E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.581
iyi gecelerrr kızlarr
inanın feci yorgunum ya öğleden sonra mecbur olarak işe gitmek zorunda kaldım bankaya göndermem gerekn 2 dosya vardı birlikte çalıştığım kişininde işi olduğu için gitttim o olmasa halim harap zaten:)
eve geldim mermerciler geldi mutfak tezgahına yeni ocak aldım ankastre onun yerini kestiler allahım her yer battı mutfakta mahvoldu her yer nerdeyse kızıma babannesi bakarken 2 saat mutfağı temizledim hep dolaplara sarmış mermer tozu aldığıma alacağıma pişman oldum valla çamaşır vardı onları attım makineye kızı yıkadım biz duş aldık sonra bide banyoyu yıkadım yağmurun kıyafetlerini düzeltim ancak attım kendimi buraya valla elim ayağım tutmuyor yorgunluktan haftaya kadar temzilik falan yapmıcam annem geliyo cuma günü sadece gerekli olanları yaprım o kadar annem pek beceriklidir evi ayağa kaldırır zaten gelinceeee
ayy kolay gelsin mermer tozu temizle temizle bitmez..
bizim bi tanıdığın evi 3 katlı müstakil adam giriş katında mermer kestirdi 3. kattaki dolaplara kadar doldu:) şaka gibi yani..
kolay gelsin cnm zor..
selam kızlar iyi akşamlar beyaz melekçim fotoları kaça kaç bastırdınız canımcım biz daha bastırmadıktafilir olsun
iyi gecelerrr kızlarr
inanın feci yorgunum ya öğleden sonra mecbur olarak işe gitmek zorunda kaldım bankaya göndermem gerekn 2 dosya vardı birlikte çalıştığım kişininde işi olduğu için gitttim o olmasa halim harap zaten:)
eve geldim mermerciler geldi mutfak tezgahına yeni ocak aldım ankastre onun yerini kestiler allahım her yer battı mutfakta mahvoldu her yer nerdeyse kızıma babannesi bakarken 2 saat mutfağı temizledim hep dolaplara sarmış mermer tozu aldığıma alacağıma pişman oldum valla çamaşır vardı onları attım makineye kızı yıkadım biz duş aldık sonra bide banyoyu yıkadım yağmurun kıyafetlerini düzeltim ancak attım kendimi buraya valla elim ayağım tutmuyor yorgunluktan haftaya kadar temzilik falan yapmıcam annem geliyo cuma günü sadece gerekli olanları yaprım o kadar annem pek beceriklidir evi ayağa kaldırır zaten gelinceeee
ya kızlar herkesler gitti burda bir başımayım , kocama çok kızdım araba olmamış gelemiyo bide sizin kaynana hikayelerini okuyunca iyice efkar bastıbende benimkini anlatıyım belki rahatlarım ne biliyim
benim delü kaynanam başından beri beni istemiyo , istemeye gelecekleri zaman bizim eve getirecekleri bohçayı ben hazırladım inanır mısınız? bunu ilk defa burda itiraf ediyorum , kendime gecelik takımı , parfüm , anneme hediye , yine kendime iç çamaşoırı hepsini kendim aldım koydum bohçaya , bi güzel bohça hazırladım Çok üzgünüm çoook
neyse bunu geçtim , düğün arafesinde bi sürü sıkıntı , bunu da geçtim düğünden iki gün sonra balayı öncesi kavga kıyamet , yüzüme neler neler dedi , bide üstüne üstük senin soyadın.... oldu artık bizimsin demez mi delikafadulden höhhh dedim yuh artık yaaaa , aloo dedim benim iki soyadım var , pazardan domatesi mi alıyosun be , ben hala kendi ailemin kızıyım dedim kocamın da karısıyım size ne borcum var dedim neyse , esas bana en koyan ve kendinden iyice soğutan olay ise tabiki doğum zamanı yaptıkları
doğuma 3 hafta kala bi geceyarısı kocamı aradı , ben düştüm , hastanedeyim , ameliyat edecekler beni buraya gel dedi , kendisi buraya otobüsle 15 saat uzaklıkta bi şehirde yaşıyo , eşim panik tabi , dokunsan ağlayacak ,baya bi konuştular telde , kapadı teli aşkım ben gidiyim yapayanlız orda dedi , ne diyosun ya dedim doğuma kalmış 3 hafta beni bırakıp ona mı gideceksin , noluyoruz ne düşmesi ne ameliyatı , bu kadar kolay mı bu işler , düşmüş de kafasını mı kırmış??
