- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.181
benim kuzu 7-8 saniye kadar taytay durdu az önce yürüyen bebişlerin yanında bu bişey sayılmaz ama bize göre büyük bişey:)))))paylaşmak istedim
Kızlar eşim bana hak veriyor, çekti annesini de hatalısın böyle yapma diye konuştu yanımda. Kadın hatalı olduğunu kabul etmiyor o ayrı...
İşin özüne gelince, daha önce de bahsetmiştim krizden çok etkilendik, bi de üstüne ayda 2.000 tl mortgage ödüyoruz falan diye. Şimdi allah'a şükür bu ay itibariyli işlerimiz düzelmeye başladı ama sağa sola çok borç yaptık diye bakıcıya şu an ayıracak bütçemiz yok malesef. Annem de dializ hastası babamla igileniyo, sürekli gelemiyor. Biz de dedik ki bakıcı alıncaya kadar babannesi baksın işleri toparlayınca zaten bakıcı tutucaz.
Şimdi ona muhtaç olduğumuzu düşünüyor ya, geri zekalının elinde koz var sanki yapmadığını bırakmıyor.
Kadın toplamaya kalktı valizini oh gidiyor diyemedim, çünkü yarın çok önemli bi toplantı var, giderse napıcam diye düşündüm...
Yani ben de ona kapıyı göstermeyi bilirdim ama ya sabır dedim. Ama 1 defe daha yamuk yaparsa gönderiyorum çünkü burda psikolojim bozulmaya başladı...
Bu arada çocuğa nasıl bakar diye sormuşsunuz, dün bebeğim hanfendi unuttu diye 4 saat aç susuz kalmış. Çocuğa yemek yedirirken aç ağzını Allah'ın cezası çocuk dedi duymazdan geldim. Öğlen emzirmeye eve gittim çocuğu altı pis uyutmuş... Kararı siz verin.
Bu arada beni kıl eden başka bi hareketi de dün makineyi açmıştım çamaşırlarımı yıkamak için. Makinem de kurutmalı bu arada. Kuadın çamaşırlar bitince sen aç çamaşırlığı ser bütün çamaşırları ortaya. İçinde çeşit çeşit donlarım bir de plaj havlusu var. Gelince bana diyor ki, bundan sonda donlarla havluları bir daha yıkamıycan. Ay neyse devamını yazamadım, çok sinirlerim bozuldu...
selamlar herkese,
bende anca düşüyorum artık buralara fırsat bulursam önce faceye bakıyorum ne yapım tarlaydı cafeydi derken anca vakit buluyorum..:))))
geçmiş olsun canım...
remedioscum sizede geçmiş olsun.. ay bende korkarım arıdan bazen mutfaktan giriyor ama perdeyi açıp kovalıyorum çıkarıyorum..
azocum sizede geçmiş olsun... şu yaramazı görüyormusun bayağı çoşuyor anlaşılan...:) taşınma işide zor ama sizin rahatınızda önemli..
elmalıcım kayınvaliden yine çoşmuş aman nasıl biliyorsa öyle yapsın o cadalozları birde kaynın laf söylemiş sanırım Allah kolaylık versin sana canım ...
çileğim test yapmışın bişey yokmuş gözünaydın...
cafe mafe kolay gelsin facecilere..:)) neyse birgün benim cafemede uğrayın bir yimeğimi yiyin gayrı..
bu kadar geçmişe bakabildim ancak unuttuklarım kusuruma bakmasın artık..
dün bizde kerem beyi doktora götürdük.. biraz gözünde kayma var gibi gözüküyordu.... ihmal edip duruyorduk laf aramızda korkuyordumda biraz...
neyse doktor muayene etti iki gözünün arasındaki burun çukuru yayvan olduğu için kayma oluyormuş zaten tek tarfta ve çok az miktarda kayma dedi.. büyüyüp burun kemiği geliştikçe o kaymada düzelir dedi... hatta burnunu dipten kaldırdı normal gözüktüü.. çok şükür bişey olmadığına sevindim bende.. bize ilaç felanda vermedi sadece 2 yaşına doğru bir getirin bir damla verelim düzelmeyi kolaylaştıralım dedi o kadar.. zaten bizden başkası anlamıyor herkese normal gözüküyor..
bu arada bende saçımı boyadım yine rahatladım kendimi gençleşmiş hissediyorum valla...
