2008 Kasım Anneleri

gorgüsüz eylülkafa neden söölüyon milyon dolarlık hedaayeni bakalım hıııııı alan var alamayan var :)))))

ay çok ısrar ettiniz napim ,söyleyiverdim ,
dedim ya maytapcım geçen bi yalı gördük boğazda ,kocacım illa alalım alalım ayy yok dedim yaa,ay dedi haturum kalır lütfen dedi ,zor vazgeçirdim ..:lepi:

eylül teşekkür ederim canım çok güzel görünüyor( yalnız hiç özellik falan bakmadım doğrudan dış görünüş, zaten bizde özelliklerle eşim ilgilenir)

fiyatını bulamadım ama birde onu yazsan tam süper olacak.

nazlıcım baktım canım fotolara maşallah ikisinede bttim valla

oo hayirli olsun eylülcük güle güle kullan seker..

nazlicik senin canavarlarada masallahh canim,kocaman oldular..

denizanacim nasilsin?görüsemedik hic bu arala`r!

iyiyim çileğim, yoğunum valla,
çok yorgunda olsam okumaya çalışıyorum ama bazen yazamıyorum, kusuruma bakmayın artık,

sen nasılsın test aldınmı, merakta bırakma bizi, bu arada facede denizimin resimlerini gördüm maşallah abi olmuş yavrum

iiyim canim nasil olayim Deniz önde ben arkadas kosuyoruz evin icinde..

Almadim cünkü burada eczaneler 16.00`da kapaniyor hazirlanip ciksam

yetisemiycektim.Esimde sehirdisindaydi yeni geldi..ilginc bi ülkeya hic özel eczane yok!!

centerler acik ama icindeki eczaneler erkenden kapaniyor.

biraz baktim netten genelde strestendir yaziyor bakalim insl.bisiy cikmaz.

canim resimleri sildim,cünkü Deniz düsüp agzini vurdu parkeye resimleri koyduktan sonra..

nazarmi oldu ne korktum sildim bende.

canım özelden atıyorum fiyatını ..

eylülcüm gördüm canım çok sağola.s.

çilekcm kıyamam denize, canım harketlendiler ve çok meraklılar hepsi çok düşüyor, nazardan bende korkarım ama nette sizin gördükleriniz beni endişelendirmiyor,
reglinde stres ve yorgunluktan gecikmiş olabilir, sütün geliyormu, prolaktin hormonu salgılanıyorsa o da geciktirebilir, ama sen yinede bir test yapıp hepimizi ferahlat

eylülcüm güle güle kullan makinanı çok şirin aynı sen gibi
görgüsüzlük yapmaaaaaa da ne alacak adam yalı malı idare et makina neyine yetmiyooo kaydirigubbakcemile

eylülcüm çok güzel hediyen rengide çok şirin gelince çekersin artık bizi
yalıyıda bi dahaki sefere alır kocan o zamana kadar biriktirsin euroları dolarlarıkaydirigubbakcemile3

eylül kafa güle güle kullan hediyeni gerçekten çok şık bize de lazım ama fırsat yok bakmaya arşatırıpta
asortie canım sizinde arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın camı çatlamış canım olsun daha büyüklerinden korusun allahhh
elmalıcım sizede geçmiş olsun yazık bengisuya yavrum nasıl da korkmuştur allah kazadan beladan korusun

eylülcüm güle güle kullan makinanı çok şirin aynı sen gibi
görgüsüzlük yapmaaaaaa da ne alacak adam yalı malı idare et makina neyine yetmiyooo kaydirigubbakcemile
he yaw kocamın gönlü zengin ,benim işim olmaz öyle uçuk şeylerle ,azıcık aşım kaygısız başım ..

eylülcüm çok güzel hediyen rengide çok şirin gelince çekersin artık bizi
yalıyıda bi dahaki sefere alır kocan o zamana kadar biriktirsin euroları dolarlarıkaydirigubbakcemile3

ay gel gel piroşumu çekcem ben o makinayla ..opuyorumnanaktan

Denizanacim mesajini okudum tamda benlikmis..Deniz o kadar cok isiriyorki özelliklede beni.

gülmüyorum her defasinda hayir diyorum ama benim arsiz yine isiriyor.enson omzumu kanatti.

nasil bas edicem ben bu eskiyayla hic bilmiyorum.

kisss eylüll makinen bile süslü bea.

