2008 Kasım Anneleri

hmm biz bu arada oglusumla günlük müzik dinlemeye basladik..aslinda 2 aydirr yapiyoruz bunu ama artik rutin oldu hergün illaki bir saat dinliyoruz..cok güzel müzik cd`leri aldim bebekler icin..sesi actikca nasil hareket ediyor canavar bir bilseniz..

aa esas meseleyi unuttum bak,sabah bir uyandim sandimki göbegimin üzerine yattim o kadar canim yaniyorki anlatamam...bu arada bebek tekme atiyor ama bakiyorum göbegimde hic hareket yok o kadar panik oldumki,cok kötü bir duygu bu ya..

sonra nerdeydi ayagi biliyonuzmu tam göbegimin üst tarafimda yani gögüslerime iyice yakin...o kadar sasirdimki ilk defa oldu cünkü böyle,baris belliydi orda kücücük bisiyin oldugu..biraz ovdum yer degisti..
bu logusalik psikolojisimidir nedir beni mahfetti yaa,o anki korkumu anlatamam size...bebek oynadikca salya sümük basliyorum ben..

cokmu yazdim?öyle galiba heheheh tamam tamam biz corba icmeye gidiyoruz..cok öptük herkezi.

hg darc cım iyi olmana sevindim bende bir haftadır buralardayım seni göremeyince meraklanmıştım
cerenin de iyi olmasına sevindim benim kızımda iyi teyzesi bizde pazartesi renkliye gircez bakalımdr umumz ne dyecek

çilekkcim daha lohusa olmadıkki depresyonuna girelim :)))alemsin.seninki hamilelik psikolojisi hormonlar coşuyo tabii annelik hormonları:))))

buarada çilekk sen ikea dan almıştın ya mobilyaları falan sitesine girdim negüzel şeyler var bayıldım acaba yarın babamızı alıp da ikea ya mı yollansak diye içimden geçiriyorum

ama olucamya acaba erkendenmi geldi bana dedim:bbo:

ben begeniyorum ikeanin tarzini her zevke göre var..

hemde mobilyalari panel alabiliyoruzya ondan hosuma gitti

istedigin kadar parca alma sansizim var..yollanin bencede enazindan bi göz atin..

Son düzenleme:
kızlar merhabalar uzun zamandır aranızda yoktum umarım her şey yolundadır. malum sıcaklarla uğraşıyorum. benim minik kzımda 22+4 oldu teyzeleri.. geçen salı doktordaydık kansızlık var bende ama hapını içemiyorum solüsyonunu verdi şu demir hapının. siz de var mı böyle bir sorun. bir de benim doktor ayrıntılıya gerek yok dedi bizdeki makina en son teknoloji dedi ben baktım dedi ama içim de rahat etmedi. aranızda ayrıntılıya girmeyen var mı herkes girdimi..
bu sefer çok ara vermeden yine yazıcam size kızlar hepinize selamlar....

herkese iyi pazarlarrr.gunaydinlarrr.cetveli ve goruntu resmini koyabildim sonunda.goruntu resminde bebegin ayagi cok belirgin anne karninda.insallah ilerleyen aylarda bizimki de oyle belirgin olur.

bu arada benim oglusumda saat 5.30 uyandirdi beni.onu cok ozledim.carsambaya kontrolumuz var.kontrollerin en cok bu yonunu seviyorum. onu gorebilmek icin gidiyorum kontrole sanki

merhaba kizlar nasilsiniz ben daha yeni uyandim bügün pazar dedim degmeyin keyfime ah bide deliksiz uyuyabilsem ya ter basiyo ya bebek durmuyo ya sanki benimki cikti cikacak gibi bazen bi bastiriyo zaten doktor baktiginda kafasi asagidaydi neyse kendinize iyi bakin

merhaba kizlarr..pazar sendromumu var herkezde burasi bos kalmis sanki..

gece ben yatinca oglusum basliyor vurmaya,o vururkende bende uyuyamiyorum bitürlü,

birde sürekli kasiyor dönerken filan..yani anliycaginiz gece uykularim berbat geciyor..

ögleden sonrada sürekli sekerleme yapyorum orada burada:)

selam cici anneler..
yağmur burda da buluştuk şekerim ..hatırladınmı beni diğer forumdan..
demek oğlun olacak ne mutlu ..benimde bir kızım olacak..
herkese öpücükler..yoktum perşembeden beri misafirlerim vardı..sonra anneme gittim orda kaldım hafta sonu..annem çiftlikte yaşıyor yazları...birsürü hayvanımız var..atlara binemediğim için çok üzüldüm bu yaz..ama inek sağdım..bahçeden taze sebze topladım hormonsuz..ağaçlardan meyve..süperdi..bayadır gitmemiştim..kedilerimi sevemedim mikrop korkusından ..napalım bebişler kıymetli...

hepinize günaydın kızlar
umarım güzel bi hafta geciririz hep beraber..keyifler nasıl bakalım :uhm: bebişler neler yapıyo bol bol tekme atıyorlardır büyük ihtimalle :teytey:
bu arada cuma günü size yazmıştım gebelik cetvelini nasıl degiştirebilirim diye ama hiç kimse yardımcı olmadı aşk olsun kızlar feci kırıldım yaniiiiii
neyse hepinize güzel bi hafta diliyorum iii bakın kendinize ve bebişlere

canım ben görmedim yazdığını şeklini mi değiştirmek istiyorsun cetvelin yoksa tarih mi?eğer ultrason tarihine göre ayarlıycaksan değiştirme çünkü dr um ultrason tarihlerini dikkate alma asıl olan sat dedi.ona göre doğum zamanını hesaplıycaz dedi.
ona göre sen bana bi cvp ver bende yardımcı olayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…