Kızlar eşim bana hak veriyor, çekti annesini de hatalısın böyle yapma diye konuştu yanımda. Kadın hatalı olduğunu kabul etmiyor o ayrı...
İşin özüne gelince, daha önce de bahsetmiştim krizden çok etkilendik, bi de üstüne ayda 2.000 tl mortgage ödüyoruz falan diye. Şimdi allah'a şükür bu ay itibariyli işlerimiz düzelmeye başladı ama sağa sola çok borç yaptık diye bakıcıya şu an ayıracak bütçemiz yok malesef. Annem de dializ hastası babamla igileniyo, sürekli gelemiyor. Biz de dedik ki bakıcı alıncaya kadar babannesi baksın işleri toparlayınca zaten bakıcı tutucaz.
Şimdi ona muhtaç olduğumuzu düşünüyor ya, geri zekalının elinde koz var sanki yapmadığını bırakmıyor.
Kadın toplamaya kalktı valizini oh gidiyor diyemedim, çünkü yarın çok önemli bi toplantı var, giderse napıcam diye düşündüm...
Yani ben de ona kapıyı göstermeyi bilirdim ama ya sabır dedim. Ama 1 defe daha yamuk yaparsa gönderiyorum çünkü burda psikolojim bozulmaya başladı...
Bu arada çocuğa nasıl bakar diye sormuşsunuz, dün bebeğim hanfendi unuttu diye 4 saat aç susuz kalmış. Çocuğa yemek yedirirken aç ağzını Allah'ın cezası çocuk dedi duymazdan geldim. Öğlen emzirmeye eve gittim çocuğu altı pis uyutmuş... Kararı siz verin.
Bu arada beni kıl eden başka bi hareketi de dün makineyi açmıştım çamaşırlarımı yıkamak için. Makinem de kurutmalı bu arada. Kuadın çamaşırlar bitince sen aç çamaşırlığı ser bütün çamaşırları ortaya. İçinde çeşit çeşit donlarım bir de plaj havlusu var. Gelince bana diyor ki, bundan sonda donlarla havluları bir daha yıkamıycan. Ay neyse devamını yazamadım, çok sinirlerim bozuldu...
andis ben senin elemani yilin kaynanasi sectim kuzum,hayirli olsun..
benim kuzu 7-8 saniye kadar taytay durdu az önce yürüyen bebişlerin yanında bu bişey sayılmaz ama bize göre büyük bişey:)))))paylaşmak istedim
Ayy seni çok iyi anlıyorum.Çok acı bu.Kaynanam 5 aylıkken oğluma annenin döküntülerini topladığım yetmiyo bi de sen ağlama diye bağırıyodu, yakaladım.Oğlum da avazı çıktığı kadar bağırıyodu.O ise ev içinde bişiler yapıyodu.Ağlaya ağlaya işe geldim.Akşama kadar ağladım.Eve gittiğimde de mittir ettim.Ama eşim yemin etti, ilk defa oluyo dedi.Sen anlatınca o günü tekrar yaşadım, ağlamaklı oldum.Elmalıturta durumun zor.Ne desek boş.Ölç tart ve kendin karar ver canım.Tanıdık falan yok mu biraz ucuza bakacak.Hatrını sayan biri?
sağolun kızlar içim rahatladı benimde doktora götürünce ..
gözlük verir diye çok korkuyordum benim halamın kızının bebeğinde olmuştu buna benzer daha yürümeyen çocuk gözlük takıyordu aman sizde ihmal etmeyin benim gibi..
elmalıcım çok üzüldüm ya altı pis yatırmak, karnını doyurmayı unutmak birde azarlamak.. nasıl çocuk bakıyor bu kadın ya.. Allah sabır versin gerçekten...
maytabım hadi gözünaydın.. ucundan başlamış benimkilerden kaan önde gidiyor iyi sıralıyor koltuklarda keremde koltuğa tutunuyor inemiyor..:))
ha sen 1 yaş sonrası aşısını yaptırdındı herhangi ateş felan oldumu yarında biz aşıya gideceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?