2008 Kasım Anneleri

Herkeslere günaydınnn...

Maytap kafene girebiliyor musun canım?Ben açamıyorum bugün sabah ne oldu acep?

Yasmincim senin bu patron süper çatlak valla ne diyim ben..Kolonya göndermek haaaaaaaa

günaydın güzelller
cevap halası tabi biz eşimle kafayı yedik bulamadık soruyu sorana yalvardıkda cevap alabildik biz geriymişiz onu anladık akşam kafamçokkarıştı
bende evde sık sık eşya değişimini severimde artık yerim dar değiştiremem eşimdepek sevmez ama hiç sesini çıkarmadan da dediğimi dedik yere koyar canım benim :1hug:
bende activex alacam eve buraya bide maytap kafamdan öğrendim sususz temizlik pürel varmış ondan da ahmedin çantasına alayım
bugün çok işim var uğrayamazsam kusuruma bakmayın
gerçi artık beni merak eden özleyen yok kusurada bakacak birileri olcağını sanmıyorum

mmf canım sen kocanın huyunu ogrenmıssın ama elınden de gelıyor halledıyorsun ısını canım
domuz grıbı asısı bende yaptırmayı dusunmuyorm
haftaya kontrolumuz var bızım bakalım neler soyleyecek doktorumuz

yasmın senın cok renklı bır hayatı var canım
evde esın ve kayınvalıden ısyerınde patronun tam sıtcomluk durumdasın

actıvex dedıgınız bıldıgımız sıvı sabun degılmı

ben protexı kullanıyorum sıvı sabun olarak
ama cantamda sterılıze losyonu var hep
hos bız oglusun elını sureklı yıkayarak temızlıyoruz losyon falan kullanmıyorum

Zeynam koca gelince satışa mı geldik?Seni seni seniii:)))Nasılsın canım, kociş geldi herhal?

o yasemin nazlımelek canım:))))
sen benimkomşummusun çitoscumhatırlayamadım şimdi davet yollayın bana ben yollayamıyom
açarsanız tabe

Evet canım komşuyuz seninle..Senin cafe çok büyük beaa.Sen profesyonelsin bize göre..

Ya bişi sorcam bu gönderilen giftler var ya onları napcaz anacım?Satabilirmiyiz cafe de?
Ben de yasmin sanmiştim onuuuuuu.Demek nazlımelekmiş.

Neden özleyen olmasın ,neden merak etmeyelim cadııııııııı..Böyle garip fikirlere kapılmayalım lütfen..ŞenizŞenizŞeniz

günaydın kızlar bende düştüm sonunda çok kötü bir gece geçirdim onun etksiyle hala kötüyüm
sebebini anlatayım şekerler: allaha şükürler olsun kocam çok iyi sağlığı yerinde huzurumuz yerinde aramız çok iyi
ve yine şükürler olsun çocuğum çok iyi sağlığı sıhhati yerinde keyfi yerinde mutlu
ve ben de çok iyiyim sağlığım sıhhatim yerinde

ee o zaman niye kötü bir gece geçirdin be kızım diyorsunuz sanırım ahh o yaprak dökümü yok mu o yaprak dökümü bitirdi dün akşam beni dizi başladım bende başladım ağlamaya dizi bitti daha çok ağlıyordum mahvettiler beni çok ta güzel dersler verdiler herkese bence yani şahsen ben dersimi aldım
bütün gece onlarla uğraştım rüyamda da allahım felaketti mafoldumben

herkese günaydın.çok kötü bi gece geçirdik çağan nerdeyse hiç uyumadı yat kalk belim ağrıdı çok ağrıyo şimdi zor kıpırdıyorum.çağanda çok kötü öksürmeye başladı yine bıktım artık hastalıktan hiç bitmiyo bu çocuğun öksürüğümafoldumbenherkes iyidir umarım

noldu yaa bende izlemedim bi arakocam odadan çıktı ben açtım ben odadan çıktım o maçı açtı bu 1-2 kere tekrarlayınca bende pc karşısına geçtim ve pes ettim:))))
cem öldüherhalde

geçmiş olsun çağana canım yaa doktorunuz ne diyo canım bağışıklık için bişey vermöedimi

şaka yaptımmmm sevildiğimi özlendiğimi bilmesem hiç sölemeden kaybolurum zati opuyorumnanaktan
evet kocam geldi çokkk özlemişiz birbirimizi canım benim o ya o olunca ev doluyo sanki

evet maselef cem öldü yazık oldu gencecik adama akşam kocaya da diyorum ne hayat ama şu ali rızaların başına gelmeyen kalmadı her şeymi ama her şeymi onları bulur ya

geçmiş olsun çağana canım yaa doktorunuz ne diyo canım bağışıklık için bişey vermöedimi

cnm bağışıklık testleri alerji testleri yapıldı bişey çıkmadı.reflüsü varmış ondan oluyomuş tedavi görüyo ama bugün yine öksürmeye başladı bende anlamadım yani canım:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…