2008 Kasım Anneleri

selam kızlar,
bende bir ara girdim 2008 mniklerine bakarken bir iki resimde ben koyayım dedim ona uğraştım sonra oğlanları uyut felan buraya anca yazıyorum..
bu arada resimlerimize bakın çapkın keremi görün..
yakın geçmişe baktım sadece..
ecemim geçmiş olsun..
elmalıcım en azından sular durulmuş sevindim aman sakın beraber yatım deme sabret.. kolay gelsin ne diyeyim...kaza içinde verilmiş sadakanız varmış...
sanırım asortilerde kazamı yapmış çok geçmişe bakamadım geçmiş olsun onlarada arabalarıda hayırlı olsun..
hasta olanlara geçmiş olsun..
bende birazcık yapıyorum birikim hala oğluşlarımın altınlarından duruyor birazda benim vardı onları harcadım evim için bişeyler aldım..:))
bizde tek çalışan olunca ben biriktiriyorum sıkışınca adam benden alıyor..:))
versem bir türlü vermesem ama dediğim gibi altınların birkaçına dokunmadık..
bu arada çilekcim inş. bişey yoktur...

beyaz melek duy beni eğer girersen doğum günü sayfasında 17.sayfada sana bişi yazdım bakıp cevaplarsan sevinirim eşim evdeyken halledelim

ben geldim yine

elmalıcım geçmiş olsun canım, allahtan sizde bişii yok, bu arada yazmadım ama bende çok merak ettim canım, şimdilik iyi gibi olmanıza sevindim, sayılı gün sabret ve bencede yatma beraber.

ecemim geçmiş olsun tatlım, daha sık gel diyecem ama çok yoğunsun biliyorum, kolay gelsin

bizde birikim falan yapamıyoruz, sadece altınlarımız duruyor hem düğün hem bebekte gelenler ama öyle çok değil,

bende siteye oğlum için reklam aldım, inşallah ilerde gelir getirecek,
babasıda oğluşun adıyla olan siteyi yapıyor zaten orayada reklam aldı:) iki tane site miras bırakacaz daha ne olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eylül hediye ne çok merak ettim valla sorulsa sorulsa arabanın rengi sorulur:)

kızlar
yağmur yürümeyi bayağı geliştirdi çok mutluyum son yarım saattir neredeyse odanın içinde yürüyerek geziyor o da çok mutlu valla çok güzel bir duygu darısı yürüyemeyenlerin başınaa

ay anacım ne alsın gariban kocam ,yazık ,fotoğraf makinem eski modeldi ,dijitaldi ama odun gibiydi ,çok cici minicik pembiş bişey almış ,yeni çıkmış piyasaya daha ..çok beğendim ,çok ta sevindim ..aşkım benim yaa opuyorumnanaktan

eylül şimdiden güle güle kullan canım

o anlattığın odun gibi dijitalden bir tanede bende var bende değiştirecem, marka ve model ismi verirmisin hatta link daha iyi olur, minik ama iyi bişii olsun diyorum, profesyonel anlamdada lazım olacak çünkü

eylülcüm güle güle kullan hediyeni..:))
çokkkk şükür yaa kaç gündür anca bu akşam güzelce bişey yedi benim oğlanlar..
çorba vardı yine burunlarının ucuyla iterler diye soğan domates, biberli tavuk yaptım birde ellerine minik biberonlarıyla meyve sularını verdim..bir yandan yiyip bir yandan içtiler... suyundan etinden götürdüler valla eee bir kaç kaşıkta yoğurt verdim arada kaynadı ii oldu...:))

Fujifilm FinePix Z35 Dijital Kamera ıncelemeleri

canım bunu buldum senin için ,henüz fujinin sitesinde bile yok ,eylülde çıkmış piyasaya ,10 mpixel ,çok iyi bişey ,biraz karıştırdım ,hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…