- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.481
iyi etmisin ibolya kislarr ben bügün hic uyuyamadim hep boynumla elim uyusuyo sizdede oluyomu ya ben karnimin üstüne yatmayi cok özledim diyon az kaldi yatarsin karnin üstüne bu seferde gögüsler bomba gibi oluyo o yüzden yatamiyom bende birazdan evi toparliyim misafirim gelcekmis size iyi sohbetler bebislere iyi bakin byeeeeeeeeeeeeeee
ay kızlar nasıl berbatım anlatamam boğazlar şiş burun çeşme yüz göz şiş berbat bi haldeyim walla allahtan ev temiz toplu bugün parmağımı oynatmıycam walla bebişimizle keyif yapacaz babamız da erken gelicem dedi tam aile saadeti yani
sizin tabi toplu olur arkadan dagitan yok valla ben topluyarak odalara geciyom bide bakmisimki demin topladigim oda berbat bizde yani öyle dünden temiz kalma felan olmuyor illa hergün ne hergünü günde bir kac defa bakalim ücleyince ne yapcam ya kendimi bi yerden atarim esime de öyle diyom zaten
canım Allah kolaylık versin
yakında bizde öyle oluruz
zaten evi gören tadını çıkar diyo
sonra bütün bibloları kaldıracaksın çekmeceler darmadağın olcak diyorlar
fatercigim bir elin nesi var iki elin sesi var yaaaaaaaaaa sizin henüz bi tane olcak tek basina cocuklar o kadar kudurmuyo düsünsene beni ücü bir yandan :çok üzgünüm:
ah ibolyacım nefes alamam pencereyi kapatırsam.benim eşimden geçti bende bişey yoktu
ah ibolyacım nefes alamam pencereyi kapatırsam.benim eşimden geçti bende bişey yoktu
ah nerdee geçen geçti kovsam da fayda yok.zavallı sen kötü olcaksan ben salonda yatayım dedi de kıyamadım walla kuzum nasıl vicdan azabı çekiyo
çilekçiğim ne güzel gün gelipte sana hamişler odasından yazmak benim çok hoşuma gitti doğrususırnaşık şey
denizin odasına bende bayıldım canım. çok güzel dizayn etmişsin. içinde güle güle büyütmeyi nasip etsin rabbim:sm_cool:
bizim buralarda mmm27 miz vardı tesadüf senide görmüş oldum baksırnaşık şey
canım benim gönlü geniş arkadaşım çok teşekkürler :1hug:
Yooo takıl istediğin yerde ne olacak. Çilekk'in de durumu aynı sanırım. Ama biz onu Kasım annesi olarak benimsedik, nedenm bilmem. Bence o kesin kasım'da doğum yapacak içime doğuyooo :)
ya bi de ben bu topigi çok sevdim, buraya takılmayı daha çok seviyrum :)
gecmis olsun canimya,aman dikkat et daha kötü olmayasin..ay kızlar nasıl berbatım anlatamam boğazlar şiş burun çeşme yüz göz şiş berbat bi haldeyim walla allahtan ev temiz toplu bugün parmağımı oynatmıycam walla bebişimizle keyif yapacaz babamız da erken gelicem dedi tam aile saadeti yani
Kızlaaaaarrrr merhaba,
Bugün fırsatını buldum da nete girebildim.
1 hafta daha yokum sanırım.Ondan sonra bol bol görüşürüz.
Neler oldu neler bitti bilmiyorum ama inanın sizi çok özledim.geçmişi de okuyamadım vaktim yok o kadar.
Benden herkese selamlar.Bebeişlere iyi bakın.
Ben bir kez daha ayrıntılı yaptırdım ama Ankaradaki kadar incelenmedi.Üniversite hastanesinde yaptırdım.Makina eskiydi ve ankaradaki gibi titiz değildi inceleme.
Parayı veren düdüğü çalar hesabı >:))
ceren im iyiydi teyzeleri.Hepinizi selamlıyor öpüyoruız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?