- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.861
gorgüsüz eylülkafa neden söölüyon milyon dolarlık hedaayeni bakalım hıııııı alan var alamayan var :)))))
eylül teşekkür ederim canım çok güzel görünüyor( yalnız hiç özellik falan bakmadım doğrudan dış görünüş, zaten bizde özelliklerle eşim ilgilenir)
fiyatını bulamadım ama birde onu yazsan tam süper olacak.
nazlıcım baktım canım fotolara maşallah ikisinede bttim valla
he yaw kocamın gönlü zengin ,benim işim olmaz öyle uçuk şeylerle ,azıcık aşım kaygısız başım ..eylülcüm güle güle kullan makinanı çok şirin aynı sen gibi
görgüsüzlük yapmaaaaaa da ne alacak adam yalı malı idare et makina neyine yetmiyooo kaydirigubbakcemile
eylülcüm çok güzel hediyen rengide çok şirin gelince çekersin artık bizi
yalıyıda bi dahaki sefere alır kocan o zamana kadar biriktirsin euroları dolarlarıkaydirigubbakcemile3
Selam kızlar
eylül kafa makinan hayırlı olsun güzel resimler çekersin inşallah.
ayy aklımda pek bişi kalmadı.
Nazlının fotolara bakcam.
Laviş Yağmur hızlanmış.Hadi gözün aydın.İzlemeye doyamıyor insan.Allahım esirgesin hepsini.
andına cvp cvp beklıyorum hayatımm
koca yoksa paraları babasına kaptıracakkkkkk
Canım ben yatırıken bankaya hatun dedi ki aylık likit fon alın.Benim kazmamda uzun vadeli hazine bonosu al diyo.Arada kaldım yaww.
cnm biz geçen gün çağanı kontrole götürdüğümüzde grip aşısı yapılıcaktı dr domuz gribi aşısıda gelsin ikisini birden yapalım dedi.o zaman tamam dedik ama şimdi düşündük yaptırmamaya karar verdik.bende yaptırmıycam yani
Yavrum iki kişi çalışıyonuz niye yetmiyo kııı?
cnm bu arada piroşun yeni resimlerini eklememişin dimi.ben onların takipcisiyimde:1rolleyes:aman piroşun kaynanası kızmasın öylesine bakıyorum ben oğlum için değila.s
ay kocacığım bana evlilik yıldönümü hediyesi alıyomuş ,aradı seçimini yapmış ne renk olsun diyo ,ayy çok sevindim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?