2008 Kasım Anneleri

Merhaba kızzzzzzzzzzzzzzllllllllaarr...NE var ne yok anacım?

Yaa bişi diycem yavrular yürümeye çalışırken sizinde çok düşüyor mu?Benim oğlum tutnarak yürüyor,bazen de dengesini kaybedip düşüyor ve genelde arkası üstü kafasını yere çarpıyor..Çok üzülüyorum.hEp arkasında olmaya çalışıyorum genelde ama..

hepinize teşekür ederim kızlar uzun süreli bir birikimin sonucydu araba
eşim çok istiyordu o arabayı biraz parası vardı üzerine kredi çekti maalesef
ki hiç sevmiyorum bu kredi işlerini bence gerek yoktu o kadar pahalı bir arabaya
ama eşim ben ne için çalışıyorum gecenin 10 una kadar dedi bizi için rahat bir yaşam sürebilelim die dedi sen bilirsin dedim nazardan çok korkarım biraz da onun için
istemedim ama c.tesi günü almış allah herkese nasip etsin hatta daha iyilerini
asortiecim 40000 euroya almışsınız ya ,çekemeyenlerin nazarına gelmiştir kesin ..
kimse fiyatını bilmiyordu

11. AYIMIZI KUTLAYAN herkese teşekkür ediyorum ben..a.s.a.s.

Batuşumun da 11.ayı kutlu olsun andinacımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Çitosum geliyo musun canım.Havalar çok bozulmadan buluşalım yawww.Nasıl oldu psikolojin?Gel kafaları çekelim istersen((

Daha iyyim yasmincim.Ama hala istediğim gbi değilim..

Canım bana kızacaksın ama by hafta sonu ankaraya geldik.ama cumartesi sabahı ani verilmiş bir kararlar geldik.Planlı değildi yani.Oğluşa oto koltuğu almak için geldik biraz da aslında.istediğimiz markayı burada bulmamız imkansızdı çünkü.Çok şükür o işi de hallettik.Ama diğer sefere mutlaka planlayrak gelicem ve mutlaka görüşmek istiyorum.

Oglusumla cayli kek yaptikkk pissin yiycizz yuppi...

kizlar demeyim demeyim diyorum ama anlaticam ..

ben enson 28 eylülde regli oldum dogumdan sonra 3.regli olusumdu ve birdah aolmadim.

acaba varmiki bisiy diycem ama biliyorsunuz ben normal gebelik gecirmedim yani normal

olmasi cok zor hatta imkansiz gibi bisi..testte almadim simdiye kadar icim cok rahatti ama

artik rüyalarima girer oldu napiyim benya alayimmi test?offf cok bunladim simdi.

Ne yapmışsınız kızlar yaa.Sabah koca çekiştirme muhabbetleri tavana vurmuş.Valla ben de hafta sonu çok sinirlendim aslında kocama.Aslında biz de ayrı dünyaların insanlarıyız ama işte evlilik böyle bişi sanırım biraz tahammül,biraz saygı,biraz huzur,biraz huzursuzluk..Bir sen bir ben bir de bebek..

Valla şunu açık ve net söyleyebilirm ki evlilik bana göre bişi değilmiş.Tekrar dünyaya gelsem evlenmem.Bekarlık bence harbiden sultanlıık:lepi::lepi:

çileğim ne bekliyosun alsana test , gerçi mevsim değişimi de gecikme yapar ama yine de şansa bırakma .. benim de çocuğum olmuyodu ama bi baktım ki hamileyim , doktorum bile şaşıp kalmıştı bu duruma , olmaz olmaz deme hayatım

ay mutfak perdelerimle oturma odası perdelerimi yıkadım astım ,güya sabah kombi yakıyorum diyodum ,şimdi kapı pencere açtım ,hava çok güzell..

Ben de çilek gibiyim.cumartesi olmam gerekti olmadım ödüm kopuyor valla.patlak çatlak yoksa imkansız hamilelik de bakalım bekliyorum

Çitosum bence de bekarlık sultanlık ama bu dünyada değil , kocasız bebek yapılsa ve bu işi kocasız yaptığım için yerden yere vurulmayacağım bir dünyaya gelirsem evet bende evlenmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…