2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
nasılsınız?bugün biraz keyifsiziz herhalde
beklemekcim canım yazını okudum bende de bir haftadır çarpıntıya benzer bir sorun oluştu
sanki nefes alamıyormuşum gibi kendşmş kasıyorum
bir gebelik sitesinde okudum canım hamileliğin bu aylarında benzer sorunlar olabilirmiş
yani herkesin yaşayacabileceği bir durum bu canım
en güzel çözüm çok üstünde durmamak ve endişeye kapılmamak
bu durumun geçici olduğunu düşünmek iyi geliyor insana
hem sen daha öncede başarmışsın bence geçecek ve biz sağlıkla bebişlerimizi konuşacağız merak etme canım

derincim sanada geçmiş olsun

asorti canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
daha nice yıllarda çocuğun ve eşinle bu özel günleri kutlaman dileğiyle

asortie canım size nice beraber güzel yıllar gecirmeniz dilegiyle allah mutlulugunuzu daha da arttırsın canım ve şu tesadüfe bak ki bizim de evlilik yıl dönümümüz bugün ve biz de ilk senemizi kutlayacagız ne güzel tesadüf degilmi ya :dance:
ve bize nazar degmesin ki daha cok mutlu olalım

nice mutlu yıllara
evlilik yıldönümün kutlu olsun

canım seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun
ne güzel ilk kutlamada 3 kişi oldunuz bile
Allah mutluluğunuzu daim etsin

biz ağustos 15 de 3. evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız

yaw kış ortası evlenen birtek benim heralde ..herkes yılbaşı kutlarken biz evlilik kutluyoz..::)))))

herkesin evlilik yıldönümü kutlu olsun....

bu arada bugün inanılmaz bişey oldu..müzikli dönence almıştım müzik bölümünü çıkarıp kurdum ve karnıma koydum.bebişim inanılmaz tekmeler atıyo nasıl bi görseniz..kudurdu resmen..çok heycanlandı tahminimce :))))
deneyin tavsiye ederim ...

nice yillara asorticim....eylülcüm ben uzun süredir ninnide dinletiyorum nasil kipirdiyor bil bilsen sanki anliyor..
birde sevdigi müzikler var acinca hemen degisiyor hareketleri..doktorum söylemisti bana doguncada aynilarini dinletirsen farki görürsün diye..bakalim deniycem artik..
bencede denenmeli..

kızlar büyük tesadüf gerçekten ilk yıldönümünüzde eşinize daha güzel bir hediye olamazdı inanın en büyük mutluluklar sizlerle olsun bebeğinizle ve eşinizle ömür boyu sağlıklı huzurlu nice yıllar geçirmenizi dilerim

bizde 7. yıl dönümümüzde kzımızın doğacağı günü geri sayarak kutlayacağız hayırlısıyla
:teytey::teytey:

canim evlilik yildonumun kutlu olsun.benimkide bu ayin 27 si. 6yil bitiyor bizimde.bayagi eskidik artikin:smiley-cool:
ama enguzeli de oglusumla kutlucaz bizde bu yili ve sonrakileri insallah...

merhaba sevgili hamişler
tatilden döndük nihayet. altınoluk.a gitmiştik biz ordayken deprem olmuş. allahtan hissetmedim.
yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim, biraz endişeliyim. tatildeyken kızım hiç hareket etmedi. bi şey olmuş mudur diye çok endişeleniyorum. gerçi çok dikkat ettim, hiç sıcakta kalmamaya çalıştım. yol biraz yordu beni. off bakalım yarın neler olacak?

hoşgeldin morcadı
tatilin iyi geçmştir umarım
yarın ki kontrolün için endişelenme canım merak etme bebeğin iyidir inşallah
bizi haberdar etmyi unutma

canım dualarımız seninle buna emin olabilirsin
ama dediğim gibi en güzel çözüm öncelikle senin inanman
ve sürekli bunları düşünüp kafanda kurmaman çok faydasını göreceksin
biz arık anneyiz ve Allah'ın yarattığı en güçlü varlıklarız bu sıkıntılar için ilaca bile gerek kalmıyor bazen
inanmak yeterli oluyor çoğu zaman bunların hepsinin geçeceğine ve en kısa zamanda eskisi gibi olacağına inan sadece
daha önce yapabildiğine göre bu senin elinde
sevgiler canım duam seninle

canım senınde evlılık yıldonumunu kutlarım
cok guzel gecer ınsa allah omrunuz

geçmiş olsun canım .inş. en kısa zamanda iyileşirsin..havaların sıcak olmasıda seni etkilemiş olabilir.dualarımız seninle..oğluşunuda düşün ve çok üzme kendini annesi..:asigim:

geçmiş olsun canım.çok endişeleniyosan bi doktorunu ara istersen..
gaz bile olsa sana ilaç verir belikde gel göreyim der..

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsuna.s.
bizimde dündü..
ama bizim 3. yılımız bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…