2008 Kasım Anneleri

selam kızlarrrrr
kac gundur yokum evde bılg. bozuldu hala tamırde sımdı annemlerdeyım bı gırıp bakayım dedım. bu gıdısle bır hafta daha kavusamayacagız bılgısayarımıza (( unutmayın yanı benı donecegım opuyorum sızlerı ve kuzularınızıııııı a.s.

iyi geceler şekerler
krikitosçuğumla ve yakışıklım damadım mertimle buluşmamız süperdi.canım arkadaşım çok teşekkür ederim.ve güzel dilekleriniz içinde sizlere teşekkür ederiz güzel annişler :)
kalimerom kendimiz pek minik olduğumuzdan,resimler büyük olsun dedik,olmasaydı göremezdiniz zaten
evet beyazmeleğim buluşmamıza az kaldı,heyecan dorukta :)

Günaydın kızlar...Geçmişe baktım biraz.Yaramaz bi durum gözükmüyo.Cagancukun tontişi balık yakalamaya çalışmış, çok tatlı ya.Minicik elleriyle.

Dark turşu falan diyo.Ya arkadaşlar bebiş varken nasıl bu kadar iş yapıyosunuz ya?Ben günlük işlerimiş zor yapıyorum.Kışlığını kendi yapan arkadaşları çok tebrik ediyorum.Bravooo:))

gunaydın
bır yaramazlık yok bızde de
gece uykusu yıne delıklıydı ama daha cok esım ılgılendı onun ıcın bende bıraz uyudum
cumartesı gunune mısafırım gelıyor
hazırlıklarımın yapılması ve alısverıs yapmam lazım
tembellıgım uzerımde yıne

demek artık hamm dıye balıkları yemeye kalkıyoruz maasallah
annesı cok dıkkat etmemız gereken bır doneme gırdık
maasallah hareketlı ve zor zaptedılıyorlar

okuyunca hıc uzerınde dusunmeden babaannesı demıstım ama halası dıyorum

Son düzenleme:
soylemeyı unuttum
dun aksam esım oturma odasındakı esyaların yerını degıstırdı
kırk tane laf soyledı o ayrı tabıı ama herseyı benım ıstedıgım yere koydu

sonra oturduk baktık soyle odaya nasıl dedım ben eskı halını daha cok sevıyordum dedı
bende tamam o zaman degıstır gerıye dedım ama gıttı yattı

aslında bu halı cok daha guzel oldu ama ıstemıyordu dıye degısıklıgı sırf muhalefet olmak adına soylenıyordu

Halasıdır canım.

Bu arada evinin yeni şeklini kociş muhalefet olsun diye beğenmemiştir.Ben onu bilmem, erkekler kadınlar kadar zevkli değiller.Eminim daha güzel olmuştur.Güle güle otur canım:)

Halasıdır canım.

Bu arada evinin yeni şeklini kociş muhalefet olsun diye beğenmemiştir.Ben onu bilmem, erkekler kadınlar kadar zevkli değiller.Eminim daha güzel olmuştur.Güle güle otur canım:)

canım bır fıncan cay ıcıp okuduktan sonra halası oldugu kanısına vardım oncesınde varamamıstım

evın yenı seklı bence cok daha guzel oldu ama beyımıze bu ısler angarya gelıyor
bu sıralar sacınla ve evın esyalarıyla oynamaya basladın dedı bana
bende depresyona gırdıgımımı ıma etmeye calısıyorsun dedım gelıp sarılıp optu
sanırsam gızlı bır hınlıkle bunu soylemek ıstedı ama bende
bılıyorsun psıkoya baglayınca tehlıkelı oluyorum dıkkat et dedım cıtı cıkmadı

günaydın arkadaşlar..

fena değildi gecemiz 3 kere uyandı tontişim..

ama benim fena halde kopuyor..

sabah kitlenmiştim eşimi geç gönderdim işe masaj yaptırdım biraz iyi geldi..

minikçim hayırlı lsun oturma odanızın yeni şekli yeniliği bende severim çok..

senin içine sindiyse boşver bence erkekler için koltuk olsun farketmez:)nerde olursa olsun..

benim babam çok karışırdı herşeyin yerine annemin giyimine filan sevmezdim hiç öyle allahım bana tam tersini ver derdim öylede oldu:)

şimdi koltukları balkona taşı desem heralde eşim niye demez:))

günaydın kızlar
miniğim eğer ev şekli değişecekse eşimyokken kendimhallederim kii salonda 1 ay arayla gelenler aa gene değişmiş diye hayrete düşerler bi atasözü var ama hatırlayamadım tam, eşime müdana etmem genelde

kızlar şu grip istanbulada geldi Allah korusun okullarıda tatil etmiyorlar nasılkaçıcaz nasıl korunucaz oğluma sürekli tembih ediyorum ellerini sürekli yıka
ben tuvalete girmiyorum diyo olsun dedim genede lavaboda ellerini sürekli yıka dedim ama ne kadar dinler bilmiyorum napıcaz nasılkorunucaz kimseden doğru dürüst bi açıklama gelmiyo her kafadan bi ses çıkıyo kafam iyice allak bullak oldu bir sürü komplo teorileri geçiyo kafamdan
aşının içinde civa var deniyo şuan foxta
balık yiyosanız burdan aldığınız civa kadar diyo iyide ben memoya tamda bu sebepten balık yedirmiyorum sadee tattırıyorum tadını bilsin diye

derin su balıkları için geçerli diye b,iliyorum o durum canım..

onun için dr lar önermiyo derin su balığını..

ben aşıyı yaptırmıycam oğluma inş kesinlikle..

:)))))) fena korkutmuşsun gözünü:)

hakedıyor ama

mmf canım ben senın kadar becerıklı degılım kı
sen masallah her ısın ustesınden gelebılen bır hatunsun ben dızaynı yaparım ama esyaları cekıstıremem cok agırlar
zaten aksamları aynı anda evde oluyoruz onun ıcın bırlıkte yapıyoruz herseyı
ayrıca da dusundugun atasozu "kolumu keser yerım yıne kasaba mudane etmem" olmasın

grıp olayından bende korkuyorum ama tedbır alıp tevekkul etmekten baska care de yok
ası derken 1 yas asısı mı yoksa domuz grıbı asısından mı bahsettın anlamadım
bızım doktorumuz tek dozluk asılarda cıva yok ve bız tek dozluk ası yapıyoruz bence uygundur dedı

Grip Ankarada da var, yanıbaşımızda ki okul tatil oldu.Bu arada oğluna istersen şu eczanelerde satılıyo activex adı galiba.Islak mendil gibi.Onlardan al canım ya.Silsin sık sık. Sabah hapşurdum patronun yanında.Adam korkusundan sekreter aracılığıyla kolonya göndermiş.Hijyen , hijyen , hijyeeenalkisalkisalkis....

tamda buydu canım :)))atasözü
benim eşimde zaten elini sürmez bende bunu bildiğim için ağzımı yormam biraz uzun sürüyo onun dolu olarak çekebileceği şeyleri ben boşaltıp çekiyorum haliyle ama genede müdana etmem allahta muhtaç etmesin

domuzgribi aşısından bahsediyorum canım 1 yaş aşısını olduk sağlıkocağında
estelcim derin su balıklarını büyülk insanlara bile tavsiye etmiyolar çok fazla tüketilmesini marmara denizinden çıkan balıkların %90ında maalesefki civa avr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…