Selam kızlar

eylül kafa makinan hayırlı olsun güzel resimler çekersin inşallah.

ayy aklımda pek bişi kalmadı.

Nazlının fotolara bakcam.

Laviş Yağmur hızlanmış.Hadi gözün aydın.ızlemeye doyamıyor insan.Allahım esirgesin hepsini.

teşekkürler darkcım valla sorma canım ya çok heyecan verici ceren yakında koşmaya başlarr

eylülcüm güle güle kullan makinanı cici bici bişey allah daha iyilerinede herkeze göstesin yok öle gözümüz yatta katta arabada standart şeyler yeterli accık aşım kaygısız başım çok doğru .....

andına cvp cvp beklıyorum hayatımm
koca yoksa paraları babasına kaptıracakkkkkk

canım anca girebildim nete , mevduat bağlayın canım aylık , haa kaptırmayalım parayı diyorsanız senelik bağlayın , kayınpedere de senelik bağladık bozamayız dersiniz..

Canım ben yatırıken bankaya hatun dedi ki aylık likit fon alın.Benim kazmamda uzun vadeli hazine bonosu al diyo.Arada kaldım yaww.

yok canım likit fon falan alma , B tipi az getirir , diğeri zaten borsaya bağlı , batarsınız valla bağlayın mevduat ay sonunda alın faizinizi..

anaaa doktora bak , onun da diplomasını yakalım mümkünse , 11 aylık bebeğe hem grip hem domuz gribi aşısı yapacak öyle mi??? pesss pes valla pesss lmaz:

Yavrum iki kişi çalışıyonuz niye yetmiyo kııı?

anam biz çok harcıyoruz galiba :sinifsinif: ben de anlamıyorum hiç yetmiyo yetmiyo yetmiyo akannehir

cnm bu arada piroşun yeni resimlerini eklememişin dimi.ben onların takipcisiyimde:1rolleyes:aman piroşun kaynanası kızmasın öylesine bakıyorum ben oğlum için değila.s

heyyytttt duydum ve kızdım bile , cık cık cık hiç oldu mu şimdiii?? Güliz senin dünür benim gelinime bakıyoooooo :umursamaz:
şaka yapıyorum cagancuk , beğenin tabi gelinimi , alemin prensesi ooo :lepi:

ay kocacığım bana evlilik yıldönümü hediyesi alıyomuş ,aradı seçimini yapmış ne renk olsun diyo ,ayy çok sevindim opuyorumnanaktan

canım güle güle kullan , bol bol resimlerimizi çek bizim alkisalkisalkis

ya amma çok kaynatmışınız oku oku bitmedi

batuyu anneme bıraktım geldim ,sürünüyorum yorgunluktan hemen uyumak istiyorum ama size bakmadan uyuyamadım , okudukça bırakamadım ve saati 11 ettim neyse yatıyorum ben , herkese iyi gecelerrrrr..

bu arada elmalıcım geçmişolsun tatlım , alıntı yapamadım senden ama çok üzüldüm canım , neyse cana geleceğine mala gelsin tatlım üzülme hiç...

yaa bugün tv de seyrettmiş teyzem söylenenler asparagas ülkeler sırada aşı için mutlaka olun aklınızda bişey kalmasın kesinlikle iyi yaparsınız diye kesin konuşmuş bi uzman kafamkarıştı valla napsam bilmiyorum hayırlısı diyorum sadece olsada olmasada inşallah hayırlııdr bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…