2008 Kasım Anneleri

kalimerocuğum başınız sağolsun

elmalıcığım size de geçmiş olsun

eylülcüğüm pembiş doğum günü hediyeni güle güle kullan bizi de çekersin artık

çitoscuğum eşine de geçmiş olsun canım

delikafaduldendelü eylülll
azocum çok geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşir ömer paşada hem alındım falan demişsin alınma canım benim sen çok sık gelmiyorsun o yüzden arada kaynıyodur ben bile sık sık gelsiğim halde beni bile görmezden gelip arada kaynıyorum

bende uykusuzum babamızda yoktu ya gece benimki mızırdanmada tavan yaptı bide yanıma aldım uyuyalım koyun koyuna güya tepmedik yerimi bırakmadı delü bebe sanırım benimkide diş çıkaracak o yüzden bu kadar huysuz

he kalimerocum merak etme böle moktan bi hafta sonuda ben geçirdim benim dangalak kocam hayır deeyi bilmediği için pazarımda gitti c.tesimde üzülme hepsi aynı kalaslıkda yani

kalimero başınız sağ olsun..

eylül makinen hayırlı olsun güzel günlerde kullan..

çitos eşine geçmiş olsun sana kolay gelsin:)

benim bıdık resman yürüyo ya o kadar şımarık ki tepine tepine yürüyo..

ne kadar ısrarla yürütsen yürümüyo bi arkanı dönüyosun sırta sırıta tepine tepine yürüyo maymun :)

he kalimerocum merak etme böle moktan bi hafta sonuda ben geçirdim benim dangalak kocam hayır deeyi bilmediği için pazarımda gitti c.tesimde üzülme hepsi aynı kalaslıkda yani

evet canım bazen cok kalas oluyorlar
aslında kızdıgım cenazeye katılması degıldı
pazar gunu bırlıkte program yaptıgımız ıcın cumartesı gıdıp gelelım pazarımız bıze kalsın dedı bana ve bırlıkte gıttık cenaze evıne
ama pazar sabahı maraton ısımız ıptal oldugu gıbı bır de abısıyle bırlıkte gıtmek ıcın benı satınca salterlerım attı

hos gelınce ıfadesını kat kat aldım ama o an kı stresı bana yasatmaya hakkı yoktu

Eylüll hayırdır yavrum sabah sabah.. ooohh evde mis gibi çay da yanında..hem de bal ve kaymakkkkkkkk hmmmm...Tabii benim gibi obez olan birine bunları hatırlatman günah be günahhhhÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookcokacimcoook

ay kızlar valla indirdim iyi geldi ohhh mis ,çitoscum senin yerine de yedim cicim merak etme ,:lepi:

valla kızlar hediyeme yapmış olduğunuz iltifatlardan dolayı ve güzel temennilerden dolayı çok teşekkürler .. a.s.

geçmişe yeni baktım ,kız azo gelmiyim oraya klava:,kime alındın sen bakim ben döverim onları :)) geçmiş olsun oğluna canım , eee her zaman demiyormuyuz bebek bunlar öyle böyle büyüyecekler ,napalım canları sağolsun da bunlar geçici şeyler .,umarım çabuk geçer ..:1hug:

ay kocaların hayır diyememe mevzusundan bahsediyorsanız ben yine varım kaydirigubbakcemile3
zeynayla da konuştuk ev terkediyorum geçenlerde bu mevzudan dolayı ,dur ben bırakayım diyor kaydirigubbakcemile3

Kalimerom başın sağolsun.Yavrum koca işte adı üstünde...Kocatır adamıııı

Eylül bize döncen bak.Kaymak , bal derken bakmışsın Çitos ve Yasminle aynı siklettesin:)))

Estel benimki de cesaretlendi biraz ama elini henüz bırakmıyo.Çok özeniyorum size.Maşallah yavruna:)

günaydınnn
bugün yine evdeyim mecburen babannemizin evinin mutfağı kırılıyor her yer battı yaaa((
dedemizin parası çok harcamaya yer arıyor:)
azocum ya muhtemelen gözden kaçmıştır kusura bakma canım geçmiş olsun ömereee en azından ameliyatlık bir durum yok güzel olan bu canımmm
eylül var ya bayılıyorum he sana eşin çok şanslı kaymak gibi eşi var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…