neyse fazla uzatmıyım , eşim gitmedi , abisini aradı , abisinin de hiçbişeyden haberi yok tabi , abisi annesini arayıp kendisine gelmesini söylemiş , o ameliyat olacak hastanede yatan kadın da kalkıp tıpış tıpış otobüse binip antalyaya gitmiş , şaka gibi dimi?? neyse antalyada ayağına kalçasından deri falan ekletmişler , 3 hafta orda yatmış , hatta zavallı eltim o günden beri psikoloğa gidiyo , kendisini sevmememe rağmen acaip acıdım.. bu arada ben doğurdum tabi , hastaneye gelmek istedi eşim olmaz dedi , biz eve çıkalım seni çağırırız dedi , bide tebrik telefonu açtığında bana ilk lafı , "sen lohusasın mezarın 40 gün açık ona göre davran oldu" şaka gibi yaa , nasıl sinirim bozuldu o hastane odasında anlatamam.. neyse cuma günü hastaneden eve çıktık , cumartesi akşamı da hanımefendi teşrif etti , kapıdan bi girdi , elinde koltuk değneği , anneme ilk lafı eh bende geldim artık ikimize birden bakarsınız , yani benim annem hem bana ve çocuğa hem ona bakacakmış , tabi biz şok olduk.. sırf annem ezilmesin diye evden gönderdim annemi , ben o sezeryanli halimle bebeğim daha 4 günlükken kızlar hem kendime hem ona baktım , tam bir hafta kaldı bende , neler yaşadığımı bi Allah bi ben bilirim.. yaram ağrır , dik duramam ,yürüyemem , bebek var ilgilenmem gereken habire emiyo , o içerde uzatmış ayakları yatıyo ,tam bir hafta sabahtan akşama kadar yattı , akşam anam saolsun bana yemek getirdi , sırf ona da hazırlamamak için tüm gün aç dolaşıyodum inanın , zaten vaktim de omuyodu ki yemek hazırlamaya , çok kötüydü ya , neyse en sonunda kocama patladım ya o gider dedim yada ben oğlumu da alır giderim babamın evine , ne lohusalığım kaldı ne ameliyatlı oluşum , bide bana demez mi ama annem de ameliyat oldu diye , ulan dedim anan 3 hafta önce ameliyat olmuş ben daha bir hafta önce oldum , neyse uzatmıyım eşim konuştu annesiyle tam 7. gün gitti , ama bende bittim..neyse bu kadar işte içimi döktüm rahatladım , çok sinirlerim bozuk çoookk
oooo kayınvalideler anlatıyor andişim çok üzüldüm senin halinede...
kayınvalidem beni daha sevgiliyken bile istemiyordu kızlar çünkü eşime düşündüğü başka bi aile dostları ark.kızı varmış eşimle aynı yaşta hukukta okuyor kız eşimde bunu ders çalıştırıyor ayağına kızı yamamaya
kalkmışalar eşim istemememiş 1 yıl sonra karşısına ben çıktım tabi beni kayınvalidem asla istemedi gizlice bizim ailemize yakışmassın sen dedi oğlumuda bağlama kendine..neyse olaylı bi isteme tartışmasından
sonra aynen andiş bibi bende gittim kendime iç çamırı parfüm ıvır zıvır aldım kendime bohçomı yaptım çünkü bizim ailede adettir sırf annem üzülmesin die..verdim eşime anan bunu getircek dedim neymiş onun eline
böle köy işi adetler yakışmazmış o okunmuş kadınmış sanki bizim aile kör cahil hepimiz 7 sülale izmirliyiz göbeğindeyiz izmirin hepimizde lise üni. mezunuyuz allaha şükür benim suratıma fırlattı bohçoyı
eşim getirdi artık kavga gürültü eşimin babası vefat etmiş inanın beni istemedi bile surat asık giymiş iğrenç bi kazak pantolan eşim istedi beni babamdannişanda da giymiş ev kıyafetlerini gelmiş biz şıkıdı
şıkıdı ailem utandı herkezden.düğün yapılcak inanın ben kendi gelinliğimi eşimle gittik kendi paramızla aldık anneme çaktırmadık sırf kimse konuşmasın annem üzülemsin die borç harç evin eşyalarını aldık
kayınvalidem parasını verdi düğünü de o yapıyo dedim ama elini cebine bile atmadı aksine aile dostu değiğim kız var düğüne 1 hafta var eşimin cebini vermiş ona kız arıyor ben seni seviyorum gel anlaşalım die
kavgalar tabi.kınagecesinde köylü adetimiymiş burnımdan getirdi ama eşimin yanında bir melek düğün geldi düğünde bana sadece incecik bir künye taktı 100 tl bile tutmaz fiyatı önemli değil ama o kadar kalabağın
içnde olamaz o künye balayında bile rahat bırakmadı devamlı ardı ben hastayım deden hasta ölüyo diyor yok öle bişey gelinmevlütüde olamazmış oğlunu masrafa sokuyomuşum hiç birşeyle doymazmışım ben
(bu kelime ağzından düşmez)hamileyken beni işimden çıkrttı o bebeğe bakamazmış anneme bırakırım dedim gündüz yorulurmuşum oğlunu akşam yorarmışım oğlu bakarmış bebeğe bende inat ettim
