2008 Kasım Anneleri

selam hanımlarr

dark hoşgeldin canım,

güliz kirlenmesin evin hep temiz kalsın:) eline sağlık canım

çağanada çok geçmiş olsun

lelal güle güle giysin durucum cicilerini resim eklarsin artık, birde nereden aldın kadıköyden, erkek cicileri çarptımı gözüne?

bizimde sabah toplantımız vardı okulda, denizide götürdük deniz havası aldı babası denizle birlikte( tekerleme gibi oldu ama her tarafım deniz ne yapayım:)
öğleden sonrada karfura gittik, zaradan kendime ciciler aldım, denizde karfuru çınlattı bugün kahkahalarıyla dönüp bakmayan kalmadı ama katıldı bir ara gülmekten, sonra ne oldu akşam çay içiyorum mahan bardağımın üst kısmı halka şeklinde elimde kaldı

az öncede eşim elma şekeri imal etti yazısını hazırlıyorum site için:)

ayrıcaaa, bugün saatleri ne yapıyoruz ilerimi gerimi, yarın dersim var geç kalmak istemiyorum ama ne yapacağımı unuttum:))

Benim kuzum iyi teyzesi yeni yeni düzeldi.

bende bugün daha iyiyim.

Hasta anne ve bebeişlere geçmiş olsun.geçmişe bakamıyorum pek ama bu sayfadan gördüğüm kadarıyla Ceylin hasta galiba.acil şifalar.

eymenede geçmiş olsun beyazmelek.

Hoşgeldin Denizanası sende canım.bende hoşbuldum bu arada :)))
Deniz oğlu deniz :)))))
Maşallah anacım.Öle şeker ki oğlun kalır tabi kupanın kulpu elinde.
Maşallah dedirt herkese tanıdık tanımadık.

Elma şekeri mi ay anlayamadım.

Lelal Bende merak ettim elbiseni.
Hazırlık topiğine koyacakmısın? Bakarız.

teşekkür ederim denizannem
yarın bir ara resimleri eklemeye çalısırım

mağazanın ismini tam hatırlayamıyorum ama sanırım ege idi. bu bahariyede boğdan yukarı çıkarken yapıkredinin yanındaki sokakta solda ilk dükkan ..
küçük bir yer ama içerde çok güzel şeyler var ve evet erkek kıyafetlerine de baktım valla çok şık şeyler vardı git bak derim .. satışları gayet iyiymiş oranın ben pek bilmiyordum orayı az sayıda ürün getiriyorlarmış ama güzel şeyler .yolun düşerse uğra derim.

bu arada saatleri geri alıyoruz tatlım :))

darkcım kupa değil, baya bardak ve üst kısmından halka olarak elimde kaldı inanamadım,

evet canım deniz oğlu deniz:))

bildiğin elma şekerinden yaptık, şimdi yayınladım sitede çocuk ve gelişimine bakabilirsin

teşekkür ederim canım hem tarif için hemde saat uyarın için erken gitmiş olurdum düzeltmeseydim ( sanırım) aman bu saatler kafamı çok karıştırırda:)))))))))

önümüzdeki hafta tatil çok bizim, ilkeyi satabilirsem babanneye giderim valla, yoksa eşimle giderim, çoktandır bahariyeye gitmedim, gidecek olursam yine sorarım sana:)

fotoları sabırsızlıkla bekliyorum

ben yatayım erken kalkılcak(

darkcım sağol canım, zaradan bir penye elbise, bir gömlek ve bir bluz aldım, bu sezon fiyatlar herzamankinden uygun, gerçi daha birkaç parça beğendiğim şey vardı ama indirime girince alırım onları diye bıraktım, çoktandır doğru düzgün bişey almıyordum iyi oldu, ve halada bir dünya ihtiyacım var

evet haftaya bol tatil var dimi süper :))
biz plan yaptık bilem perşembe günü caddeye cumhuriyet yürüyüşüne gidiyorum denizannem gelin sizde :))
cuma dan da çatalcaya eylül bana pasta börek yapacakmış :))) dimi eylüülllll ... ( bu arada yok böle bişey, yani gidicem de eylüle pasta börek yap falan demedim :) )
ben de yatıyorum artık ayaklarım gerçekten çok ağrımaya başladı biraz uzatayım barim
öptüm kızlar sizi

ayy bugün tükanı ben kapatıyorum galiba yine kociş bana çok gğzel bir gün geçirtti
çok eğlenceli bir gün geçirdik valla benide merak neyim eden olmamış zatii
yarında işim var yine temizliği bitiremediğim gibi gezmektende geri kalmıyorum bu arada
neyse yarın görüşürüz iyi geceleerr

herkese günaydın.benim tosuncuk erkenden dikti beni ayağa.sütünü içti oyuncaklarıyla oynuyo hemde reklam seyrediyo.eee doğal olarak kimsecikler yok buralarda.bizim mesai çok erken başladı bugün

cagancuk ben varım canım..

biz hiiç uyumadık sabaha kadar..

yatağına koyduğum gibi çığlığı basıyodu ..

babasınında benimde haşatımız çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…