- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.141
Sağol beyaz melekçim.Bende kızlar cafeden başları kaldırıp bişe yazmadılar diye üzülüyordum.:):)
Bencede yapmaması gerekirdi.Tavrı yüzünden sormak istediklerimi bile sormak gelmedi içimden çok etkilenirim böyle şeylerden.Tamam haklıdır ama başkasına yansıtmadan yapmak lazım.Bizde çalışıyoruz hiç böle bir şey yapmıyoruz yani
ayyyyy bu ne yahu,garson kizim yok oldu bi sinek girdi iceriye,yemeklerimde tasti..
illaki okla bisi gosteriyor al diye nasil alicamki tikliyorum tik tok..
ay ben temiz bi kadinim fenalik geldi bana bu mutfaktan.
dilek bence sor yada baska bi doktora sor,dünki haberden sonra iki kere düsünüyorum ben ilac verirken.
andinam senide görmemiş olsak inanacaz yani..neyin var kız senin.allah boy vermiş pos vermişşş..sen bide beni görsennn...9 aylık hamile gibiyim halennnkaydirigubbakcemile
Ayy canım senin bayağı canın sıkılmış.Sıkma canını ben kaç banka değişirdim.Tecrübeli adamı havada kapıyorlar çıkartırlarsa tazminatını alır yeni bir işe girersin.Böle belirsiz beklemekte çok kötü ama ya. İnşallah çabuk atlatırsın bu engameyi
dılekcım tsk ederım canım
dun aksam kocıse cemkırıken 1 haftadır oturma odasındakı esyaların yerını degıstırmedı dıye
yıne deprestım bak ne zamandır kuafore gıdıcem dıyorum gıdemıyorum dıye sıtemlerde bulundum
gelmıs yanıma "sen uzulme ben yarın bı kutu sac boyası alır boyarım saclarını gece gunduz farketmez" dıyor
bu aksam ıcın randevu almamıstım zaten de nıyetlenmıstım erken cıkıp halletsem dıye zaten rofle yaptırıcam hepıtopu
ama annem arkadasına gıdecekmıs hıc lafını bıle etmedım
kışın muğla soğuk oluyo canım ya..ilçeleri sıcakta..merkez buz gibi oluyo valla..yada biz çok üşüyozzzzzzzz.-tatlicadiarzu-gülizim pek bi kansız gördüm seni , ayol insan muğlada yaşayıp da üşür mü beeeee
bu arada zeynam salı günü izmitteyim şeker , müşteri ziyaretine gelicem sana da uğruyum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?