- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.121
kızlar söylemeyi unuttum dün yağızı arı soktu
annemlerin evde arılar nedense ya ölü ya da yarı baygın yere düşüyorlar
halının üzerine düşmüş dün bir tane daha annem görmemiş
yağız da tutmak istemiş sol elinin işaret parmağını sokmuş
akşam eve gittim kuzumun o küçük parmağı şişmiş kızarmış
hemen bepanthenin merheminden sürdüm kızarıklık gitti azıcık şişlik kaldı
selam arkadaşlar..
o kadar kötüyümki şu an nasıl anlatacağımı bile bilemiyorum takatim yok ama anlatınca rahatlıyo insan..
oğlum yataktan düştü hemde kafa üstü gibi bişey..
yani eşim o kadar dikkatlidir ki pimpirik derecesinde nasıl yaptı böyele bi hata yaptık daha doğrusu..
oğlum o kadar ağladıki hayatım boyunca unutmayacağım..
allahtan hastane yakındı ama bana o 5 dk mesafe yıllar gibi geldi..göz pınarlarım kurudu yaş kalmadı..
allah kimseye yaşatmasın resmen oğlumu havada gördüm ve hiç bişey yapamadım..
şu an gayet iyi keyfi yerinde gülüyo oynuyo ama tomografi çekmediler..
çakselerde birşey belli olmuyormuş..6 saat çok dikkat edicez hareketinde en ufak bi değişim olursa götürücez bi daha..
off allahım kimseye yaşatmasın gerçekten allaha emanetler..
yavrum o kadar savunmasızdıki..
off daha fazla yazamıycam..
Estel çok geçmiş olsun,
bir kaç ay önce de ben aynı anlattığın olayı yaşadım,
gözümün önünde ve eşimle oyun oynarken havaya fırladı düştü,
tekrar gözümün önüne geldi o an, nasıl korktuğunu anlayabiliyorum, bütün anneler gibi
çok çok geçmiş olsun, takip etmek gerekiyor tabiki ama hiç korkma Allah koruyor yavrularımızı,
Allah hiç kimse yaşatmasın bir daha inşallah.
Andinam devam yavrum.ANladım ben seniii:)
andişim pastan olmuş istersen bi bak
bide cafeni büyüt ayol one minnacık
canımcım diyet falan yapıyor musun birde korse giyersin amaan olmadı estetik yaptırıveririz nolceek zemuszemus
Kızlar merhabalar Estelcim öncelikle geçmiş olsun çok üzüldm.Benimkide koltuktan düştü pazar günü çük şükür birşeyimiz yok.
Ne güzel dostluklar olmuş burada buluşuyorsunuz oğluşumla benide aranıza alın yaaa
Andinacım doktorumuza götürdük oğluşumuzu çok şükür birşeyi yok dedi.Ama boğazı kızarmış.Antibiyotik verdi çok şaşırdım.Hiç böle birşey yapmamaıştı şimdiye kadar.Ayrıca eşimin yaptıklarınıda anlatmıştım çok üstünde durmadı.Annemle gitmiştim annem konuşurken birşey sorunca bi sani bekle gibi bi cümle kullandı sinir oldum valla.Ama sonradan eşi ameliyat olmuş canı sıkkınmış biraz sanırım ama yinede tavrı hoşuma gitmedi.
yağmur aradığın şarkı bende var
sölemesi ayıptır bizim şerkımız o nasıl olmasın bende
sana nasıl ulaştıracağım ama
iyiki sizler varsınız zaten , siz de olmasanız kafayı yerdim kesin
canım işyerinde giremiyorum face yasak maalesef , ancak akşam bakabiliyorum , pasta bekliycek artık biraz.. para kaznıyım ilk iş büyütücem zaten canım..senin cafene hastayım kocamannnnnn , bende yapıcam en kısa zamanda :))
canım korse giyiyorum da olmuyo işte , artık 2. çocuktan sonra aldırıveririm yağları , silikonda yaptırcam zaten ikisi bi arada çıkar artıkın zemuszemus
Ay yasminim günaydın , ben pek severim bilgisayar oyunlarını senelerce sims oynamış bir manyağımdır ayıptır söylemesi , hala fırsatım olsa oynarım ama vakit yok maalesef : ))
Canımcım iş durumu hala belirsiz , iki kişiyi başka departmana gönderdiler , biz de bekliyoruz sabırsızlıkla durumun açıklanmasını , bu sıkıntıları atmak için de kendimi oyuna verdim gülümcüm..
