2008 Kasım Anneleri

andiş o ne kzı halin mor saç mor gözlükler puhahaha artis seni
yemek yemeye geldinde ordan gördüm
yaa tavuk yapıcaktım yarın akşama ama salak gibi bütün paramı dekorasyonda yedim malzeme alamadım :((((
bide sen 2.500lük masa alcama 25000 bayıldım bimasaya satamıyomda kaldı tek başınaoffffffff

Ay maytabım sende maviş mavişsin ben de pembiş ve mor karışımı bişeyim işte : )))

Ay sorma bende bilemedn gittim 8.000 liralık bi masa aldım şimdi kral masası gibi duruyo cafede , para kaznmışsam akşama gidip cafeyi büyültüp biraz da masa alim bari , şu eski tahta masalardan kurtulmak istiyorummm..

ay elmalıcım delirdim delirdim resmen deliye döndüm işyerrimde nasıl bir kadın ve nasıl bir kayın onlar öyle yaa klava:

nazlımeleğim geçmiş olsun göstermiş raatlamışsın doktora canımcım
bende saçımı boyatacağım ama Eymen'in doğum gününe yaptırayım dedim kaldı bekliyorum bakalım

uff hele bu bölümü okudum resmen gözlerim doldu benim annem bakıyor çocuğa o öyle bişey yapsa naparım bilmem canım maddi açıdan durumunuzu anlıyorum bizde aynı maddi sebeplerden ananesine verdik çok seviyor iyi bakıyor o ayrı ama bulun bir yolunu yaa yapmayın etmeyin burda olsan valla Eymenle kalsınlar derim canım sizin kocanla beraber çalıştığınız bir işyeriniz yokmuydu kendinize aitmiydi orası eğer öyleyse götür çocuğunu işyerine valla ben bile getiriyorum arada annemin işi çıktığında falan buradaki herkes alıştı yanımızda bir bilgisayarcı karı-koca kendi işyerleri eymenle aralarında 4gün falan var burada dükkanla duruyor anne babasıyla doğduğundan beri yavrucum arka kısımda ona bir yer yaptılar yatıyor orada uyanık olduğu zamanlarda annesiyle yada etraftakilerle geziyor çokta mutlu kuzucum oda kimseye bırakamadı bebeğini sanırım ekonomik nedenlerde vardı buralarda büyüdü ha iyi bişeymi bilemem tabi evinde olması başkadır ama senin kaynanan gibi birinin elinde olmasındansa burada masamın üstünde yatsın daha iyi

elmalıcım 2000 tl mortgage taksidi ödüyorum demişsin , faizler düştü , kredini yenile biraz da vade uzat taksidini 1500’e düşür , 500 e de bakıcı tut.. vade uzatınca ödeyeceğin faiz artar ama en azından çocuğunun karnı tok , altı temiz olur

katılıyorum bebeğin mutlu sen mutlu dolayısıyla eşin mutlu ve huzurlu olursunuz

cnm kusura bakma ama bence senin kayınvaliden insan değil.küçücük bi bebeğe böyle davranan biri insan olamaz bence.yabancı biri bile yapmaz bunu o kandi torununa yapıyo çok sinir oldum valla elime geçse boğcam.allah bildiği gibi yapsın onu..yaşlanınca eline düşer inşallah:Saruboceq:

slm kızlar.çağanın yaptığı yaramazlığı anlatıcam önce size.bugün uyutup beşiğine yatırmıştım.sonra ham ham diye sesi geldi bi gittim odasına beşiğinin yanındaki balıkların fanusuna elini somuş yakalamaya çalışıyo yakalasa yicekti galiba son anda yakaladım çok şükürki

bak bak yaramaz fındığa bak sen afacan seni tabi annesi oğlunun canı balık çekmiş pişirin yesin birini kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçar kendinize iyi bakın

Yaaaaaa sorma andinacım..Ocağın üzerinde unutmuş yemekleri.Onlar da kokuşmuşkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile..

Azcık pasaklı mı nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben pasaklı değilim accık meşguldüm:çok üzgünüm:
cevap yazdım sana kuzum :))))
bende seni seviyorumm
benide sev :1hug:
gülizim pek bi kansız gördüm seni , ayol insan muğlada yaşayıp da üşür mü beeeee

bu arada zeynam salı günü izmitteyim şeker , müşteri ziyaretine gelicem sana da uğruyum mu?
eğer uğramazda görüşemeden gidersek kıyamet kopar bilmem farkındamısın irtibata geçelim cicim hemen :içelim:
kısa ve net söylüyorum koy kapıya bakma bile arkana değmez o karıya
ayy yazma dahada gerildim kuzum klava:

ayyyy cagancuk yerim ben onun köfte parmaklarini diycem ama o beni yerse diye korkuyorum..

canimya ham ham öylemi: ) fena bu bidiklar..saka bi tarafa aslinda sakincali yaptigi

agzina alsa Allah korusun..

iyi aksamalr melekcik.

selam arkadaşlar..

hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için tek tek teşekkür ediyorum..

şimdi oğlum gayet iyi ve neşeli..teyzesi elinde karnıbaharla peşinden koşturuyo:)

bütün gece aramızda yatırdık ve onu bekledim kusarsa filan diye sabahta annemlere geldim dinlenmek için..

okuduklarımdan aklımda kalan elmalının kayınvalidesi kalmış..
andinanın önerisi çok mantıklıgeldi bana..

inanın sizleri okuyunca iyiki kayınvalidem evime adım atmıyo ve bizi evine almıyo diyorum nerdeyse..
nasıl bir çiledir bu böyle..allah yardımcın olsun ben olsam sanırım o an yollardım..
tabi uzaktan konuşması kolay olabilir..

zeynanın cafesi güzel beaaa temiz tertipli çok güzelde yimek yapıyor ben şahidimm..:))))
cagancuk bak sen şu çağan beyin yaptıına yaa gerçekten bunlar büyüdükçe çoşuyor lar bizim işimiz zorlaşıyor ama böyle kudurukluklarını bilem seviyorum ben..
bazen iki taneyle zorlanıp bende bağırıyorum hayır hayır olmaz diye ama geçen kim yazdı bilmiyorum çocuk bu hayırdan anlarmı daha..

kızlar size küçük bir sorum olacak
eminim hepiniz bunun cevabını bilecektir

mezar başında ağlayan bir kız var. Mezarda yatan kadının annesi mezar başında ağlayan kızın annesinin kaynanasıdır.
O halde mezarda yatan kadın mezar başında ağlayan kızın nesidir?

hadi bakalım kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…