2008 Kasım Anneleri

ben hala yaptırmamaktan yanayım senin dediğin ülkeler neden yaptırmıyo pehhh amerikamı sırada ilk önce onlar alır kullanırdı
valla ben açıkcası deneniyoruz diyorum kobay olarak allah sonumuzu hayırlı etsin

domuz gribi aşısı hakkındada her doktor farklı bişey sölüyor gündemin yeni konusu benim eşim hastenede çalışıyor die yaptıralım dedik ama kafamda karıştı biri öle dio biri böle adam hergün birsürü insanla iç içe hiç bişey yapmasa masaları bilgisayarları elliyor öff bişey getirmese bari çok dikkat ediyor ama netleşsede şu grip aşısı bizde bilsek gari...

valla ben sürekli ellerimi yıkıyorum tonlarca kolanya harcadım masamda kalkmayınca sürüyom ortak kullanılan şeyleri mesela kapı asansör düğmesi falan onları peçete ile tutmaya çalışıyorum kendimce korunuyorum bakalım Allah korusun

kızlar siteye bana göre önemli konularda yazılar ekledim, çocuk hastalıkları var ayrıca kesinlikle tavsiye edeceğim eğitci oyuncaklarla ilgili bir yazı hazırladım, oyuncak almadan ve aşı ile kararlarınızı vermeden bakmanızı öneririm

kızlar size bi süprizim var biz sapişle mini mini bi buluşma kararı aldık hihoyyyt yarın göztepe de saat 2 de buluşuyoruz varmı gelmek isteyen 29 ekime ön hazırlık gibi evler yakınmış inşallah bi problem çıkmazda yağmur falan buluşabiliriz.

iyi geceler kızlar.
oğlumun gözündeki göz uçuğuymuş.
bi yaşıma daha girdim..
bunu hiç duymamıştım.
çok şükür gözle ilgili bi sorun yokmuş.
cildiyeye göndermiş oda göz uçuğu deyip 2 antibiyotik vermiş.
şurup..
6 saatte bir verilecekmiş ve gözümden uyku akmasına rağmen uyursam uyanamam diye bekliyorum yarımda vereceğim..

bu arada ilgilenip geçmiş olsun dileyen arkadaşlara teşekkürler..
ay zaten yoğun olduğumdan artık herzaman girip sohbetlerinize katılamıyorum ama nezaman bi sevincim yada sıkıntım olsa hemen size koşuyorum..
ama bi çoğunuz bişey dememişsiniz..
kendimi yanlız hissettim
bu aralar alınganlığım üstümde yine..
gece gece...
neyse..
öptüm hepinizi..

teşekkürler darkcım..
çok moralim bozuldu yaa..
görsen sol gözünün etrafı hep yara..
bide şişmiş göz ufacık kaldı..
inş.geçer en kısa zamanda.
cumaya kontrole çağırmış dr.
şimdi uyuyo.
sütünü ısıtıp içireyim arada biberonu ağzından çekip şuruplarını vereyim uyandırmadan diyorum ama nasıl olacak bilmem..

azocum çok geçmiş olsun cnm.iyi gene gözünün kenarında çıkmış.benim bir arkadaşımın gözünün içinde çıkmıştı uçuk.masmavi çok güzeldir gözleri.nazar değmişti yazık.göz bebeğinde çıkıp kör olan varmış.Allah korumuş,çok şükürki kenarında çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…