2008 Kasım Anneleri

Kızlar eşim bana hak veriyor, çekti annesini de hatalısın böyle yapma diye konuştu yanımda. Kadın hatalı olduğunu kabul etmiyor o ayrı...
ışin özüne gelince, daha önce de bahsetmiştim krizden çok etkilendik, bi de üstüne ayda 2.000 tl mortgage ödüyoruz falan diye. Şimdi allah'a şükür bu ay itibariyli işlerimiz düzelmeye başladı ama sağa sola çok borç yaptık diye bakıcıya şu an ayıracak bütçemiz yok malesef. Annem de dializ hastası babamla igileniyo, sürekli gelemiyor. Biz de dedik ki bakıcı alıncaya kadar babannesi baksın işleri toparlayınca zaten bakıcı tutucaz.
Şimdi ona muhtaç olduğumuzu düşünüyor ya, geri zekalının elinde koz var sanki yapmadığını bırakmıyor.
Kadın toplamaya kalktı valizini oh gidiyor diyemedim, çünkü yarın çok önemli bi toplantı var, giderse napıcam diye düşündüm...
Yani ben de ona kapıyı göstermeyi bilirdim ama ya sabır dedim. Ama 1 defe daha yamuk yaparsa gönderiyorum çünkü burda psikolojim bozulmaya başladı...
Bu arada çocuğa nasıl bakar diye sormuşsunuz, dün bebeğim hanfendi unuttu diye 4 saat aç susuz kalmış. Çocuğa yemek yedirirken aç ağzını Allah'ın cezası çocuk dedi duymazdan geldim. Öğlen emzirmeye eve gittim çocuğu altı pis uyutmuş... Kararı siz verin.
Bu arada beni kıl eden başka bi hareketi de dün makineyi açmıştım çamaşırlarımı yıkamak için. Makinem de kurutmalı bu arada. Kuadın çamaşırlar bitince sen aç çamaşırlığı ser bütün çamaşırları ortaya. ıçinde çeşit çeşit donlarım bir de plaj havlusu var. Gelince bana diyor ki, bundan sonda donlarla havluları bir daha yıkamıycan. Ay neyse devamını yazamadım, çok sinirlerim bozuldu...

Nazlımeleğim sevindim.Zaten bebeklerde oluyo bu tarz şeyler.Büyüdükçe düzelecek elbet.Ben de götüreyim diyorum.Farkettiğim bişi yok ama baktırmakda yarar var.

Nazlımeleğim sevindim.Zaten bebeklerde oluyo bu tarz şeyler.Büyüdükçe düzelecek elbet.Ben de götüreyim diyorum.Farkettiğim bişi yok ama baktırmakda yarar var.

melegim sevindim bisi cikmamasina,ohhh sizinde iciniz rahatlamistir ..

ayy elmali Allah sana sabir versin hayatim..

ana keltostami basladi hayirli olsun bakalim.

Ayy seni çok iyi anlıyorum.Çok acı bu.Kaynanam 5 aylıkken oğluma annenin döküntülerini topladığım yetmiyo bi de sen ağlama diye bağırıyodu, yakaladım.Oğlum da avazı çıktığı kadar bağırıyodu.O ise ev içinde bişiler yapıyodu.Ağlaya ağlaya işe geldim.Akşama kadar ağladım.Eve gittiğimde de mittir ettim.Ama eşim yemin etti, ilk defa oluyo dedi.Sen anlatınca o günü tekrar yaşadım, ağlamaklı oldum.Elmalıturta durumun zor.Ne desek boş.Ölç tart ve kendin karar ver canım.Tanıdık falan yok mu biraz ucuza bakacak.Hatrını sayan biri?

Sanada geçmiş olsun tatlım.İyiki götürmüşsün içinde kalmamış en azından bende göstermek istiyorum göz ve diş doktoru arıyorum gerçi doktorumuz birşey yok dedi ama uzman olan birinin bakması daha iyi olur.Sen nereye götürdün.

Aman sen şu kuaför olayını başaranlardansın demek.Hadi bakalım darısı gidemeyenlere :)

Gülizim zaten ilerideki hedefim bodruma yerleşmek , bodrumda bi şube bulsam eleman arayan anında gelecem de kimse de alım yapmıyor ya : (((

Oh herkes benimle aynı fikirde elmalıcım kendini ezdirme , off offf anlamıyorum böyle insanları.. ben evlendim düünümden iki gün sonra balayına çıkıcaz kayınvalide ile vedalaşmaya gittik , anam anam kadın bana bi patladı saçma sapan bi sebepten , önce sustum büyüktür dedim , kocamın anası dedim , sonra bi anda küçük beyninde ne düşünüyosun dedi bana , sen misin u duyan bir bağırmaya başlamışım ama kimse susturamadı , içimde ne varsa döktüm , sonra eşim girdi devreye oda anasının yanında oturuyodu bu arada , anne dedi ne sen ne başkası benim karıma hakaret edemez , o benim karım bunu kafana sok konuşmalarına da dikkat et dedi , kadın sustu o gün bugündür de bana ağzını açamadı , ha evime gelince arkamdan bi sürü iş çeviriyor , geçen sefer bakıcıya bile neler anlatmış , çocuğa neler yapmış yazmıştım burda.. demem o ki ilk günden beri ezdirmedim kendimi ezdirmem de...

