- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.161
Selam kızlar, kaç gündür giremedim, geçmişi de pek okuyamadım ama umarım herkesin ve tüm bebişlerin keyfi yerindedir.
Sayfaya şöyle bi baktım da kuaför muhabetleri yapılmış, benim ormanı da geçen pazar ziraat fakültesinden gelip yok ettiler:) Ay öyle fena olmuştum ki, bi de beyaz tende kapkara kıl olunca çok fena oluyor. Neyse ben kurtuldum darısı kurtulamayanların başına. Akşam da erken çıkıp bi fön çektiricem, yarın sabah çok önemli bi toplantım var...
Bu arada konuya nasıl giricem nasıl anlatıcam bilmiyorum ama benim kaynana sabah bir çıngar daha çıkardı. Tamammen haklı olduğum halde bir de özür diledim şimdi niye özür diledim diye kendime kızıyorum.
Olay aynen şöyle gelişti:
Temizlik, titizlikle alakası olmayan kadın, benim evimde titizlik kraliçesi kesildi. Geldiği günden beri buzdolabı dahil her yerimi çamaşır suyula sildi (benim evi bok götürüyo ya) neyse bu sabah yine bi hışımla çamaşır suyuyla silip etti sonra da çamaşır suyu şişesini lavabonun yanında bardakları falan suyu süzsün diye koyduğumuz yere ıraktı. Ben de dedim ki, anne buraları temizlediniz falan ama çamaşır suyu şişesini yerde tutuyoruz bakın yine kirlendi dedim ve şişeyi kaldırıp altını sildim. Sonuç: Kadın sinir krizi geçirip gitmelere kalktı. Keşke de gitseydi! Hadi dedim alttan alayım, gittim yanına, özür dilerim yanlış anladınız falan demeye çalışıyorum ama kadın dinlemiyor, nasıl bağırıyo anlatamam. Bana demedik laf bırakmadı bi de pis kadın dedi üstüne. Kızlar çok ağrıma gitti ya. Bi de evde küçük oğlu vardı. o da bana diyor ki anneme saygılı olacan falan. Kaynana bitti bi de üstüne kaynım geliyor.
sen çok üşüyon şekerim , ben kışın muğla merkeze de geldim , bi aralar akdeniz bölgeye bakıyodum habire şube ziyaretlerine geliyodum , ama tabi bünye meselesi de , ben daha soğuk bir yerden geldiğim için bana sizin oralar sıcak geliyodu hep , hele antalyada kışın bile ben gömlekle geziyodum millet paltoyla :))
Selam kızlar, kaç gündür giremedim, geçmişi de pek okuyamadım ama umarım herkesin ve tüm bebişlerin keyfi yerindedir.
Sayfaya şöyle bi baktım da kuaför muhabetleri yapılmış, benim ormanı da geçen pazar ziraat fakültesinden gelip yok ettiler:) Ay öyle fena olmuştum ki, bi de beyaz tende kapkara kıl olunca çok fena oluyor. Neyse ben kurtuldum darısı kurtulamayanların başına. Akşam da erken çıkıp bi fön çektiricem, yarın sabah çok önemli bi toplantım var...
Bu arada konuya nasıl giricem nasıl anlatıcam bilmiyorum ama benim kaynana sabah bir çıngar daha çıkardı. Tamammen haklı olduğum halde bir de özür diledim şimdi niye özür diledim diye kendime kızıyorum.
Temizlik, titizlikle alakası olmayan kadın, benim evimde titizlik kraliçesi kesildi. Geldiği günden beri buzdolabı dahil her yerimi çamaşır suyula sildi (benim evi bok götürüyo ya) neyse bu sabah yine bi hışımla çamaşır suyuyla silip etti sonra da çamaşır suyu şişesini lavabonun yanında bardakları falan suyu süzsün diye koyduğumuz yere ıraktı. Ben de dedim ki, anne buraları temizlediniz falan ama çamaşır suyu şişesini yerde tutuyoruz bakın yine kirlendi dedim ve şişeyi kaldırıp altını sildim. Sonuç: Kadın sinir krizi geçirip gitmelere kalktı. Keşke de gitseydi! Hadi dedim alttan alayım, gittim yanına, özür dilerim yanlış anladınız falan demeye çalışıyorum ama kadın dinlemiyor, nasıl bağırıyo anlatamam. Bana demedik laf bırakmadı bi de pis kadın dedi üstüne. Kızlar çok ağrıma gitti ya. Bi de evde küçük oğlu vardı. o da bana diyor ki anneme saygılı olacan falan. Kaynana bitti bi de üstüne kaynım geliyor.
