- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.541
yağmurcum ben linke tıkladım ama açılmadı canım ya nedense
ama eminim güzeldir bebişin yatağı
Arkadaşlar aranızda hiç uçakla uzun yolculuğa çıkan var mı?
Çarşamba günü gidiyoruz biz ve dr hamileler için varis çorabı verdi.
Külotlu ve uzun varis çorabı. Kan dolaımını düzenliyormuş. Kullanan var mı ve rahatmı? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Teşekkürler
Arkadaşlar aranızda hiç uçakla uzun yolculuğa çıkan var mı?
Çarşamba günü gidiyoruz biz ve dr hamileler için varis çorabı verdi.
Külotlu ve uzun varis çorabı. Kan dolaımını düzenliyormuş. Kullanan var mı ve rahatmı? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Teşekkürler
canim ben ucakla degil ama otobusle yaptim ve bin pisman oldum.wc sorun oldu cunku cok su icince bol bol idrara sikistim:roflol:
ama bildigim kadariyla 32 haftaya kadar ucabilirsin.ucakta cok sorun yasayacagini sanmiyorum canim.varis corabini da ayaklarin sismesin diye vermistir.ama bu aylarda kullanmasanda bisi olmaz derim ben tabi amerikaya ucmuyosan.
ablam hamileliğinin 20 haftasından 30. haftasına kadar işi gereği her hafta ingiltereye uçtu..ama hiçbir sorun yaşamadı..varis çorabı olayıda ayaklarını yere sarkıttığından şişmemesi için vermiştir dr..wc de sorun olmaz nasılsa uçakta var..bence dr un onaylıyorsa bir sakınca yok sanırım..
çok teşekkür ederim.. amerikaya uçuyorum.. 3 aktarmalı uzun bir uçuş olacak.. vari sçorabı aldım ama göbek kısmı bayağı sıkı.. dr da seni rahatsız ederse göbek kısamını kesersin dedi. sanırım öyle yapacağım. en rahat yolculuk 2.trimestirde yapılıyormuş. Dr. 32. haftadan sonra izin vermiyor zaten.
İlgin için çok teşekkür ederim.
Kızlar günaydın nasılsınız ben ayın 3'ünden beri çok kötüyüm bir bunaltı geldi üzerime ve çıkartamıyorum bir türlü bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum ve geriye kalan bu hemen hemen 3,5 ayı geçiremeyeceğim sanki dayanamayacağım gibi hissediyorum. Halbuki bu ilk bebeğim değil ama ben iki sene önce panik atak olmuştum onun tazelemesinden korkuyorum bu sıkıntılarımın bu yüzden olduğunu düşününcede ilaçta alamama ben nasıl atlatacağım diye çok korkuyorum ağlıyorum işe gelmek istemiyorum işyerim zaten sanki hapishane gibi geliyor bana ancak evde olunca daha iyi hissediyorum çünkü asıl sıkıntım zorunlu birşeyler yapmamak birşey için zorunda olmamak kendimi kısıtlı ve zorunlu hissedince çok kötü oluyorum bana dua edin ne olur atlatayım biran önce bu durumu çok korkuyorum oğluma birşey olacak diye de çok korkuyorum yeniden rahat huzurlu halime dönmek istiyorum doğru dürüst yemek yiyemiyorum iştahım kesildi ve 1 kilo verdim 10 günde ara ara pasiflora şurup içiyorum o birşey yapmaz dedi dr.um idare etmeye çalışıyorum. Kızlar ne olur dua edin bana bu durumdan biran önce kurtulayım çok ihtiyacım var dualarınıza
canim sakin olmaya calis.boyle seyler hissetmen arada bir normal sayilabilir.ama kendini rahatlatmak senin elinde.cok bunaldigin zamanlarda aglayabiliyorsan agla.bu da seni cok rahatlatir.bi sekilde icindeki negatif elektrigi bosaltman gerek.bunun icin de en iyi yol aglamak.hem bak diger cocugun icinde sakin olmak zorundasin.biz anne adaylari ya da anne olanlar daha dogrusu kadinlar yaradilis olarak anac yaradilmisiz.herseye gogus germek zorundayiz.hem iste hem de evde calisiyoruz.yukumuz agir ama Allah bize o sabri veriyor.eger erkekler bu durumla basedebilselerdi bu gorev onlara verilirdi.
o yuzden herseyin ustesinden gelmek zorunda olan biziz.bu yuzden her daim guclu olmak zorundayiz.bunaldigin anlarda seni en cok ne mutlu ediyorsa ona yonel.bebegine saril,alisveris yap,kuafore git, esine hediye al,yemege sevdiklerini davet et....
sevgiler...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?