2008 Kasım Anneleri

remedeoscum geçmiş olsun canım
aklıma ne geldi fatih daha doğmamıştı yeni evliydik işte halıfleks yaptırmıştık salonu sabah saloına girdiğimde halının üzeri sinek arı cenazeleriyle dolu olurdu sanırımyaydığı bi kimyasaldan kimbilir bize neler yaptı haberimiz yok fatih doğunca kaldırdım o halıları içime sinmedi
annende bu yakınlarda parke halıfleks türü bişey yaptırdımı evine

estelcim cok gecmis olsun canim,Allah korumus kücük adami bisiy olmasin kiyamam ya..

nerelerdesin sen fistik,bi görünüp bi kayboluyosun..

ayyyy cok korkarim aridan,gecmis olsun remedioscum cok kasinir simdi o ya..

dün benim pasamda ara ara uyanip buuuuuuuuuuuuuuuu diye su istemesi disinda

10.30`n 3.30`a kadar uyudu.cok iyi geldi banada fena uyumusum :)

sonrasi sabah 7 de baba giderken uyanildi 1 saat sebeklik yapildi ve sonra yine uyundu.

iyi bi gelisme dimi?

ne cafesi kizlaryaa?zeyna banada gonder o seylerden merak ettim lo oynayip bende.

Ayy canım nerden bilsin tabi.Nasıl şaşırmıştır ve ağlamıştır.Yerim onun o parmağını. Gözümün önüne geliyo şaşkın şaşkın.Geçmiş olsun canım.Alerjisi olmadığını da anladık burdan.Biraz Polyannacılık oynayalım:)))sositososito

Andinam devam yavrum.ANladım ben seniii:)

iyiki sizler varsınız zaten , siz de olmasanız kafayı yerdim kesin

andişim pastan olmuş istersen bi bak
bide cafeni büyüt ayol one minnacık

canım işyerinde giremiyorum face yasak maalesef , ancak akşam bakabiliyorum , pasta bekliycek artık biraz.. para kaznıyım ilk iş büyütücem zaten canım..senin cafene hastayım kocamannnnnn , bende yapıcam en kısa zamanda :))

canımcım diyet falan yapıyor musun birde korse giyersin amaan olmadı estetik yaptırıveririz nolceek zemuszemus

canım korse giyiyorum da olmuyo işte , artık 2. çocuktan sonra aldırıveririm yağları , silikonda yaptırcam zaten ikisi bi arada çıkar artıkın zemuszemus

remediosummm çok geçmiş olsun , kıyamam ben yağızıma

çileğim sen varsın oyunda zaten hatta maytapın cafesinde garsonluk yapıyosun

dilekcim herkesin özel sıkıntıları olabilir , takılma öyle şeylere , hepimizin sorunları oluyor bazen başkalarına da yansıttığımız... kolay mı karısı ameliyat olmuş adam yine işinin başında , biraz anlayış gülüm..

Dilekcim geçmiş olsun.Oğlun yiyimiş işte , başka bişeyi sallama.Herkesin bi eşref, bir de eşek zamanı olur.Maalesef doktorum eşek saatine denk gelmişsiniz.Bence eşinin yaptıklarını dinlemedi bile.Kimbilir kafası ne durumdaydı.Yoksa tepki vermemesi mümkün değil.Sen oğluşuna sevin, başka bişi düşünme.vereliniortak

yağmur aradığın şarkı bende var
sölemesi ayıptır bizim şerkımız o nasıl olmasın bende
sana nasıl ulaştıracağım ama

zeynam cnm ozelıne yazdım msnımı.sımdıden sagol cnm..

remedıos cum gecmıs olsun cnm bende acayıp arı fobısı vardır boyle yesıllıklı yerlere gıtsek hemen benı bulurlar senın su avıze ıse yararmıkı yanımda dolastırsam. hihoyyyt

estelcım sana da cok gecmısler olsun cnm.cok zor bır durum.daha daha dıkkatlı olmak zorundayız gercekten...

geçmiş olsun canım..

andinam senide görmemiş olsak inanacaz yani..neyin var kız senin.allah boy vermiş pos vermişşş..sen bide beni görsennn...9 aylık hamile gibiyim halennnkaydirigubbakcemile

Ayy canım senin bayağı canın sıkılmış.Sıkma canını ben kaç banka değişirdim.Tecrübeli adamı havada kapıyorlar çıkartırlarsa tazminatını alır yeni bir işe girersin.Böle belirsiz beklemekte çok kötü ama ya. İnşallah çabuk atlatırsın bu engameyi

tabiiki alırız aramıza canımcım paylaşımlarımıza katıl sık sık buluşma zamanları oluyor arada istanbulluların sende katılırsın onlara
oğlunada geçmiş olsun moral bozukluğundan yapmış olabilir normal ama yine de yapmaması gerekirdi

ay canım yağız'ı arı mı soktu kuzucum geçmiş olsun

arkadaşlar ben öğle arasına kaçacağım birazdan byes

ohh tamam işte ikinciyi de yap dediğin gibi sonra sonsuza dek kurtul yağlarından

Geçmiş olsun canım ya çok üzüldümÇok meraklı oluyorlar bu aralar artık bende neye dikkat edeceğimi şaşırdım saniyede kendine zarar verebilecek tehlikelere gidiyorlar.Bizimki de bugün dilini ısırdı.Çok ağladı ama ben çok güldüm ya zaten alt tarafı altta iki üste beş dişi var nasıl becerdi anlayamadım yahu

canım doğru söylüyorsun aynı şeyi bende yaşadım.

Sağol canım öle yapacağım napim.Haklısınız aslında aslında hiç böle biri değildir ama.Bide verdiği antibiyotik canımı sıktı.Normalde hiç kullandırmazdı yani o kadar zor dönemlerde bile kullandırtmak istemedi.Boğaz kızarıklığına antibiyotik hiç içime sinmedi.Soramadım da.Ters cevap alırım diye.Offf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…