iş bi yana kocam da gelemedi biliyosunuz ona da çok bozuluyorum , bazen çok saf oluyo benim kocam son 2 aydır şanzıman derdine iki maaşını kaptırdı ve yaptıramadı da bari yapılsa gelse hadi neyse olan paraya olsun diyecem ama sinirlerimiz tepemizde artık...biraz önce aradım hala olmamış , kendim istanbula gelip orda arıycam diyo , verdiğin paralar ne olcak dedim geri alıcam diyo tam söylenmeye başlıycaktım sus sakın bişey söyleme duyacak halim yok diyo... o kadar saf ki herkese inanıyo , bir avuç tuz uzatana hıyarım ben deyip kafasını uzatacak o derece yani... çok doluyum şekerim beni anca oyun paklar bu durumda.. ha batuyu soruyorsan günlerdir uyumuyo , azı dişi patlıyo , ben de hayalet gibiyim ..neyse yazmak , düşünmek aklıma getirmek istemiyorum , geldikçe sinirlerim bozuluyo çok
Kızlar merhabalar Estelcim öncelikle geçmiş olsun çok üzüldm.Benimkide koltuktan düştü pazar günü çük şükür birşeyimiz yok.
Ne güzel dostluklar olmuş burada buluşuyorsunuz oğluşumla benide aranıza alın yaaa
Andinacım doktorumuza götürdük oğluşumuzu çok şükür birşeyi yok dedi.Ama boğazı kızarmış.Antibiyotik verdi çok şaşırdım.Hiç böle birşey yapmamaıştı şimdiye kadar.Ayrıca eşimin yaptıklarınıda anlatmıştım çok üstünde durmadı.Annemle gitmiştim annem konuşurken birşey sorunca bi sani bekle gibi bi cümle kullandı sinir oldum valla.Ama sonradan eşi ameliyat olmuş canı sıkkınmış biraz sanırım ama yinede tavrı hoşuma gitmedi.
iyiki sizler varsınız zaten , siz de olmasanız kafayı yerdim kesin
canım işyerinde giremiyorum face yasak maalesef , ancak akşam bakabiliyorum , pasta bekliycek artık biraz.. para kaznıyım ilk iş büyütücem zaten canım..senin cafene hastayım kocamannnnnn , bende yapıcam en kısa zamanda :))
canım korse giyiyorum da olmuyo işte , artık 2. çocuktan sonra aldırıveririm yağları , silikonda yaptırcam zaten ikisi bi arada çıkar artıkın zemuszemus
remedeoscum geçmiş olsun canım
aklıma ne geldi fatih daha doğmamıştı yeni evliydik işte halıfleks yaptırmıştık salonu sabah saloına girdiğimde halının üzeri sinek arı cenazeleriyle dolu olurdu sanırımyaydığı bi kimyasaldan kimbilir bize neler yaptı haberimiz yok fatih doğunca kaldırdım o halıları içime sinmedi
annende bu yakınlarda parke halıfleks türü bişey yaptırdımı evine
Dilekcim geçmiş olsun.Oğlun yiyimiş işte , başka bişeyi sallama.Herkesin bi eşref, bir de eşek zamanı olur.Maalesef doktorum eşek saatine denk gelmişsiniz.Bence eşinin yaptıklarını dinlemedi bile.Kimbilir kafası ne durumdaydı.Yoksa tepki vermemesi mümkün değil.Sen oğluşuna sevin, başka bişi düşünme.vereliniortak
fistiklar bugün ne pisirdik topigine bi bakarmisiniz,bisi sordumda:)
ayrica maytap seni yine seviyorummmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?