2008 Kasım Anneleri

hehe o uyuşuk gezenlerden biri de benim
benim kedi uyumadı gitti
var bir derdi tam uykuya dalıyor ağlayarak kalkıyor tekrar
başladı yine bir gidip bakim

İyi geceler kızlarrrrrrrrr...

Ooooh eminönü yapılmış,gezilmiş...

çOOK imreniyorum valla size.Eeeeeee anlatın bakalım günün özetini?Neler aldınız,fotolar nerde?

Selam kızlar umarım herkes iyidir epeydir bakamadım buralara bugün nöbetçiyim
Dün 12.ayımıza girdik ne kadar çabuk zaman geçti 1 yaşında olacaklar Maşallah

KISA VE NET BİŞİ DİYİP YOK OLACAĞIM YORGUNUM UYKUM VAR
OĞLUM YÜRÜDÜÜÜÜ VE HEP BUNU YAPMAYA BAŞLADI 2-3 ADIM AMA KALKIP DEVAM ETMEYE ÇALIŞIYOR BU KONUDA BABAMIZDA BİZDE AZİMLİYİZ OLACAK İNŞ. EN KISA ZAMANDA

ÇİLEK BEN ŞEYİ ANLAMADIM EVLENİN ÇOCUĞU VARDI OKEY DE TUHAFINA GİDEN ÇOCUKLU BİR KADININ DÜĞÜN YAPIP EĞLENMESİNİ ÇOCUĞUN ŞAHİT OLMASIMI ANLAMADIM :uhm:

kkızlar bekledim bekledim gelmediniz , yukarıdaki ayılar da gürültü yapınca batu uyandı , gittim uyuttum şimdi de yoğurdunu yapıyorum bi bakim dedim ama piroşla lelel gitmiş zati
zeynam gelmişşşş

bence çileğin üzüldüğü çocuğun sürekli düşmesi ama annesinin onunla ilgilenmemesi ve çocuğun yanlız kalması , ben öle anladım canım yazdığından yoksam çocuklu kadın düğün de yapar hemde en alasından ne varki bunda

ya yok zeynacim cocuklu kadini nevlenmesine diilde,cocuk düsüyor agliyor masum masum ananesi kosup kaldiriyor.

o anda annesi yen iesiyle dans ediyordu,birindede oyuyuorlardi.cok icime dokundu cocugun o masumlugu.

birde kiz ikide bir gözüyle takip filan ediyor oglunu ayyyyy yine dugulandim cok dokundu bana yaa..

bu arada masallah kuzuna,bizimkinden daha habrer yok..

oo zeyna hanım hadi bakalım siizn de gözünüz aydın
koştuğu günü de görün inşallahh :)))

ya andiş o ayıları sorma
burada da var onlardan ve az evvle sağlam havai fişek patlattılar ve bize çok yakın bir yerden
nasıl ses çıkıyor duru da garibim zıpladı yerinden

eylülüm benim de canım sıkkın gel çekirdek çitleyelim biizm balkonda :)))

valla kızlar bugün benimkiyle çok fena kavga ettim , çok kötüyüm koydum şarabımı içiyorum (

ay lelal ben sana bi ara yukardakileri anlatırım detaylı , tam sit com çeviriyoruz , her hafta bi kere yukarı çıkıp parlıyorum , taşındıkları günden beri başıma belalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…