum gunu aksam uzerı hedıye almaya cıkacam herhalde kazak alırımm
sızler nasılsınız
ayyy cem oluyor herhaldeee

mmf level atlasam bende garson alıcam ama nerdee
evde net olmayınca gerıye gıttık tabe ama sımdı yemeklerımı pişiriyom senı gecemem ama :)

andınacım 11. ayınız kutlu olsun

benım dogumgunu planblarım altust oldu yaa

Dilekcim vahap beyin yanında şikayet et , zaten vahap bey sıvar bi güzel onu..

Ay onada bozuldum bana kızdı bi çocuğa bakamıyosunuz diye.Sanki ben düşürdüm.Dahada canım sıkıldı valla.Ama sölicem bu olayıda benim dememle olmaz.Sigara içiyodu evde o kadar içme dedim dinlemedi bi şikayet Vahap beye valla evde bırak sigara içmek paeti bile sokmuyo artık.Offf felaket başım ağrıyor ya.Ben müdürümü beklemeden telefon açıp izin mi istesem

andinacığım kalasları konuşmaktan gözümüz başka bişey görmedi canım..kusura bakma!!!
11. ayınız kutlu olsun..nice güzel aylara yıllara sağlıklı sıhhatli inşallah..
bende kokulu kokulu öpücüklerimi gönderiyorum:)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Dilek senin kocan nasıl bişey yaaaa , evde sigara içmek ne demek???? Ay sen nasıl izin veriyorsun bu durumlara , illa vahap beyin söylemesi mi lazım kendi düşünemiyo mu çocuk olan evde sigara içilmeyeceğini , Allah korusun astıma bile yol açabilir çocukta nasıl böyle birşey yapar

saol hilalcimmm

andişim geri sayım başladı
batu da tam 11 aylık oldu .. yaş günlerini de kutlayalım hep beraber :))

ben hala okuyamadım denizannemin sitesindeki yazıyı
öğleden sonra bir ara okumaya çalısıcam iş yerinde çok merak ettim içeriğini
açıkcası ben de ne grip ne de domuz gribi aşısını yaptırmak istemiyorum
andişin de dediği gibi canlı bir aşı ve bağısıklıgı bu şekilde kazanmasını istemiyorum . bugün grip bu şekilde dir ertesi ay şekil değiştirir neye karşı ne kadar koruyacak.. bağışıklığı zayıflatıyor bana göre .. ialçsız aşısız bağısıklığını güçlendirmek çok daha önemli bence .

Icırım seninle irtibata geçemedik c.tesi.Foruma girdim sana cevap yazmak için yoktun.Haftasonu işlerimden dolayı giremiyorum.Anıl rahat bırakmıyo demiştim.Okudun mu canım?

Çitosumun yavrusunun da 11.ayı kutlu olsun.Nice mutlu aylara , yıllara....

Bu arada kızlar Elmalıturta da zor durumdaydı.Darilgenden haber yok.Ne oluyor yawww?

Elmalıturta demişken.C.tesi günü kocam işe giderken beni kırmıştı ya.Akşam geldi montunu altında bişi saklıyo.Sürpriz yapacakmış bana.Bilin bakalım ne? Küçük bi dilim elmalı turta.Yedim mi? Haaayır:)))

Saolun lelalcim, gülizcim.. evet tam 1 ay kaldı büyük güne..

Kızlar bu arada ben hep evde kutlamaktan korkuyodum eşim kaynanamı da davet eder diye , dün sordu çağırıyım mı annemi dedi , sen bilirsin dedim..
Eğer beni üzmeyeceğine , bu günümü mahvetmeyeceğine inanıyorsan çağır dedim , yok güvenemiyorum ona boşver sonra konuşuruz dedi , bakalım inşallah çağırmaz

Ayyy canım gel gel valla ellerine sağlık derim.Sinirim geçmedi henüz zaten.Daha elimden çekeceği var merak etme.Bugün doktorumuzda hakkından gelir onun.Herkese anlattım yaptığını zaten annesi babası benim annem çok kızdılar valla.Kardeşim ki çok sinirlidir.Ben bile böle bişe yapmadım sen nasıl yaparsın dedi.Yasemincim onu yapamadım işte baba sonuçta pişmanlık duydu ama kokusundan uzuak tutmak olmazki hem oğlum ona o gün çok büyük ceza verdi kaçarak zaten ama sabah kucağındaydı.Çok seviyo babasını bi sarılışını görseniz kıyamazsınız sizde.

Benim kalasım hiç incitmez bebişi.O da biliyo bunu.Akşama kadar bab bab diy gelince ağzını babasının yanağına yapıştıryo.Bazen yemek yemediğinde ben kızıyorum babasına gidiynun elinden yiynu görünce çığlık atıyo.Çok kıskanıyorum.Dün fırsat buldukça anne dedirtmeye çalıştım:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…