2008 Kasım Anneleri

andinacığım sen bankacısın bilirsin birşey soracağım
paypal ödeme diye bir sistem varmış üye olup kredi kartı bilgilerini filan veriyormuşsun güvenli mi acaba

ya ben tatilden döndüm hemen oldu bir hafta sonra birdahada tik yok..

hep düzensiz olur benim zaten ama nebilim simdi cok gecikti..esime kalsa uykusuz

geceler,stres meme birakilmasi filan etkiledi..ayy icimde bi kurt var ama aklimada getirmek

istemiyorum.

cikayim bi ara alayim test,bu ay sonu doktor kontrolüm var acaba o zamana kadar beklesemmi?

aman beee sinir oldum simdi.

Evet remedisocum güvenli , hayırdır netten alışveriş mi yapacann : )))

Ama en güvenlisi sanal kart oluşturup kendi limitini kendin belirlemen canım

andinacığım teşekkürler normalde mi netten alışverişleri sanal kartımla yapıyorum
yağız babyfirst tv'deki hopla'yı çok seviyor onun yumuşak oyuncağını aradım yurtdışındaki bir sitede buldum banka transferi ya da paypal ödeme kabul ediyorlar
banka transferi yapsam masrafı oyuncağın fiyatından daha fazla olur
paypal'i de bilmediğim için güvenemedim

Cılekcım bencede bır test al ıcın rahatlar cnm
asortıcım gecmıs olsun cnm arabanız da hayırlı olsun cnm.cnm cana gelecegıne mala gelsın uzulme hem arabanızın nazarı cıkmıs oyle dusun garı .

şişşttt ne kaynatıyorsunuz
asorti ne oldu kaza falan mı var allah korusun
bakmadım da geçmişe
bi de çilek ne testi sana ne oldu hayırdır
kısa bir özet alayım :))

şişşttt ne kaynatıyorsunuz
asorti ne oldu kaza falan mı var allah korusun
bakmadım da geçmişe
bi de çilek ne testi sana ne oldu hayırdır
kısa bir özet alayım :))

lelalcim asortie 40.000 euroya araba almış ,camı çatlamış ,3000 euro istemişler canı sıkılmış ,kaza filan yok allah korusun

çilekte hamile :ecrin_bebek:

Yasminim bilemiyorum , açıkcası yatırım benim uzmanlık alanıma girmiyo ama bu aralar TL değerli , parayı TL ‘de tutar , mevduat yapardım aylık sanırım

hadi canım ....... çiiileeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkk nerdesiiinnnn
gerçekten mi ?? ay ne diyeceğimi bilemedim

asorticim sıkma canını tatlım cana geleceğine mala gelsin
başınızın gözünüzün sadakası olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…