- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.561
herkese merhaba kızlar üzülmeyin her hastalığı atlatırsınız inşallah
bende dün çok fenaydım ya balık yedim hemde tazeydi ki kesin anlarım uzmanlığım vardır
midem ağrıdı bulandı söylemesi ayıp bir de isal oldum
bebeğim de oynamadı çok korktum sonra biraz düzeldim bebeğimde oynayınca oh çektim
yani kötü bir gün geçirdik dün bugünde kontrolümüz var inşallah iyiyizdir
bu arada bugünde 1. evlilik yıldönümüz kızlar kızımızla kutluyoruz ne kadar şanslıyız
aşkım seni çok seviyorum iyi ki varsın iyi ki hayatımdasın:asigim:
asortie canım size nice beraber güzel yıllar gecirmeniz dilegiyle allah mutlulugunuzu daha da arttırsın canım ve şu tesadüfe bak ki bizim de evlilik yıl dönümümüz bugün ve biz de ilk senemizi kutlayacagız ne güzel tesadüf degilmi ya :dance:
ve bize nazar degmesin ki daha cok mutlu olalım
bende dün çok fenaydım ya balık yedim hemde tazeydi ki kesin anlarım uzmanlığım vardır
bebeğim de oynamadı çok korktum sonra biraz düzeldim bebeğimde oynayınca oh çektim
bu arada bugünde 1. evlilik yıldönümüz kızlar kızımızla kutluyoruz ne kadar şanslıyız
selam kızlar
nasılsınız?bugün biraz keyifsiziz herhalde
beklemekcim canım yazını okudum bende de bir haftadır çarpıntıya benzer bir sorun oluştu
sanki nefes alamıyormuşum gibi kendşmş kasıyorum
bir gebelik sitesinde okudum canım hamileliğin bu aylarında benzer sorunlar olabilirmiş
yani herkesin yaşayacabileceği bir durum bu canım
en güzel çözüm çok üstünde durmamak ve endişeye kapılmamak
bu durumun geçici olduğunu düşünmek iyi geliyor insana
hem sen daha öncede başarmışsın bence geçecek ve biz sağlıkla bebişlerimizi konuşacağız merak etme canım
fatercim herşey geçecek değil mi? Bu sıkıntılarım bir çıksın inan nasıl sevineceğim anlatamam allahım kimseye yaşatmasın işin en garip yanıda ne biliyor musun? Aslında allahıma şükürler olsun hiçbir sıkıntım yok ben tamamen ya öyle olursa ya böyle olursa ya 3,5 ayda şunlar olursa ben ne yaparım ya bunlar olursa ben ne yaparım ruhumun sakin günlerini öyle özledim ki anlatamam bu aya kadar ne güzel gelmiştim ki belki hatırlıyorsundur ense kalınlığı yüzünden sıkıntılarım vardı şimdi artık bebeğimin sağlığının iyi olduğunu söylüyor dr.umuz ayrıntılı ultrasonumuza göre ne bileyim yani herşeyin güzel olması gereken bu günlerde neden böyle oldum bilemiyorum. Bebeğimin ense kalınlığı yüksek çıktığında hepiniz bana dua etmiştiniz ve sonucumuz allahıma şükürler olsun ki iyi çıkmıştı şimdide benim bu sıkıntılı halden kurtulmam ve rahat rahat sakin sakin şu 3,5 ayı geçirmem için dua edermisiniz çok ihtiyacım var. Hepimiz hamileyiz dualarımızı allah kabul eder eminim. Hepinizi seviyorum
asortie canım size nice beraber güzel yıllar gecirmeniz dilegiyle allah mutlulugunuzu daha da arttırsın canım ve şu tesadüfe bak ki bizim de evlilik yıl dönümümüz bugün ve biz de ilk senemizi kutlayacagız ne güzel tesadüf degilmi ya :dance:
ve bize nazar degmesin ki daha cok mutlu olalım
Kızlar günaydın nasılsınız ben ayın 3'ünden beri çok kötüyüm bir bunaltı geldi üzerime ve çıkartamıyorum bir türlü bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum ve geriye kalan bu hemen hemen 3,5 ayı geçiremeyeceğim sanki dayanamayacağım gibi hissediyorum. Halbuki bu ilk bebeğim değil ama ben iki sene önce panik atak olmuştum onun tazelemesinden korkuyorum bu sıkıntılarımın bu yüzden olduğunu düşününcede ilaçta alamama ben nasıl atlatacağım diye çok korkuyorum ağlıyorum işe gelmek istemiyorum işyerim zaten sanki hapishane gibi geliyor bana ancak evde olunca daha iyi hissediyorum çünkü asıl sıkıntım zorunlu birşeyler yapmamak birşey için zorunda olmamak kendimi kısıtlı ve zorunlu hissedince çok kötü oluyorum bana dua edin ne olur atlatayım biran önce bu durumu çok korkuyorum oğluma birşey olacak diye de çok korkuyorum yeniden rahat huzurlu halime dönmek istiyorum doğru dürüst yemek yiyemiyorum iştahım kesildi ve 1 kilo verdim 10 günde ara ara pasiflora şurup içiyorum o birşey yapmaz dedi dr.um idare etmeye çalışıyorum. Kızlar ne olur dua edin bana bu durumdan biran önce kurtulayım çok ihtiyacım var dualarınıza
günaydın hepnize kızlar. bugun karnım ağrıyor ya korkuyorum nedense bunun için.bebişimde çok hareketli değil dünden beri. hafta sonu çok gazlı bir dönem geçirdim karnımda hopluyodu bebek mi gazmı belli değil:) Gaz olunca bebeğimde rahatsız oluyo galiba yada ben oynadığını hissedemiyorum. Umarım düzelir biran evvel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?