- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.821
Tutumluluk mu? O ne demek? Valla ben yettiremiyorum bide anamı soyuyorum hala : ((
ooo ben girmeyeli baya olmuş galiba çok sayfa birikmiş okuyamadım hepsini.herkesler iyidir inşallah.çilekcim bişey yoktur umarım.bi defa benimde oldu öyle stres yaptıkca daha çok gecikti.en sonunda test alıp yaptım ve o gece hasta oldum.asortie çok geçmiş olsun sanada.allah beterinden korusun
asortiye ne olduki bir sıkıntı mı var
ecemim hoş geldin tatlım
geçmiş olsun yücele kıyamam ya geçen haftalarda da Duru öleydi burnu tıkalı zor nefes alıyor
cnm arabalrına bişey olmuş galiba camımı kırılmış ne öyle anladım sanki ben
Kızlar ben çıkıyorum.Herkese iyi akşamlar...
elmalıcım gördüm seni merak ettim ne yaptın kayınvalide olayını
nasıl şimdi aranız bir huzursuzluk yoktur inşallah?
arkadaşlar
konuştunuz mu bu konuyu bilmiyorum
ama yakında tüm okullarda domuz gribine karşı aşı yapılacakmış ben kendimede çocuklarımada yaptırmayı düşünmüyorum
sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
ecemim çok geçmiş olsun yücel e cnm
ahh ahhh bide ben biriktirebilsem ama nerdeee hep bişeyler alıyorum nereye kadar sürcek bu böyle bilmiyorum
ya alt tarafı markete gidiyorum ıvır zıvır almaya sonra kendimi bi mağazada buluyorum genelliklede piraye ye bişeyler alıyorum giyilmemiş bir sürü kıyafeti var ama gözüm hep vitrinlerdesonra kartımın ekstresine bakmak bile istemiyorum vazgeçmek istiyorum bu alışkanlıktan
ecemim çok geçmiş olsun yücel e cnm
ahh ahhh bide ben biriktirebilsem ama nerdeee hep bişeyler alıyorum nereye kadar sürcek bu böyle bilmiyorum
ya alt tarafı markete gidiyorum ıvır zıvır almaya sonra kendimi bi mağazada buluyorum genelliklede piraye ye bişeyler alıyorum giyilmemiş bir sürü kıyafeti var ama gözüm hep vitrinlerdesonra kartımın ekstresine bakmak bile istemiyorum vazgeçmek istiyorum bu alışkanlıktan
bugün öğretmenini aradım ve kesinlikle oğlumun o aşıyı olmasını istemiyorum dedim bilgilendirdim sende öle yapabilirsin canımbugün konuştuk ecvemimcim bu konuyu bende yaptırmayı düşünmüğyorum ama okulda yaparlarsa naparım bilmiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?