2008 Kasım Anneleri

eylüllll Allah seni davul etsin emi,kiz tövbe de..

yok lelosumda cok gecikti ya ama strestendir insl..

yasmin evt daa kuzum efkarlandi aldi eline siseyi.

ya saka maka öle bisi olsa mahfolurum ben vallahi.

ayyy bende ınandım yyaaaaaa

hayırlısı olsun tabııı cılekcım senın ıcın cok zor olurdu tabııı

eylülbank

andına cvp cvp beklıyorum hayatımm
koca yoksa paraları babasına kaptıracakkkkkk

Yasminim bilemiyorum , açıkcası yatırım benim uzmanlık alanıma girmiyo ama bu aralar TL değerli , parayı TL ‘de tutar , mevduat yapardım aylık sanırım

Canım ben yatırıken bankaya hatun dedi ki aylık likit fon alın.Benim kazmamda uzun vadeli hazine bonosu al diyo.Arada kaldım yaww.

asortı asortık ya mersedes mı aldınız yoksammmm
gozumuz yok valllaa su arabanızın masrkasını soylesende catlamasak artıkkkk

(hayırlı olsun bu arada allah kaza bela vermesınn )

çilekcim zor bir dönem geçirdin
senin koca danayı gece memesinden ayırmak sizin için stresli ve sancılı bir süreç oldu
hem stres hem de mevsim değişimi etkiler tatlım
biraz daha bekle istersen çok stres yapıyorsan al test için rahatlasın
valla ben seni bu koca danadan sonra ikinciyle düşünemiyorum zaten iğne iplik oldun iyice kurutur iki tanesi seni :)))

canim esimde bekle biraz daha stres ve uykusuzluktandir diyor..

cok yorucu bi cocuk benimkisi hic sakin kalip dinlendgimiz yok.

Allah isteyene versin ama ben daha istemem heleki simdi hic istemem.

test alayim bari hem kendimi hem sizi rahatlatayim :)

benim bir arkadaşım mutfak harçlıklarından artırdığı parayı biriktirip 2 odalı bir ev aldı 70 milyara ,600 tl ye kiraya verdi ,şimdi kirasını yiyo çatır çatır ..bunu duyduktan sonra bende bir hesap açtırdım 50-100 ne geçerse atıyorum hesaba ,epey bi birikti..önümüzdeki 50 yıla kadar bende bi daire alırım heralde :roflol:

ay ne güzelya cok özeniyorum söyle tutumlu insanlara..

ben cüzdanima hurma cekirdegi bile koydum hemde her göze hani bereketli

olsun bitmesin param diye ama bana hic fayda etmedi. büyük ihtimal yaza kizkardesim

evlencek,bende istiyorum biraz kenara para koyup ona bi sürpriz yapmayi.ama daha hic koymadim:)

Ya ben de çok tutumlu değilim.Aileme falanda yardım ediyorum.O yüzden çok birikmiyo.Birikenleri de Anılın hesabına atıyorum.Benim maaş yetiyo geçimimize , eşiminkini oğlanın hesabına atmayı düşünüyoruz.Acaba ne tür bi yatırım yapsak?

merhaba kızlar
bi bakayım dedim ama maşallah 24 sayfa konuşmuşsunuz yine geçmişe bakamayacağım okuldan yeni geldim çok yorgunum allahtan oğluş uyuyor birazcık dinlenirim size bakarım gerçi birazdan uyanır grip olmuş nasıl burnu akıyor kıyamam
sizlerde ne var ne yok inşallah herkes iyidir

slm kızlar.neler yapıyosunuz bütün gündür evi topla yemek yap derken bu saat oldu anca girebildim.şöyle eskileri bi okuyayım bakayım neler olmuş

ilk sayfadan anladığım kadarıyla
ASORTı canım yeni arabanız hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

ÇıLEK canım herhalde misafirlerin gecikmiş stresten olabilir ama bir test yap için rahat eder

arkadaşlar
konuştunuz mu bu konuyu bilmiyorum
ama yakında tüm okullarda domuz gribine karşı aşı yapılacakmış ben kendimede çocuklarımada yaptırmayı düşünmüyorum
sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz

saol ecemim evet yapicam test..

yasmincim biliyosun ben calismiyorum,sadece esimin maasiyla geciniyoruz

cok süür fazlasiyla yetiyor bize.Deniz icin hesap actirdik devletin verdigi cocuk parasinida

yatiriyoruz ilerde birikimi olsun diye.ama biz cok vermiyor devlet esimin isinden dolayi.

anil icin yatirim yapma fikriniz güzel bence.ilerde ne olur kimse bilmez cünkü.

ooo ben girmeyeli baya olmuş galiba çok sayfa birikmiş okuyamadım hepsini.herkesler iyidir inşallah.çilekcim bişey yoktur umarım.bi defa benimde oldu öyle stres yaptıkca daha çok gecikti.en sonunda test alıp yaptım ve o gece hasta oldum.asortie çok geçmiş olsun sanada.allah beterinden korusun

Çilekcim mevsim değişikliği de yapar.Kullandığın ilaç falan varsa o yapar.Stres yapar.Ben ilk işe girdiğimde tam 15 gün oldum.Normalde 6 gün falan olur.Doktora gittim stresden dedi.Günü falan değişti. Önlemini aldıysan problem yoktur.

cnm biz geçen gün çağanı kontrole götürdüğümüzde grip aşısı yapılıcaktı dr domuz gribi aşısıda gelsin ikisini birden yapalım dedi.o zaman tamam dedik ama şimdi düşündük yaptırmamaya karar verdik.bende yaptırmıycam yani

yaırımdan bahsetmişiniz galiba.bizimki pek yatırım sayılmaz ama çağanın bi kumbarası var doğduğundan beri elimize geçen bozuk paraları atıyoruz oraya aradada bütünlüyoruz 800 lirası olmuşsaydık geçen gün.bi senede bu kadar biriktirmişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…