2008 Kasım Anneleri

oh be olmuş sonunda atatanem teşekkür ederim ama bi sorun var bu pembe ya oysa benim ogluşum olacak....neyse artık fazla şımarıklık yapmayalım

Arkadaşlar aranızda hiç uçakla uzun yolculuğa çıkan var mı?
Çarşamba günü gidiyoruz biz ve dr hamileler için varis çorabı verdi.
Külotlu ve uzun varis çorabı. Kan dolaımını düzenliyormuş. Kullanan var mı ve rahatmı? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Teşekkürler

canim ben ucakla degil ama otobusle yaptim ve bin pisman oldum.wc sorun oldu cunku cok su icince bol bol idrara sikistim:roflol:
ama bildigim kadariyla 32 haftaya kadar ucabilirsin.ucakta cok sorun yasayacagini sanmiyorum canim.varis corabini da ayaklarin sismesin diye vermistir.ama bu aylarda kullanmasanda bisi olmaz derim ben tabi amerikaya ucmuyosan.

ablam hamileliğinin 20 haftasından 30. haftasına kadar işi gereği her hafta ingiltereye uçtu..ama hiçbir sorun yaşamadı..varis çorabı olayıda ayaklarını yere sarkıttığından şişmemesi için vermiştir dr..wc de sorun olmaz nasılsa uçakta var..bence dr un onaylıyorsa bir sakınca yok sanırım..

çok teşekkür ederim.. amerikaya uçuyorum.. 3 aktarmalı uzun bir uçuş olacak.. vari sçorabı aldım ama göbek kısmı bayağı sıkı.. dr da seni rahatsız ederse göbek kısamını kesersin dedi. sanırım öyle yapacağım. en rahat yolculuk 2.trimestirde yapılıyormuş. Dr. 32. haftadan sonra izin vermiyor zaten.
İlgin için çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim..

ececem yolun bayagi uzun.normalde de rahatsiz eder zaten e bir de hamilesin.dr.un tavsiyesi cok guzel bence onemli olan ayaklarinin durumu.ayaklarinin altina bir de kucuk bir kirlent falan koyarsin biraz olsun rahatlatir.sana iyi yolculuklar gecirmeni dilerim.

Herkese merhaba...

Çok uzun süredir giremiyorum.. Zaten gündüz işten giriyordum ama bu aralar işler o kadar yoğun ki fırsat bulamıyorum.. Umarım herkes iyidir, fırsat bulursam yarın daha uzun kalacağım inşallah sitede..

Bu arada söylemeden edemeyeceğim.. Belki çoğunuzda vardır zaten ama biz artık minik kızımızın hareketlerini dışarıdan bile görebiliyoruz:teytey: Bu çok ama çok güzel bir şey.. Artık sürekli karnımı seyretmek istiyorum bu yüzden.. TV bile seyrederken bir de bakıyorum ki TV'yi unutup göbeğime dalmışım..

Bu küçük mucizeler için Allahıma şükürler olsun..

Hepinizi öpüyoruuummm:1hug:

günaydın kızlar ben geldim ama siz yoksunuz:uhm:
ne o uyanamadınız mı yoksa daha hadi gelin de biraz muhabbet edelim yaaaa:dance:
bu arada bugün gercekten cok sıcak bi gün olacak dikkatli olun emi...
öptüm hepinizi hamişler:1hug:

Kızlar günaydın nasılsınız ben ayın 3'ünden beri çok kötüyüm bir bunaltı geldi üzerime ve çıkartamıyorum bir türlü bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum ve geriye kalan bu hemen hemen 3,5 ayı geçiremeyeceğim sanki dayanamayacağım gibi hissediyorum. Halbuki bu ilk bebeğim değil ama ben iki sene önce panik atak olmuştum onun tazelemesinden korkuyorum bu sıkıntılarımın bu yüzden olduğunu düşününcede ilaçta alamama ben nasıl atlatacağım diye çok korkuyorum ağlıyorum işe gelmek istemiyorum işyerim zaten sanki hapishane gibi geliyor bana ancak evde olunca daha iyi hissediyorum çünkü asıl sıkıntım zorunlu birşeyler yapmamak birşey için zorunda olmamak kendimi kısıtlı ve zorunlu hissedince çok kötü oluyorum bana dua edin ne olur atlatayım biran önce bu durumu çok korkuyorum oğluma birşey olacak diye de çok korkuyorum yeniden rahat huzurlu halime dönmek istiyorum doğru dürüst yemek yiyemiyorum iştahım kesildi ve 1 kilo verdim 10 günde ara ara pasiflora şurup içiyorum o birşey yapmaz dedi dr.um idare etmeye çalışıyorum. Kızlar ne olur dua edin bana bu durumdan biran önce kurtulayım çok ihtiyacım var dualarınıza

günaydın hepnize kızlar. bugun karnım ağrıyor ya korkuyorum nedense bunun için.bebişimde çok hareketli değil dünden beri. hafta sonu çok gazlı bir dönem geçirdim karnımda hopluyodu bebek mi gazmı belli değil:) Gaz olunca bebeğimde rahatsız oluyo galiba yada ben oynadığını hissedemiyorum. Umarım düzelir biran evvel.

