2008 Kasım Anneleri

krikçiğimin de yazdığı gibi buluşucaz :)))) aslında darilgen de gelmek isterdi eminim ama uzun zamandır ne burda ne msn de görmüyorum o yüzden haber veremedim.neyse onunlada başka zaman görüşürüz inşallah :) hııııhh sadece istanbullular mı buluşçak şekeriiiimm DDD

azom geçmiş olsun bitanem dün yazdık aslında sana baya görmedin mi acaba ? yanlız bırakır mıyız biz hiç dostlarımızı gülüm..dilerim en kısa zamanda iyileşir Kaanımız , Allah beterlerinden korusun bitanem

günaydın arkadaşlar

azo geçmiş olsun oğluşuna çok..

benim oğlum rekorlara doymuyor 6 ya çeyrek vardı uyuduğunda..

dişleri acıttı yine sabaha kadar beni emerek kaşıdı..

Günaydın kızlar.

Azocum dün geçmiş olsun dedim, tedavisini yaptırın kurtulsun yavruş dedim.Aşkolsun seni unutur muyuz tontişim?Allah büyük dert vermesin.Geçici bu canım sıkma kendini.Yarın büyür de para istemeye gelir.Anne güneş gözlüğü almam lazım der.Bu günler su gibi akıp geçer.Annemin deyimiyle hiç görmemişe dönersin:)))

Elmalı turta canım geçmiş olsun.Arabayı vurmuşsunuz.Canınıza bişi olmamış.Yavruda korkmuş.Oy oy nasıl ağlamıştır.Bu arada benim kalasdan bahsetmişsin.ılk fırsatta terkedecem onu.Akşam yaklaşmaya çalıştı.Canım cicim diyerek ama yüz vermedim.Bundan sonra bööle.Bana bişiler almış fastfood tarzında, tatlı falan.Ben de çocuk mu kandırıyosun dedim.Sabah yine kızdırdı beni.Çocuk bu yaaa.

Eylülüm foturaf makinan hayırlı ossun canım.Kocanın kıymetini bil.Aferin ona.Tebrik ediyorum canım.Güle güle kullan.

Nazlımelekcim gördüm çapkın oğlunu.Nasıl büyümüşler arabayla falan oynuyolar, kızları öpüyolar.Gelecekleri çok parlak bunların:)))

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım zira bayaa geçmiş 30 sayfa kadar zemuszemus

güzel bir tatil yaptım döndüm yine işime biraz uykum var tabi ama keyifler yerinde bizde şükür inşallah herkes iyidir

yasmin dün gece yazdığımı gördün mü tatlım? 2 sayfa geriye bak

Yatırımla ilgili olanı mı canım.Okudum.Ben paradan pek anlamam.Harcamayı ve pazarlık yapmayı severim.Evlendiğimde Koçbanka altın paralarımı yatırdım B tipi likite.Sonra biraz daha yatırdım üstüne.Bir ayda biriken faizi ve anaparayı diğer aya anapara olarak aktarıp tekrar otomatik olarak işleme giriyo.Eşim uzun vadede yatıralım diyo.Bu ara üçbeş kuruş daha ekleyecem.Bazen Cumhuriyet altını mı alsam diyorum.Saklaması problem.Kasa kiralasam o kadar miktar için değer mi bilmiyorum.İşte herşey yavrum için.Araştırıyorum. Teşekkürler önerin için.opuyorumnanaktan

gunaydın
ben de geldım
malum hafta sonları pek gıremıyordum ama
dunde tam selam verecegım zaman yıne pc arıza verdı ve gıttı
kendı bılgısayarımı da getırmemıstım zaten dun gelıyor ıs yerının pcsı dıye
neyse bende oglene kadar banka ıslerımı halledıp cıktım sonra
baktım ısyerınde durulmuyor

bu arada yorucu ve sınır bozucu bır hafta sonu gecırdım
cumartesı dogum yapan bır arkadasımın evıne gıttık bebek gormeye
guzel eglencelı otururken esımın uzaktan akrabasının cenaze haberı geldı
pazar gunu cenaze torenıne katılamayacagı ıcın arkadasımın evınden erken cıkıp zıyarte gıttık cenaze evıne
geldık pazar gunu ıcın avrasya maratonuna kayıt olmustuk
hazırlıklarımızı yaptık sabah erken cıkıcaz dıye ama gece gec vakıt bır telefon esımın abısı karsıda oturuyor ve pazar gunkı cenaze ıcın erken gelmıs bıze yatıya geldı
dogal olarak esımı de cenaze torenıne goturdu

ve bızım maratonda sonrakı programlarımızda yatmıs oldu boylece
bende sınırımdem arabanın anahtarını vermedım bugun sen de yoksun kafamı dagıtıcam gezıcem dıye
oh olsun beledıye otobuslerınde gıtmek zorunda kaldı
bende oglusumla alısverıse gıttım yıne luzumsuz bır sur sey aldım ve bunun tek sorumlusu esım

Günaydınnnn şekerlerrrrr:.

Yorgun bir savaşçı olarak karşınızdayım.Eşim çok fena hastaydı dün.Ateş 39 derece,mide bulantısı kusma iştahsızlık.Yorgan döşek yattı adamcağız..Sürekli onunla ilgilendim.En son mutfağa indik hadi az da olsa bişiler yesin diye.Bir lokma peynir ekmek yemesiyle çıkartması bir oldu.Ortalık battıı gecenin bir yarısı.Ortalık temizle filan kötü bir geceydi.lmaz:lmaz:

Elmalıcım geçmiş olsun arabalara dikkat bu aralar hep nazardayız sanırım.

Azocum geçmiş olsun canım.İlçala tedavi olacak bişi .Ama oğlunun mümkün olduğu kadar gözünü elletmeyin..

andına dogru soyluyorsun elbette gıtmek gorevı ama ıkı gun ustuste gıdılmez kı
ve o gun ıcın bır cok planımız vardı

azocum omer kuzuya gecmıs olsun canım

asılardan konusmusunuz sanırım
gecmıs cok bırıkmıs okuyamıyorum hangı ası zararlıymıs kı

minğim başınız sağolsun ne yapsın adamcağız mecbur kalmıştır üzme ve üzülme boşver

çitosum çok geçmiş olsun kötü bir gece olmuş hakkaten

azocum noldu kuzuya geçmişi okumadığım için bişeyden haberim yok inşallah kötü biiey değildir

elmelıcım size de geçmiş olsun kaza mı yaptım

ben de çitostan çaldım çaldım koydum ondan sonra ona noldu buna noldu kaydirigubbakcemile3

bende geçmişe baktım da
azocum geçmiş olsun kaana ben de geçmişe hafta sonu bakamadığım için görmemişim tatlım ama inan burada kimse kimseyi atlamıyor mutlaka kaçmıştır arada

elmalıcım size de geçmiş olsun tatlım.neyse cana geleceğine mala gelsin başınızın gözünüzün sadakası olsun . ayrıca kayınvalide ile aynı yatak mı aslaaaaaaa.. :))

eylülcüm yeni fotograf makinen hayırlı olsun cicim. ay bütün güzel anları ölümsüzleştir bol bol resim çek canum benüm.

kalimerocum başınız saolsun ama kızma eşine tatlım ya sonuçta cenaze beklenmedik bir şey .. seneye oğluşunla katılırsınız maratona .

hımm başka ne vardı .. unuttum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…