- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.261
Grip Ankarada da var, yanıbaşımızda ki okul tatil oldu.Bu arada oğluna istersen şu eczanelerde satılıyo activex adı galiba.Islak mendil gibi.Onlardan al canım ya.Silsin sık sık. Sabah hapşurdum patronun yanında.Adam korkusundan sekreter aracılığıyla kolonya göndermiş.Hijyen , hijyen , hijyeeenalkisalkisalkis....
Herkeslere günaydınnn...
Maytap kafene girebiliyor musun canım?Ben açamıyorum bugün sabah ne oldu acep?
Çitosum ben de bi bakayım nasıl bi oyun dedim, açamadım.Demek bi problem var(
Nasıl yani sen hiç oynamadın mı?Ama sen oynuyor gözüküyorsun..Hatta baya da bi puanın var..
Nasıl yani sen hiç oynamadın mı?Ama sen oynuyor gözüküyorsun..Hatta baya da bi puanın var..
günaydın güzelller
cevap halası tabi biz eşimle kafayı yedik bulamadık soruyu sorana yalvardıkda cevap alabildik biz geriymişiz onu anladık akşam kafamçokkarıştı
bende evde sık sık eşya değişimini severimde artık yerim dar değiştiremem eşimdepek sevmez ama hiç sesini çıkarmadan da dediğimi dedik yere koyar canım benim :1hug:
bende activex alacam eve buraya bide maytap kafamdan öğrendim sususz temizlik pürel varmış ondan da ahmedin çantasına alayım
bugün çok işim var uğrayamazsam kusuruma bakmayın
gerçi artık beni merak eden özleyen yok kusurada bakacak birileri olcağını sanmıyorum
o yasemin nazlımelek canım:))))
sen benimkomşummusun çitoscumhatırlayamadım şimdi davet yollayın bana ben yollayamıyom
açarsanız tabe
günaydın güzelller
cevap halası tabi biz eşimle kafayı yedik bulamadık soruyu sorana yalvardıkda cevap alabildik biz geriymişiz onu anladık akşam kafamçokkarıştı
bende evde sık sık eşya değişimini severimde artık yerim dar değiştiremem eşimdepek sevmez ama hiç sesini çıkarmadan da dediğimi dedik yere koyar canım benim :1hug:
bende activex alacam eve buraya bide maytap kafamdan öğrendim sususz temizlik pürel varmış ondan da ahmedin çantasına alayım
bugün çok işim var uğrayamazsam kusuruma bakmayın
gerçi artık beni merak eden özleyen yok kusurada bakacak birileri olcağını sanmıyorum
geçmiş olsun çağana canım yaa doktorunuz ne diyo canım bağışıklık için bişey vermöedimiherkese günaydın.çok kötü bi gece geçirdik çağan nerdeyse hiç uyumadı yat kalk belim ağrıdı çok ağrıyo şimdi zor kıpırdıyorum.çağanda çok kötü öksürmeye başladı yine bıktım artık hastalıktan hiç bitmiyo bu çocuğun öksürüğümafoldumbenherkes iyidir umarım
geçmiş olsun çağana canım yaa doktorunuz ne diyo canım bağışıklık için bişey vermöedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?