kayınvalidem kendini yormuyorsa annem neden baksın annem yorulsun dedim çıktım işten bide üstüne mert doğduktan sonra kocam issiz kaldımı 1 seneye yakın kriz zamanında daha 2 ay önce işe başladı
tekrardan mecburen ona muhtaç kaldık oda bezini falan aldı yani biz hiç gezmedik yemedik içmedik eve alışveriş bile yapmadık arabanın taksidi vardı allah razı olasun onu öderim ben dedi 1 ya ödedi 3 ya ödemedi 1
ay gene ödedi bir ton faiz öddedik biz arabayı satçaktık izin vermedi göya iyi kayınvalide ya oğluna öle yansıtıyo kendini nerdeyse icralık oluyorduk eşim şimdi nerdeyse bütün maaşını oraya yatırıyor neymiş ben
merti iyi giydiriyormuşum da ne gerek varmış lükslüğede doymazmışım lüksmüşüm benim ailem kalabalık sağolsunlar hergelen en iyi yerlerden en güzellerden kıyafetle gelir merte şimdide bu daha geçen hafta oldu
bizden arabayı istedi neymiş hepp o demiş (3 defa bile ödememiştir) o artık emekli olcakmış gezcekmiş bıkmız bizi sırtında taşımaktan BEN NEDİYİM BU KADINA Allaha şükür düşmedik hiç benim düğünde takılan
mertin bebek mevlüdünde takılan bütün altınları gitti ama ona muhtaçta olmadım kızlar 3 veya 5 defa bez almıştır mert e daha doğduğundan beri hamileykende mert e bi iğne bile almadı beni sevmiyo torununu damı
sevmiyor ben ona hiç bişey yapmadım inanın aksine çok sezsizimdir onun yanında çünkü her lafımdan kavga çıkartıyor televizyondaki diziden bile ben onu seviyom die laf sokan bi kadın ben onu allaha havele ettim
onu nasıl biliyorsa öle yapsın ama bende çok yıprandım annemlere bişey belli atmeyim biz kalabalığın çünkü laf döner döner hiç olmucak yere gelir kimseye belli etme bebeğine en güzel şekilde bak evinin işini yap
aman kimse laf etmesim ben çöktüm artık bide görseniz başkalarını yanında hep yardımcı bana kızım die bi sarılır görseniz başkaları varken iki yüzlülüün bu kadarı allahtan eşim çok iyi bi insan ama annesinin
şeytan yüzünü malesef bilmiyor anlatsam inandıramam belki hep susuyorum fazla görüşmemeye çalışıyorum ama haftasonu hiç rahat vermiyor devamlı çağarıyor palnımız var diyoz bende gelcem diyor hep bu
yüzden eşimle kavga çıkıyor bir tek buyüzden anletırken bile ağladım valla biraz uzun oldu ama sağolun kızlar burası bana yeniden neşe verdi hepiniz sağolun
canım magnetin birini götürdüm ben bu ebatta olacak dedim ona göre yaptılar yanlış hatırlamıyorsam 6*3 gibi bişeydi
canımcım siz baya küçük yapmışısınız biz 11*9 yattık denedikte buzdolabında resimde yazıda net büyükte gelmedi gözümüze ama sende bi fikir ver bakalım büyükmü sence seninkide eminim çok güzel olmuştur siz güzel eymen güzel magnet nasıl kötü olsun dimi kaydirigubbakcemile3
canım magnetin birini götürdüm ben bu ebatta olacak dedim ona göre yaptılar yanlış hatırlamıyorsam 6*3 gibi bişeydi
canımcım siz baya küçük yapmışısınız biz 11*9 yattık denedikte buzdolabında resimde yazıda net büyükte gelmedi gözümüze ama sende bi fikir ver bakalım büyükmü sence seninkide eminim çok güzel olmuştur siz güzel eymen güzel magnet nasıl kötü olsun dimi kaydirigubbakcemile3
canım dün de yazdım zaten biraz küçük oldu diye ama yine de güzel oldu bence şirin oldu ilk fotoğrafçıdan aldığımda Eymen çok küçük kaldı gibi geldi gözüme ama şimdi alıştım sonuçta insanlar zaten buzdolaplarına benim oğlumun resmini kocaman asmak zorunda değiller şimdi kimseyi rahatsız etmez büyüklüğü fotoğrafını çektim zaten müsait olunca yükleyeceğim
beyaz melekçim çok geçmiş olsun sen kendini suçlama ateş daha tehlikeli gece uyurken aniden çıkmasındansa üşümesi daha iyi baktın grip gibi 2 gün sonra 1 kaşık peditus verirsin ilerlemeden keser ben 1 defa yaptım öle grip olcaktı burnu akıyordu hapşırıyordu verdim 1 defa hemen kesti bide kızlar havada bi mikrop varmış çok arkadaşımın bebeği durduk yere ateşlendi eymen gibi hasta değiller sadece ateş var bi rakadaşımın bebeği 1 hafta kaldı hastanede inşallah hiç birirmizin başına gelmez bütün bebekleri korusun rabbim bu arada kayınvalidem konusunda benimle dertleşen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?