2008 Kasım Anneleri

selam kızlar

beyazmelek, mine geçmiş olsun, umarım çabucak iyileşirler, beyazmelek terlemeye başlamasıgüzel canım,denizde ateşlendiğinde hiç terlemiyor, terlemeye başladıktan sonrada kısasürede iyileşiyor,

kaynana hikayelerine ağzım açık bakakaldım, nasıl insan bunlar yaaa, allaha şükür çok şanslıyım bu konuda kızıyok beni kızı yerine koyar hep, bende hem severim hem saygıduyarım

ara tuşum basmıyorrrrr sinir oldum,

benimde sabah toplantımvardı oğluşuda götürdük, hava çokgüzel bol bol deniz havasıaldı uyuyor şimdi

merhaba kızlar
hmınecım zeynep ceylıne gecmıs olsunn bısıycıgı yokmus sevındımm
kaynanalardan bahsetmıssınız ayyy cogunu okuyamadım daral geldı cunkııı

dogumgunu topliğine bakarmısınız fikirlerinizi beklıyorummm

canım uyuyo açtım üstünü iyice zaten ince üstü bide calpol verdim 37.9 a düştü yavaş yavaş düşüyo herhalde düşmezse bi ilık duş alırırım artık

canım bızım doktorda dedı yaptırılaım dıye bende ıstemedımmm bagısıklık kazansın dedım cunkı rota vırusu asısınıda uyaptırmadıkk ama sucıcegı asısını yaptırıcam

slm yavrular..ayy krikitoss seninkiside bi görülmemis yani..

ama co kzor okudum cünkü hic noktalama isareti filan koymamisin fistigim zorlandim okurken..

ben cikiyorum simid tontisi babaneye birakip kocisle alisveris yapicaz yine bukezde durur insl.

ay daral geldi kaynana kaynana allahım ya kendileri gelin olmadılarmıki hiç hepsini allaha havele edyiyorum resmen katil ederler
çok yorgunum balerina cifff çok çalıştı tontişimi uyuttum bende uzancam
görüşürüz

eve gittim geldim oğlum daha iyi gördüm sevindim maşallah sabah hiç kıpırdamıyordu oturduğu yerden oyuncaklarıyla oynuyordu ki benim oğlan kıpırdamadan duramaz az önce gittim ateşi düşmüş çok hafif var şurubunu verdim tekrar ama hali hareketleri daha iyiydi pıt pıt pıt başlamış yine gezmeye orayı burayı karıştırmaya

h.minecim sana da geçmiş olsun canımcım dikkat et güzel kızına
ben de aşı yaptırmadım ve yaptırmayı düşünmüyorum benim eşim çok karşı onlara zaten biz kendimiz bile hiç yaptırmadık bu zamana kadar

merhaba kızlar
çok yorgun uykusuz ve halsizim okul kurs çocuk ev yetmiyormuş gibi birde yatılı misafirlerle boğuşuyorum bir fırsat bulup girdim ama kimsecikler yok
hasta bebişler var sanırım hepinize geçmiş olsun
bizim oğluşta biraz grip gibi ama çok şükür ateşi yok ama çok huysuz yoruldum artık uykusuzluktan bir uyku düzeni otursa başka bir şey istemiyorum
geçmişe pek bakabileceğimi sanmıyorum o kadar çok olmuşki...bende birazcık uzanmaya çalışacağım misafirler birazdan gelir yarım saat uyusam kardır
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

meleğim geçmiş olsun çok

krikitosum takılanları hiç sorma , düüğnde bana bi altın bilezik taktı , eşim düğünde takılan paralardan parasını verdi annesine inanabiliyor musun akannehir

batuya ise henüz bir çöp bile almadı , seninki yine bez almış , altını falan geçtim patik bile örmedi ayol çocuğa , insan komşusunun çocuğuna bile bişey örer ne bilim bişey alır hiççç kocaman sıfır hiçbişey almadı daha..

kızlar biz bugün eminönü yaptık , çok keyifliydi çoookkkk bi dolu şey aldık , fotolar eylülde yükler artık en kısa zamanda :))

selam kızlar,
kaynanalardan konuşulmuş atlaya atlaya okudum sayfaları...
kaynanalarıyla sorun yaşayanlara Allah sabır versin.. çok şükür benim kaynana derdim yok arada mesafe old. için iyi gidiyor şimdilik yakın olsak nasıl olurdu bileme ama genelde iyidir.. benim cevriyede eşimin teyzesi biliyorsunuz maşallah demeyi bilmez nazara sık geliyoz bizde..
bebişleri ateşlenip hasta olanlarada çok geçmiş olsun..ayrıca tüm hasta olanlara geçmiş olsun..
benim bu ara tek derdim yemek yemeyen iki kudurukla...:))

selam kızlarrr
nasılsınız bakemm :))

acayip yorgunum ayaklarım sızım sızım sızlıyorr
nedenn çünkümm bugün andina eylül remedios ve ben eminönü yaptık
bir güzel gezdik alışverişimizi yaptıkk
sonra ben o gezi yetmiyormuş gibi annemlerle kadıköyde buluştum ve kızımın doğum günü elbisesini ve ayakkabısını aldımm :)) çok şeker oldu büyüdüler resmen .. mağazada üstüne deniyoruz ay bizimki tezgahtarla bir çene bir çene ilk defa böle dışarıda biri ile sohbet edip kahkahalarla güldü kızım .. tezgahtar ablamızı pek sevdi .. üstünü değiştirirken tezgahtar bir an yakında bu cimcime kabinde giyinmek ister diyince gözümün önünden koca bir sene geçti bir anda .. nasıl da büyüdüler ve büyüyecekler .. :)))

krikitoscum hiç üzme canını boşver eden ettiğini buluyor bir şekilde..

iyi geceler kızlar.2 gündür giremiyorum dün günüm vardı temizlik hazırlık atlattım çok şükür.çağan hasta yine.kulağı iltihap yapmış kulak damlası ve antibiyotik kullanıyoruz ne yazıkki.sizin kuzucuklar iyidir inşallah

Lelal güle güle kullansın kızın inşallah.ayy fotolarınızı heyecanla bekliyoruz.Yoruldun ama güzel bi gün için değer doğrusu :)

çağanada geçmiş olsun annesi kıyamam ben ona.

cagancuk geçmiş olsun canım
kulak enfeksiyonu kötü olur yavrum ya nasıl canı yanıyordur kimbilir
inşallah atlatırsınız en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…