2008 Kasım Anneleri

uyumayanlardan biri daha geldi selamlar
toplasanız iki saat uyku uyumamışımdır ruh gibiyim şuanda dershanede nescafemi söyledim içiyorum ama bana mısın demiyor
Eymen'in ateşi çok inatçı çıktı bu sefer düşmek bilmiyor dün akşama kadar bir çıkmış bir düşmüş iş çıkışı bu sefer özele götürdüm adam daha güzel ilgilendi boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik etkisini gösterene kdar ateş yapmaya devam eder dedi özellikle de geceleri problem yaşarsınız 3 gün falan sürer dedi dediği gibi de oldu dün oğlum 21.00 civarında uyku istemeye başladı o aralar ateşi iyiydi düşmüştü ama kucağımda yatmak istiyor aynı yeni doğduğu zamanlardaki gibi ben yatıcam oda göğsüme yatacak ee öyle biraz yatırıyorum iyide birbirimizin vücut ısısından çocuğun ateşi bir daha yükseliyor ondan bırakıyorum yatağına ama orada yatmak istemiyor artık son çare odasına yer yatağı yaptık ikimiz yattık orada onu uyuttum herşey güzeldi saat 00.30gibi ateşi bir ölçtük 38.5 yine başladı hadi bir calpol verdim yatmadan önce iburamin diye bir şurup vermiştim doktor geçmezse calpol demişti neyse onu verdim ıslak bezle siliyrum vücudunu oğlum uyumak istiyor titriyor çok ağlıyor neyse düşüyor yine ateşi en fazla iki saat duruyor yine yükseliyor sabah kadar böyleydi oda doğru dürüst uyuyamadı biz hiç uyuyamadık o uyusa bile biz yarım saatte bir ateş ölçtük durduk sabah keyfi yerindeydi ateşini biraz dşürdük en son saat 08.00gibi yükseldi dershaneye gelene kadar düştü ama beni bırakmak istemiyor sürekli kucağımda zorla bıraktım evde uyumak üzereydi öyle bırakabildim gece beraber yattık arkamı bile dönmemi istemiyor acayip huy değiştirdi iki günde çok bitkinim mirmirmirmir

günaydın kızlarrr
bizde bu sabah erkenciyiz
erkenden kalkıp kahvaltımızı yaptık büyük bir popomis operasyonunu banyo yaparak sonlandırdık
şimdi hanfendi yatağında oyun oynuyor bizde temizlik yapıyoruz
ufak bir mola verelim dedik .
cimcime eğer vaktinde uyuyup uyanırsa ve yağmur başlamazsa dışarı atıcas kendimizi
şuanda niyetimiz bu ama ilerleyen saatlerde karar değişebilir tabiki :))

estel cagancuk ve beyazmelekcim geçmiş olsun kızlar yaa
dikkat edin kendinize de bebişlere de

günaydın kızlar bizde 7.30 da dikildik ayağa saatide bi aldım geri 6.30 oldu:((
ağlayarak uyandı bende kalktım oyalamaya çalıştım 9a kadar zor tuttum oyaladım bisküvi bitmiş bakkal açmadı bim açılmadı neyse aşağı yolladım eşimide bıdığımın karnını doyurdum keyfi yerine geldi
açım diye ilk defa ağladı çok şaşırdım maşallah diyim nazar değmesin

Son düzenleme:
pisttt ben geldim nihayet..

dün alisveris icin böcügü babaneye biraktim saat 2`de,alisveris yaparken esi msagolsun yakin bi arkadasinin dügünü oldugunu hatirladi sana söyliycektim unuttum dedi.apar topar eve döndük hazirlandik ve 6`da dügüne katildik.bu arada Deniz babanede kaldi,rezil ederdi animizda götürsek.Hersey co kgüzeldi herkez cooook eglendi ben haric..cünkü evlenen kizin iki yasinda bi oglu var,annesi öyle gelinlikle oynuyor falan filan cocukta ikide bir pattt düsüyor ananesi gidiyor kaldirmaya,agliyor kosuyor kaciyor kadinin elinden..off gece boyu cocugu takip ettim inanin psikolojim bozuldu tüm gece boyunca.hani birisiyle paylassam bu gördüklerimi kesin agliycam o kadar dokundu bana anliycaginiz.annesi dans ederken filan gözüyle taki pediyor cocugu offf birde Deniz`e benziyordu cocuk benim böcügümde yanimda olmayinca odami iyice dokundu bana ne gittigime pisman oldum anliycaginiz.

9 gibi yogun israrlarim üzerine kalktik hemen aldim babaneden Deniz`i.cok özlemis kuzucum bizi birde dogum günü hediyesini almistik ona,aktive kutusu diye bisi.dayanamadik verdik cok eglendi bicir.

herkez iyidir insl.biz simdi kahfalti yapcaz.

sana da geçmiş olsun güliz

ay üzerimde bir rehavet var kolumu kaldırmak istemiyorum
güya dışarı çıkacaktık hava kötü avm ye de gitmek istemedim
evde oturduk ama öğleden sonra hiç bişi yapmadım resmen
o koltuktan bu koltuğa attım kendimi bir de Duru nun peşine koşunca yetiyor zaten

tşkler kızlarr.çok kötüyüm ya resmen etim kemiğimden ayrılıyo..eylülde peşimden düşmüyo..her gün babasından ayrılmayan çocukk..bugün beni istiyo..aksilik yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…