çileğim akşam bakıcam cafene söz..
elmalıcım benden sana dost tavsiyesi hayatım , akşam eve git ve o kadını biran önce gönder evinden , sadece çocuğuna bakıyor diye mi katlanıyosun anlamıyorum , sen nasıl bunlara dayanıyorsun??? o kim oluyo da böyle bir şey der ?? ya ben bunları yapan kadınları anlayamadığım gibi kusura bakmayın ama sizleri de anlayamıyorum , nasıl izin veriyorsunuz ??
valla büyük konuşmuyum ama bana bunları yapan insan ister kocamın anası olsun ister babası anında kendini kapının önünde bulur , kocam laf söylerse ona da güle güle..koca mı kalmadı be dünyada , kendi huzurunu sağlını bozmaya değer mi??
bide bu insan senin çocuğuna bakıyor , çok merak ediyorum nasıl bakıyor valla
geçmiş olsun canım...Kızlar merhabalar Estelcim öncelikle geçmiş olsun çok üzüldm.Benimkide koltuktan düştü pazar günü çük şükür birşeyimiz yok.
Ne güzel dostluklar olmuş burada buluşuyorsunuz oğluşumla benide aranıza alın yaaa
Andinacım doktorumuza götürdük oğluşumuzu çok şükür birşeyi yok dedi.Ama boğazı kızarmış.Antibiyotik verdi çok şaşırdım.Hiç böle birşey yapmamaıştı şimdiye kadar.Ayrıca eşimin yaptıklarınıda anlatmıştım çok üstünde durmadı.Annemle gitmiştim annem konuşurken birşey sorunca bi sani bekle gibi bi cümle kullandı sinir oldum valla.Ama sonradan eşi ameliyat olmuş canı sıkkınmış biraz sanırım ama yinede tavrı hoşuma gitmedi.
remedioscum sizede geçmiş olsun.. ay bende korkarım arıdan bazen mutfaktan giriyor ama perdeyi açıp kovalıyorum çıkarıyorum..kızlar söylemeyi unuttum dün yağızı arı soktu
annemlerin evde arılar nedense ya ölü ya da yarı baygın yere düşüyorlar
halının üzerine düşmüş dün bir tane daha annem görmemiş
yağız da tutmak istemiş sol elinin işaret parmağını sokmuş
akşam eve gittim kuzumun o küçük parmağı şişmiş kızarmış
hemen bepanthenin merheminden sürdüm kızarıklık gitti azıcık şişlik kaldı
azocum sizede geçmiş olsun... şu yaramazı görüyormusun bayağı çoşuyor anlaşılan...:) taşınma işide zor ama sizin rahatınızda önemli..selam kızlar..
geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşekkürler..
beni yanlız bırakmadığınızı biliyorum ama insan bazen böle alıngan oluyo işte..
hepinizi çok seviyorum..
ha bu arada oğlumun gözü biraz daha iyi..
antibiyotiklere devam ediyoruz.
ay ama çok yaramaz oldu yaa..
dün 2 fincanibir biblo birde tencere altlıkları varya onlardan kırmış
kayınvalidem evde tırlatmış durumda.
şimdiden böle bide yürümeye başlarsa yandık.
oturduğumuz yerde dışarı çıkacak yer pek yok yakında.
o yüzden taşınmayı düşünüyoruz.
beylikdüzü tarafına.
işimede yakın.
bakalım..
şöle bahçeli parklı site içi olsun istiyoruz.
oturduğumuz eve taşınalı ocakta 1 sene olacak daha ama hiç memnun değiliz.
taşınması zor tabi.
ama en azından havalar iyiyken kaan ı dışarı çıkarır babaannesi.
of yaa çalışınca çocuğuna yetemediğini düşünüyosun yaa..
bunada şükür ne diyeyim..
benim kuzu 7-8 saniye kadar taytay durdu az önce yürüyen bebişlerin yanında bu bişey sayılmaz ama bize göre büyük bişey:)))))paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?