- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.281
canım cevap halasıYaw be annsesi diyorum cevap olarak sorunun cevabını çok merak ettim
beyazmelek gunaydın
ben ızlemedım dızıyı ne oldu da bu kadar etkılendın
herkese günaydın.çok kötü bi gece geçirdik çağan nerdeyse hiç uyumadı yat kalk belim ağrıdı çok ağrıyo şimdi zor kıpırdıyorum.çağanda çok kötü öksürmeye başladı yine bıktım artık hastalıktan hiç bitmiyo bu çocuğun öksürüğümafoldumbenherkes iyidir umarım
noldu yaa bende izlemedim bi arakocam odadan çıktı ben açtım ben odadan çıktım o maçı açtı bu 1-2 kere tekrarlayınca bende pc karşısına geçtim ve pes ettim:))))
cem öldüherhalde
şaka yaptımmmm sevildiğimi özlendiğimi bilmesem hiç sölemeden kaybolurum zati opuyorumnanaktan
evet kocam geldi çokkk özlemişiz birbirimizi canım benim o ya o olunca ev doluyo sanki
evet maselef cem öldü yazık oldu gencecik adama akşam kocaya da diyorum ne hayat ama şu ali rızaların başına gelmeyen kalmadı her şeymi ama her şeymi onları bulur ya
herkese günaydın.çok kötü bi gece geçirdik çağan nerdeyse hiç uyumadı yat kalk belim ağrıdı çok ağrıyo şimdi zor kıpırdıyorum.çağanda çok kötü öksürmeye başladı yine bıktım artık hastalıktan hiç bitmiyo bu çocuğun öksürüğümafoldumbenherkes iyidir umarım
şaka yaptımmmm sevildiğimi özlendiğimi bilmesem hiç sölemeden kaybolurum zati opuyorumnanaktan
evet kocam geldi çokkk özlemişiz birbirimizi canım benim o ya o olunca ev doluyo sanki
evet maselef cem öldü yazık oldu gencecik adama akşam kocaya da diyorum ne hayat ama şu ali rızaların başına gelmeyen kalmadı her şeymi ama her şeymi onları bulur ya
Cagancuk geçmiş olsun canım.Bu sene böyle gidecek sanırım.Bizimkiler de öyle.Ya öksürük ya grip. Sabır canım ya.Bağışıklıkları da zayıf henüz.Ne bulursa alıyolar.
Beyazmeleğim korkuttun haaa.Yazıyı bundan sonra sondan başlayarak okuyacam.Ceme ben de çok üzüldüm.Nejlanın ağlayışı var ya çok kötüydü.Baktım benim kazmoskinin gözleri de dolmuş.Aslında o kalın kalasın altında yumuşacık lif dokusu var da Allah'tan hayırlısı ne deyim:)))Ha bir de annesi kahroldu. Allah Suzan hanım da dahil kimseye evlat acısı göstermesin...
Maytabım davet edilmek mi gerekiyo bu oyuna?
sana gift gönderiim yasmincim ama sende my neighbour dan beni ekle
ıcırcım aynı durum bizdede var..gece ağlayarak uyanıyo..bi 2-3 dk ağlıyo sonra geri uyuyo..sen nazarmı diyon canım ya..bizdede 2-3 gündür devam ediyo..gunaydın
dun gece eylul hep aglıyarak uyandı
neyse uyanıyor yastıga basını koyuyorsonra tekrar aglıyor aynı seylerı hep uyanınca yaptı bende korktum doktorun nazarı degdı dıye dusundum kızıma okudum oyle uyudu cok sukur sabahta erkenden uyandıı
alttan sılerı cıkıyor kuzumun
dunde bende ceme cokkk uzuldum leylanın soyledıklerıde cok hosuma gıttııı kımse cemın yapdıgını yapamaz dedııı cok etkılendımm
yasmincim becermişsin
ben işlerime koyulayım 12.30da etlerimpişecek ona kadar süpürüp siliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?