2008 Kasım Anneleri

cağancuk sık sık hastalanan bebekler için maytabın dediği immuzinc bağışıklık şurubu kullanılabilirmiş
istersen doktorunuza bir danışın
ya da başka bir doktora daha sorun yazık küçücük canına sürekli hastalık

Cagancuk geçmiş olsun canım.Bu sene böyle gidecek sanırım.Bizimkiler de öyle.Ya öksürük ya grip. Sabır canım ya.Bağışıklıkları da zayıf henüz.Ne bulursa alıyolar.

Beyazmeleğim korkuttun haaa.Yazıyı bundan sonra sondan başlayarak okuyacam.Ceme ben de çok üzüldüm.Nejlanın ağlayışı var ya çok kötüydü.Baktım benim kazmoskinin gözleri de dolmuş.Aslında o kalın kalasın altında yumuşacık lif dokusu var da Allah'tan hayırlısı ne deyim:)))Ha bir de annesi kahroldu. Allah Suzan hanım da dahil kimseye evlat acısı göstermesin...

Maytabım davet edilmek mi gerekiyo bu oyuna?

beyazmelek gunaydın
ben ızlemedım dızıyı ne oldu da bu kadar etkılendın

ay geçen hafta izlediysen cem yerde yatar vaziyette bitmişti elektro şok veriyorladı meğer kalp krizi geçirmiş bir dizi boyunca onunla uğraştılar ve nihayetinde öldü cemi çok severdim çok iyiydi dizi başladı ben başladım ağlamaya dizi bitti hala ağlıyorum hatta daha çok ve belli olduki önümzdeki hafta da ağlamayla geçecek ee cenaze falan mafoldumben

canım yaa üzülme bir hstalık geldimi arka arkaya geliyor zaten rabbim beterinden saklasın inşallah iyileşecek çağan oğlan

noldu yaa bende izlemedim bi arakocam odadan çıktı ben açtım ben odadan çıktım o maçı açtı bu 1-2 kere tekrarlayınca bende pc karşısına geçtim ve pes ettim:))))
cem öldüherhalde

evet Cem öldü herşeyin o ailenin başına gelmesi tabi ilginç bir durum ne talihsizlermiş felek vurdumu tam vuruyor ama hayatın gerçeklerini çok iyi anlattılar dün dünya işlerine o kadar çok dalıyoruz, birbirimizi o kadar çok üzüp kırıyoruz ki ama sonra birimizin başına böyle bişey geldimi herşeyin boş olduğunu anlıyorum allahım yeterki ölmesin bir daha üzmeyeceğim falan ama işte gitti çocuk herşey için çok geç

geçmiş olsun canım..

abuu cem öldümü sonunu bakmamıştım..demek ölmüş..iyiyki bakmamışım üzülürdüm..sanki gerçekte ölmüş te...çok alemim bende..kaydirigubbakcemile

cagancuk canım gecmıs olsun

demek dızıde cem'ı oldurduler
her ne kadar nejlayı hıc sevmesemde uzuldum sımdı gercekten zor bır durum
ızlememem ısabet olmus ben dayanamıyorum o goruntulere

lelal bız ozledık senı ama sen ısten basını kaldıramıyorsun
bu arada denızanası hıc gelmıyor mu

ay nejla Cem'in annesi babasının kaymakam beyle konuşması elleri titreye titreye pişmanlıkları hatta son sahnede Tahsin bile mahvetti beni bu kadar mı gerçek oynanır yaa mafoldumben

bu arada eşine yazdıkların da gözümden kaçmadı demekki çok duygusal o kalın kalası yontmayı becerebilirsen içinden gerçek bir romeo çıkacak sanırım ama biraz zamana ihtiyacın var

benim eşim zaten acayip duygusaldır bir film izleyelim o acıklı sahnelerde bende tık yok o salya sümük ağlamaya başlar hemen dün maç bile izlemedi zaten maç sevmez ama beşiktaşlı olduğu için bu maçı izlerdi normalde ama yaprak dökümü daha cazip geldi onada üzüldü gözleri doldu gitti içeri izleyemedi sonun falan kitap okudu

günaydın kızlar...
iş yoğunluğundan giremiyorum çok fazla..
ve tabiki geçmişede bakamıyorum..umarım herkes iyidir..
birtek cagancukun bebişi hastaymış, onu görebildim..
canım çoookkkk geçmiş olsun..acil şifalar diliyorum..
bu çocuklar ne kadar sık hastalanıyorlar ya..anlamadım gitti..bizimkide biraz kırgın gibiydi gece..inşallah ilerlemez(

gunaydın
dun gece eylul hep aglıyarak uyandı
neyse uyanıyor yastıga basını koyuyorsonra tekrar aglıyor aynı seylerı hep uyanınca yaptı bende korktum doktorun nazarı degdı dıye dusundum kızıma okudum oyle uyudu cok sukur sabahta erkenden uyandıı
alttan sılerı cıkıyor kuzumun
dunde bende ceme cokkk uzuldum leylanın soyledıklerıde cok hosuma gıttııı kımse cemın yapdıgını yapamaz dedııı cok etkılendımm

ıcırcım aynı durum bizdede var..gece ağlayarak uyanıyo..bi 2-3 dk ağlıyo sonra geri uyuyo..sen nazarmı diyon canım ya..bizdede 2-3 gündür devam ediyo..

gulızgul cum ılk defa bu gece oldu cok kotuyduu artık bende dayanamıyorum yorgunluga ayaklarım cok agrıyor doktora gıtcem kardesım topuk dıkenınden suphelenıyor ınsallah degıldırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…