- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.241
slm kızlar.çağanın yaptığı yaramazlığı anlatıcam önce size.bugün uyutup beşiğine yatırmıştım.sonra ham ham diye sesi geldi bi gittim odasına beşiğinin yanındaki balıkların fanusuna elini somuş yakalamaya çalışıyo yakalasa yicekti galiba son anda yakaladım çok şükürki
kızlar size küçük bir sorum olacak
eminim hepiniz bunun cevabını bilecektir
mezar başında ağlayan bir kız var. Mezarda yatan kadının annesi mezar başında ağlayan kızın annesinin kaynanasıdır.
O halde mezarda yatan kadın mezar başında ağlayan kızın nesidir?
hadi bakalım kızlarrrr
gunaydın
bır yaramazlık yok bızde de
gece uykusu yıne delıklıydı ama daha cok esım ılgılendı onun ıcın bende bıraz uyudum
cumartesı gunune mısafırım gelıyor
hazırlıklarımın yapılması ve alısverıs yapmam lazım
tembellıgım uzerımde yıne
demek artık hamm dıye balıkları yemeye kalkıyoruz maasallah
annesı cok dıkkat etmemız gereken bır doneme gırdık
maasallah hareketlı ve zor zaptedılıyorlar
okuyunca hıc uzerınde dusunmeden babaannesı demıstım ama halası dıyorum
Halasıdır canım.
Bu arada evinin yeni şeklini kociş muhalefet olsun diye beğenmemiştir.Ben onu bilmem, erkekler kadınlar kadar zevkli değiller.Eminim daha güzel olmuştur.Güle güle otur canım:)
[
bılıyorsun psıkoya baglayınca tehlıkelı oluyorum dıkkat et dedım cıtı cıkmadı
:)))))) fena korkutmuşsun gözünü:)
günaydın kızlar
miniğim eğer ev şekli değişecekse eşimyokken kendimhallederim kii salonda 1 ay arayla gelenler aa gene değişmiş diye hayrete düşerler bi atasözü var ama hatırlayamadım tam, eşime müdana etmem genelde
kızlar şu grip istanbulada geldi Allah korusun okullarıda tatil etmiyorlar nasılkaçıcaz nasıl korunucaz oğluma sürekli tembih ediyorum ellerini sürekli yıka
ben tuvalete girmiyorum diyo olsun dedim genede lavaboda ellerini sürekli yıka dedim ama ne kadar dinler bilmiyorum napıcaz nasılkorunucaz kimseden doğru dürüst bi açıklama gelmiyo her kafadan bi ses çıkıyo kafam iyice allak bullak oldu bir sürü komplo teorileri geçiyo kafamdan
aşının içinde civa var deniyo şuan foxta
balık yiyosanız burdan aldığınız civa kadar diyo iyide ben memoya tamda bu sebepten balık yedirmiyorum sadee tattırıyorum tadını bilsin diye
estel hangı asıyı yaptırmayacaksın
günaydın kızlar
miniğim eğer ev şekli değişecekse eşimyokken kendimhallederim kii salonda 1 ay arayla gelenler aa gene değişmiş diye hayrete düşerler bi atasözü var ama hatırlayamadım tam, eşime müdana etmem genelde
kızlar şu grip istanbulada geldi Allah korusun okullarıda tatil etmiyorlar nasılkaçıcaz nasıl korunucaz oğluma sürekli tembih ediyorum ellerini sürekli yıka
ben tuvalete girmiyorum diyo olsun dedim genede lavaboda ellerini sürekli yıka dedim ama ne kadar dinler bilmiyorum napıcaz nasılkorunucaz kimseden doğru dürüst bi açıklama gelmiyo her kafadan bi ses çıkıyo kafam iyice allak bullak oldu bir sürü komplo teorileri geçiyo kafamdan
aşının içinde civa var deniyo şuan foxta
balık yiyosanız burdan aldığınız civa kadar diyo iyide ben memoya tamda bu sebepten balık yedirmiyorum sadee tattırıyorum tadını bilsin diye
hakedıyor ama
mmf canım ben senın kadar becerıklı degılım kı
sen masallah her ısın ustesınden gelebılen bır hatunsun ben dızaynı yaparım ama esyaları cekıstıremem cok agırlar
zaten aksamları aynı anda evde oluyoruz onun ıcın bırlıkte yapıyoruz herseyı
ayrıca da dusundugun atasozu "kolumu keser yerım yıne kasaba mudane etmem" olmasın
grıp olayından bende korkuyorum ama tedbır alıp tevekkul etmekten baska care de yok
ası derken 1 yas asısı mı yoksa domuz grıbı asısından mı bahsettın anlamadım
bızım doktorumuz tek dozluk asılarda cıva yok ve bız tek dozluk ası yapıyoruz bence uygundur dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?