2008 Kasım Anneleri

selam güzeller herkes nasıllar benim biraz canım sıkkın yaa araba aldık yeni
40000 euroya ama arabanın ön camı çaaattt die çatladı kaskoda yapılmamıştı daha yeni aldık die
sadece ön camı değiştirmek 3000 euro yaa olaya bakar mısın kocişinde canı sıkıldı ama napalım cicim dedim
ve durduk yere çatladı yaa var bundada bir hayır sabah sabah

selam kızlar!!!
bayadır gelemiyorum..yine işlerim çok yoğun ve akşama eve kendimi zor atıyorum.
haftasonu bolu ya köyümüze gittik.
biraz hava değişikliği oğluma ve bize iyi geldi.
ama oğlumun göz pınarındaki tıkanıklık devam ediyor ve masaj yaparken tahrişmi ettik,mikropmu kaptı bilmiyorum resmen etrafı yara oldu ve gözü çok kısıldı,kıpkırmızı..
çok moralim bozuk.
bugün eşim 2 de randevu almış dr.tekrar götürecek.
ya açılmıyosa açılmıyo artık beklemenin anlamı yok bence.operasyon olacaksa olsun.
yavrumda kurtulsun bu acılardan..
çocukta tik oldu.elimizde damla şişesini görsün,yada yüzüne dokunmaya kalkalım kıyamet kopuyo..
geçmişe bakamadım.umarım bebişler ve siz iyisinizdir.
hepinizi öptüm..
gelişmeleri yazarım..

nazr varmış..cam kırılmış nazar gitmiş diyelim canım..çok geçmiş olsun..her zamanki gibi cana gelmesin mala gelsimn canımcım

azocum çok geçmiş olsunn..

Asorti geçmiş olsun canım.Canınız sağolsun.Kaza falan olmasında...

Azocum Ömer Kaana geçmiş olsun canım.Tedavisini yaptırın da yavrucak da kurtulsun.Canım benim artık anlıyolar ilacı falan.

Çileğim sen de bol bol limonlu sıcak su iç canım.Geçmiş olsun.

Elmalıturta nasılsın canım?Kayınvalide meselesini ne yaptın.Bir de romatizmayla uğraşıyomuşsun.Geçmiş olsun ,acil şifalar diliyorum...

asortiecim 40000 euroya almışsınız ya ,çekemeyenlerin nazarına gelmiştir kesin ..

azocum , çilekcim , asorticim geçmişl olsun canlarım..

11.ayımızı kutlayan herkese teşekkür ediyoruzzzzz...daha nice beraber geçireceğimiz aylara diyoruz

Remedioscum saat 11 gibi buluşuruz diye konuşmuştuk , fazla geçe kalmak istemiyoruz malum evlerimiz de uzakta , sen şanslısın yakınsın eminönüne canım .. birazn önce gidip geçe kalmadan dönelim bebişlerimize dedik

selam kızlar...ayyüzerimdebir ağırlık var..bugün çok sıcakburası amayağmur sıcağı gibi..

azo canım umarım iyi olur oğlun...geçmiş olsun..

asorticim arabanız hayırlıolsun...para değilmi ödenir sıkma canını..kazasız belasız kullanın...

yasmincim saol hayatim iceyim bari belki kendime gelirim..

asorticim gecmis olsun canim,cana gelicegine mala gelsin üzme kendini..

kizlar vallahi pc`m hala cok yavas bakamiyorum gecmise,kimseyi atladigimi düsünmeyin nolur.

ÇİLEK KAFAM GEÇMİŞ OLSUN HAVALARDANDIR DÜZELİM

ASORTİCİM NAZAR DEĞMİŞ SİZE 40000 EURO VERİP ARABA ALMAK KOLAYMI BU ZAMANDA KESİN NAZAR CANIM

HAFİF BAŞIM SIZLAMAYA BAŞLADI UMARIM AĞRIYA DÖNÜŞMEZ kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…