Ay canım ya zor durum allah sana sabır versin.Ama insan böle kötü olamaz ya.Bebişine o şekilde söyleyince vicdanı sızlamıyor mu ya.o çocuk öle uyutulurmu.Ay sinirlerim bozuldu canım nasıl tahammül edeceksin anlamadım.Bu sırada bebişede olan oluyor ama ya kıyamam ben ona aç susuz garibim neler çekiyor dayanılamaz ya klava:

elmalıcığım çok üzüldüm bu durumu bence eşin annesine sert bir şekilde konuşsun hem sana karşı davranışları hem de çocuğunuzun bakımı açısından çünkü bu ikinizin de bebeği, inan senin annen bebeğe baksa ve bakımını ihmal edip pis, aç v.b. bıraksa eşin başının etini yerdi herşeyden önce çocuğunuzun temiz ve beslenmesi düzgün şartlarda bakılması gerekiyor ikinci olarak da aile olarak düzeninizin ve huzurunuzun bozulmaması için davranışlarına dikkat etmesi gerekiyor
kaynını bu arada hiç saymıyorum o tamamen ayrı bir olay olmuş eşinin özellikle bu konuda kardeşine haddini bildirmesi lazım

eşin konuşsun diye yazdım çünkü sen şu anda ona ne dersen kadın inadına hareket edebilir

ğuff bizede yaşında götürün göz doktoruna dediler görünürde bişey yokama 4 aylık olana kadar gelişmemişti gözleri git gel git gel oralarda damlaydı bilmemneydi neler çekmişti mikroskobiğim
şimdi doğru dürüst bi dra götürmeklazım
nazlıcım sevindim bilşey çıkmamasına geçmiş olsun canım

Walla kızlar aklım fena halde evde kaldı yine. Telefon açıp da meyvasını verdiniz mi diye sorsam mı sormasam mı, muhatap olmasam mı, ama bebeğim de yine aç susuz mu acaba... Bu arada bugüne kadar 1 kez olsun sen dememişimdir, hep siz diye hitap etmişimdir... Çok zor kızlar çok! Eşime dedim ama ananın kahrını çekemem diye. bi dahaki sefere gözümü karartıp göndereceğimi o da biliyor. ona da üzülüyorum aslında, anasına kızıp hıncımı oğlundan çıkarıyorum...

andis ben senin elemani yilin kaynanasi sectim kuzum,hayirli olsun..

öyledir kuzum benimki , yılı bırak yüzyılın kaynanası , evdeki bakıcıyı bile kocama ayarlamaya kalktı ayol daha napsınnn kaydirigubbakcemile3

benim kuzu 7-8 saniye kadar taytay durdu az önce yürüyen bebişlerin yanında bu bişey sayılmaz ama bize göre büyük bişey:)))))paylaşmak istedim

canım çook sevindim , gerisi de gelir inşallahhh

Allah hepinize sabır versin diyorum..başka da birşey demiyorum

Ara elmalı turtacım aklında kalmasın.Ama unutmasın o kaynana olacak kişi oda yaşlanıyor hep böle kalmıcak böle devam ederse kendine baktıracak birini zor bulur.Allah kolaylık versin sana.Burdaki kaynaları okuyunca benimki melekmiş değerini kıymetini bileyim.

Ay elmalı şimdi gördüm , nasıl bağırırı çocuğuna yaa , canım yapma etme gözünü seviyim komşuna bırak üç kuruş da eline ver o baksın bu ne yaa , benim öz be öz annem çocuğuma bağıramaz , altını açmadan uyutacak ha?? Ay yine tepeme çıktılar , off daralıyorum çok , bana bırak biz bakalım kızını ne diyim şimdi ben sana batuyla büyürler beraber , emin ol aç susuz kalmaz... ya güzelim git gönder şunu evden..

sağolun kızlar içim rahatladı benimde doktora götürünce ..
gözlük verir diye çok korkuyordum benim halamın kızının bebeğinde olmuştu buna benzer daha yürümeyen çocuk gözlük takıyordu aman sizde ihmal etmeyin benim gibi..
elmalıcım çok üzüldüm ya altı pis yatırmak, karnını doyurmayı unutmak birde azarlamak.. nasıl çocuk bakıyor bu kadın ya.. Allah sabır versin gerçekten...
maytabım hadi gözünaydın.. ucundan başlamış benimkilerden kaan önde gidiyor iyi sıralıyor koltuklarda keremde koltuğa tutunuyor inemiyor..:))
ha sen 1 yaş sonrası aşısını yaptırdındı herhangi ateş felan oldumu yarında biz aşıya gideceğiz..

ateşi oldu canım 38lerdeydi ateşi çok endişelenmedim ama sürekli fitille kontrol ettim 2-3 gün sürdü zatürre genelde ateş yaptı bize kkk aşııs yapmadı yaani zatürre yaptı eğer yapıyosa bu zamana gene yapabilir

şimdiye kadar olanlarda pek ateşimiz olmadı sayılır bir keresinde haifif olmuştu ozaman gitmeden önce ateş düşürücü şurup vereyim bende fitilim yok kulanmadıkta hiç... sağol canımcım..
ben oğluşları uyutmaya gidiyorum görüşürüz kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…