2008 Kasım Anneleri

asortiye ne olduki bir sıkıntı mı var

ya bende hiç biriktiremiyorum ya diyorum ki daha bşey almıcam ama olmuyoo şimdi kardeşim geldi bize abla pizza yiyelim dedi bende söyledim çünkü karnım acıktı:)tam 18 tl tuttu yazık valla yaaa verdiğimizparaya

ecemim hoş geldin tatlım
geçmiş olsun yücele kıyamam ya geçen haftalarda da Duru öleydi burnu tıkalı zor nefes alıyor

teşekkür ederim lellalcim allah daha büyük sıkıntı vermesin inşallah hemen düzelir onu halsiz görünce içim gidiyor

cnm arabalrına bişey olmuş galiba camımı kırılmış ne öyle anladım sanki ben

öyle mi geçmiş olsun kaza mı yaptıki allah korusun

Kızlar ben çıkıyorum.Herkese iyi akşamlar...

iyi akşamlar canım

bugün konuştuk ecvemimcim bu konuyu bende yaptırmayı düşünmüğyorum ama okulda yaparlarsa naparım bilmiyorum(

Selam kızlar. Haftasonu giremedim, saatlerdir geçmişi oku oku gözlerim kan çanağına döndü ne çok kaynatmışsınız...

Yasmin'ciğim öncelikle durumuna çok üzüldüm canım. Bu şekilde ne hayat geçer ne evlilik. Durumun gerçekten çok zor ve yıpratıcı. Anladığım kadarıyla eşin seninle evlenene kadar gerçek kişiliğini gizlemiş evlendikten sonra da nasıl olsa artık benim diyerek tüm kabalığıyla kendini sergilemeye başlamış. Bence ona çantada keklik olmadığını, aslında çok kolay kaybedebileceğini hissettir canım. Hiç unutamayacağı bir ders ver ki seni kaybedebilceğini anlasın ve kendine çeki düzen versin. Arkadaşlar da demiş, ben de katılıyorum, ilk fırsatta küçük bir mola ver evliliğine de aklı başına gelsin canım. Karısısın ya, kölesi falan olduğunu sanıyor heralde! Ay çok tepem attı okurken ben sinir oldum burda!

Bir diğer tepemi attıran konu da bebeğe karşı şiddet girişimi olmuş, ona çok sinir oldum. Üstüne yürümüş, sanki dövse anlayacak el kadar çocuk. Tüm psikologlar hayır demeyin, hayırdan anlamazlar çünkü diyor. Yapmasını istemediğiniz bir şey olduğunda en iyi yöntem dikkatini başka bir şeye çekmek. Umarım böyle bir şey bir daha tekrarlanmaz çünkü ufacık bir mimik bile onun ruhunda olmadık yaralar açailiyor bu dönemlerde...

Bana gelince...
Kayınvalide ile beraber yaşamaya devam, gün sayıyorum. Sular duruldu gibi, yapmacıktan birbirimizin yüzüne gülüp duruyoruz ama içimden neler sayıyorum Allah bilir. Ancak eşim bu olayların dışında gibi dursa da bana karşı senelerdir yapmadığı şeyleri yapmaya başladı :asigim: En azından bir de eşim beni germiyor Allah'a şükür, davranışlarıyla sözleriyle çok mutlu ediyor bu aralar.

Bu arada dün biz de göze geldik galiba. Kahvaltıya gitmiştik ailece. Yan masada bir kadın, utanmaz hem de yanında eşi midir nedir bir adam da var, nasıl bakıyor kocama, nasıl bakıyor. Eşim kalkıyor Bengisu'yu dolaştırmaya gidiyor, kadın kafasını dönüp yine bakıyor. Utanmaz hem de, eşiyle anasıyla çocuğuyla oturan adama kur uapıyor. Neyse kalkarken kadının da duyabileceği ses tonuyla utanmaz falan diye söylendim ama içimden de karının nazarı değdi dedim. Sonra çıktık arabaya bindik 100 metre sonra öndeki Audi'ye küüt diye bindirdik. Bizde çok bişey olmasa da Audi'nin arka kaporta göçtü. Yazık Bengiş'im de sarsıntıdan çok korktu, zaten kendim korkmuşum bi de onu sakinleştirmeye çalıştım falan. Neyse evrak tutuldu 45 dk falan el sıkışıldı, ordan bi arkadaşa söz vermiştik onlara gittik. Çocuğu 15 aylık erkek. Allah'ım böyle çocuk yoktur heralde tam 3 saat oturduk ve 3 saat boyunca hiç susmadı çocuk. Yani kafa şişirdik geldik... Bi de onlara gidicez diye arabayı yamulttuk.
Bu arada çok sırtım ağrıyo kızlar, yerde yatmaktan. kayınvalide de gel beraber yatalım diyo ama yatarsam yılanla koyun koyuna yatmak gibi olur. Offf ne iyi gelir ki u ağrıya...

Ay çok yazdım, parmaklarım ağrıdı. Bu arada beni soran arkadaşlara başta Lelal ve Yasmin28'ciğime çok çok teşekkür...

Andina'cım sizin de 11. ayınız kutlu olsun canım...

Son düzenleme:
ecemim çok geçmiş olsun yücel e cnm
ahh ahhh bide ben biriktirebilsem ama nerdeee hep bişeyler alıyorum nereye kadar sürcek bu böyle bilmiyorum
ya alt tarafı markete gidiyorum ıvır zıvır almaya sonra kendimi bi mağazada buluyorum genelliklede piraye ye bişeyler alıyorum giyilmemiş bir sürü kıyafeti var ama gözüm hep vitrinlerde sonra kartımın ekstresine bakmak bile istemiyorum vazgeçmek istiyorum bu alışkanlıktan

valla bende öyleyim cnm mağazadan biey alıp geliyorum aklım diğer alamadıklarımda kalıyo verseler bütün mağazayı alcam:1rolleyes:

elmalıcım çok geçmiş olsun cnm yaa allah daha beterinden korusun cnm iyiki size bişey olmamış
geçende bende arkadaşıma gittim kızı var onunda 17 aylık senin arkadaşının oğlunun çenesi çalışıyormuş bu konuşmuyor ama nasıl bir yaramazlıktır o bi bebeğe yakışmıyor bu laf ama çok huysuzdu gerçekten
yemek yemiyo ama yicekmiş gibi istiyo sonrada alıp halıyo atıyo yağlı şeyleri
pirayeye püre yapmıştım ondan aldım yer dedim belki ama nerde halıya attı ordan parmağıyla alıp ağzına atıyo
kola içiyo cips yiyo istediği bişey olmayınca da basıyo çığlığı yaptırana kadar
ay bizimkiler böyle olmaz umarım şuan için maşallahı var kızımın aman böyle devam etsin

cnm bu arada piroşun yeni resimlerini eklememişin dimi.ben onların takipcisiyimde:1rolleyes:aman piroşun kaynanası kızmasın öylesine bakıyorum ben oğlum için değila.s

aynen çağancım market alışverişi yaparkende elimizde liste var alışveriş arabasına bakıyoruz doldurmuşuz birde listeye bakıyoruz lazım olan 2 parça şey almışız acıyorum artık paraya ama kendimide durduramıyorum

ay kocacığım bana evlilik yıldönümü hediyesi alıyomuş ,aradı seçimini yapmış ne renk olsun diyo ,ayy çok sevindim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…