2008 Kasım Anneleri

sagol canım ya ilgilendigin için ben unutmuşum valla nasıl yaptıgımı sadece şeklini degiştirmek istiyom tarihte bi degişiklik yok zaten teşekkür ederim canım şimdiden :dance:

gunaydinnnnnlarrrr tum guzel anne adaylari....

eylulcum merhaba canim.cok uzun zaman oldu gorusmeyeli nasilsin canim.bu arada valla anlattiklarina imrendim dogrusu boyle yerler kaldimi diye sormak istedim dogrusu.

kizlar bebegimin park yatagini aldim.kurdum ama geri hemen kaldirdim toz olmasin diyeama cok arastirdim dogrusu(1-2 ay surdu)fiyati da cok uyguna geldi.internette 138-175 arasi degisiyo fiyati.urun cok da kaliteli.onde fermuari,cibinligi,oyuncagi vs herbisiysi var.durun adresini verim belki fikir verir size.
http://urun.gittigidiyor.com/Baby-Care-Mega-Boy-Full-Fonksiyon-Park-Yatak_W0QQidZZ11294839

nasil teyzeleri begendiniz mi oglusumun yatagini?:dance:

çok güzelmiş yamurcum iyi günlerde kullansın bebişincoksekeriremsu

Bnede beceremedim bu takvim işini ne zaman linki kopyalasam
A required field called Meslek is missing or has an invalid value. diyor.:çok üzgünüm:

BEN ÇOK BEĞENDİM GÜLE GÜLE KULLANSIN BEBİŞİMİZ. İNTERNETTEN Mİ ALDIN CANIM YANİ BU SİTEDENMİ? BEN İNTERNETTEN ALMAYA KORKUYORUM YA GÖRMEDEN? İYİ ÇIKTI DİYOSUN ÖYLEMİ?KAÇ PARA PEKİ? yerimseniben

tesekkur ederiz teyzesi.canimcim ben buradan aldim,gittigidiyordan.kesinlikle tavsiye ederim.hic korkulacak bisi yok.ustelik pesin fiyatina 6 taksit yapiyor satici.fiyati 115 ytl.pembe kirmizi gibi renkleri de var.kesinlikle cok guvenli bir site.ben de orda zaman zaman kullanmadigim esyalari satiyorum.kredi kartiyla rahatlikla alabilirsin.

Son düzenleme:
ya kizlar hafta olarak tamam da ay olarak hamisligimizi nasil belirtmemiz gerek ben acikcasi tam olarak bilmiyorum.bazi sitelere gore 5.5 aylik sayiliyorum.ama ay ve gun olarak 5 aylik oluyor.hangisini baz alicaz?kacinci haftada kac aylik oluyoruz?

günaydın arkadaşlar..
yağmurcum yatak çok güzel..bizde dün eşimle toyikiye gittik ..neredeyse alıyorduk ..o kadar güzeldi ki 145 ytl ..görevli yeni modeller gelicek deyince vazgeçtik..birdahaki ay alıcaz inş..
herkese günaydınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…