canim sakin olmaya calis.boyle seyler hissetmen arada bir normal sayilabilir.ama kendini rahatlatmak senin elinde.cok bunaldigin zamanlarda aglayabiliyorsan agla.bu da seni cok rahatlatir.bi sekilde icindeki negatif elektrigi bosaltman gerek.bunun icin de en iyi yol aglamak.hem bak diger cocugun icinde sakin olmak zorundasin.biz anne adaylari ya da anne olanlar daha dogrusu kadinlar yaradilis olarak anac yaradilmisiz.herseye gogus germek zorundayiz.hem iste hem de evde calisiyoruz.yukumuz agir ama Allah bize o sabri veriyor.eger erkekler bu durumla basedebilselerdi bu gorev onlara verilirdi.
o yuzden herseyin ustesinden gelmek zorunda olan biziz.bu yuzden her daim guclu olmak zorundayiz.bunaldigin anlarda seni en cok ne mutlu ediyorsa ona yonel.bebegine saril,alisveris yap,kuafore git, esine hediye al,yemege sevdiklerini davet et....
sevgiler...a.s.

sağol canım ya inan bende uğraşıyorum atlatmaya biran önce göndermek istiyorum nereden geldiyse bu sıkıntı oraya ama hemen olmuyor kızım doğduğunda olmuştu bana böyle 15 gün falan sürmüştü ilaçsız atlatmıştım yine aynı şekildeyim aslında içime bir sıkıntı giriyor ve evin içinde dolaşmaya başlıyorum ayaklarıma karasular inene kadar dolaşıyorum düşün artık bir koltuğuma oturayım şöyle televizyon açayım bakayım falan nerde deli gibi dolan dur ağlıyorum ama ağlamaya bir başlarsam epey uzun sürüyor o yüzden pek ağlamak istemiyorum ne bileyim ya aslında bitirdik sayılır 3,5 ay falan kaldı 16 hafta yarıdan fazlasını geçtik çok şükür ama işte böyle sıkıntım devam ederse nasıl geçer diye düşünmeden edemiyorum allahıma şükürler olsunki canım yanmıyor bir ağrım sızım yok sadece düşünce boyutunda bu durum sağlığım iyi ama böyle devam edersem oda bozulur diye korkuyorum en çok ta bebeğin etkilenir bu hallerinden diyorlar ondan çok korku ve üzüntü duyuyorum oğlum için geçen hafta bebek şekeri malzemesi aldım görsen bayılırsın tulumlar aldım bak onlara sevin dimi yok zır zır zır ağlamak geliyor içimden hayır birşeyler eksik olsa neyse maddi sıkıntım yok şükürler olsun, sağlımız iyi, eşim iyi dünyalar güzeli bir kızım var yine allahıma şükürler olsun ki sevdiklerimiz sağ yani bütün bunlar bana verilmişken böyle davranıncada allah bana kızacak ve al sana buna üzül şimdi diyecek diyede korkuyorum ne bileyim arkadaşım ya korkuyorum da korkuyorum işte

günaydın güzel anneler..
moralim bozuldu valla ; derincim üzülme sakın bu ağrılar biliyorsun ki bu haftalarda normal..hiç kuruntu yapma..dr uma bende böyle şeyler sorduğumda merak etme o içeride çok rahat hiçbişey keyfini bozamaz onun içerde küçük bir dünyası var demişti...çok gülmüştüm o zaman ama haklıydı..o günden beri hiçbirşeyi sorun etmedim..sende sorun etme bebek hareketleri düzensiz olur bu aralar istikrarsız olur..

beklemek canım inan hiçbirşey için sıkıntı yapmaya değmez..sabret 3,5 ayımız kaldı ..sonra herşey çok güzel olacak emin ol..

tunaydınnnnnn
evet hafta sonu ankara seyahatınden sonra yıne ıstanbulumdayım kızlar
nasılsınız hıc okuyamadım ama ben cok yorgunum
bılıyorsunuz kocısı bırakıp gıttıgım ıcın cok kotu oluyordum kı haklıymısım
abımın burnundan getırebılmeyı basardım sanırım bır daha benı kocamsız hıc bır yere goturmeyecek
esım de zaten rahatsızlanmıs ben yokken
canım ceryanda kalmıs maalesef keyıfsız senı gondermem bır daha dıyor
pazartesı sabaha karsı geldık dun cok yorgundum gıremedım ama anlatırım her ne kadar abımın burnundan getırsemde gezdım ankarada bırazcık

sımdılık gaz sıkıntısı harıcınde sadece yorgunlugumuz var,
sızler nasılsınız bakalım

herkese merhaba kızlar üzülmeyin her hastalığı atlatırsınız inşallah
bende dün çok fenaydım ya balık yedim hemde tazeydi ki kesin anlarım uzmanlığım vardır
midem ağrıdı bulandı söylemesi ayıp bir de isal oldum
bebeğim de oynamadı çok korktum sonra biraz düzeldim bebeğimde oynayınca oh çektim
yani kötü bir gün geçirdik dün bugünde kontrolümüz var inşallah iyiyizdir
bu arada bugünde 1. evlilik yıldönümüz kızlar kızımızla kutluyoruz ne kadar şanslıyız
aşkım seni çok seviyorum iyi ki varsın iyi ki hayatımdasın:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…