2008 Kasım Anneleri

gel lelalcim gel , ne güzel olurdu gelsen dertleşir içer içer tüttürürdük..

evet canım hala şanzıman , bugün çok fena patladım , suratıma kapadı , bende bıoşanıcam diye mesaj attım , hiç yapmam böle şeyler ama çok kötü oldum sabah sabah annem bana parladı kocan bana yalan söyledi diye bende gittim adama patladım zaten doluydum biliyodsun

bugün efkar günü anlasilan..icimden sIkIlmak geliyor gicigim herseye..

andisim sinir etti he bu adamda ayol seni.afiyet olsun arkadasim yakin olsak

ben gelirdim..:)

ben kacar kizlar gideyimde uyumaya calisayim bari.öptüm herkezi.

yok canım fazla kaçırmam ben merak etme

iyi geceler çilekcim

gerçekten yakın olsak ne güzel olurdu , hepimiz aynı sitede otursak , ayy düşünemiyorum valla ya süper olurdu süper

aa andina noluyo sana ,kendine gel tatlım yaa ,anlıyorum seni haklısın ama ,adamıda düşün ,o gelmek istemiyormu sanki ..
bu arada yanında olmayı bende isterdim ,şarap içerdik birlikte ,off ya çok b..tan bir gün ..

bu arada bugün o sinirle gittim alışveriş yaptım , hotiçte indirim vardı , çok şık bi bot aldım kızlar .. batuya da adidastan ayakkabı aldım , gerçi aldım diyom ama hesabı anam ödedi saolsun :))

eylülüm valla kötüyüm , dün söylemiştim ya annem bodrumdaki bi arkadaşını aradı , adam ben hallederim bi sürü tanıdığım var arasın damat beni demişti , ben de kocama söyledim hatta lelal şahit buluştuğumuzda aradım sordum aradın mı diye arıycam dedi , sonra konuştuğumuzda da aradım dedi..
annem arayıp sormuş aradın mı oğlum demiş , aradım anne demiş o da..
sonra bugün sabah adam annemi aradı , senin damat hala aramadı beni ben herşeyi ayarladım demez mi , annem de o sinirle bana patladı neden yalan söylüyo diye... ben de onu aradıp bağırığ çağırdım , yüzüme kapadı sinirimi alamadım , mesaj attım..

neden bana yalan söylüyo ki ,çok üzüldüm çoook ((

sonra annemi aramış , andina çok üztüme geldi çemkirdi durdu o yüzden aradım bende demiş , ama ben hala affedemiyorum , ne demek üstüme geldi , gelicem tabi , iki haftadır gelmesini bekliyorum , yetti artık dayanamıyorum yaa (( çok yoruldum artık

andinacım üzülme canım yaa, gelince çıkarırsın acısını artık:)

zeyna gözün aydın canım, denizde baya ilerletti, ama ben hiç müdahale etmedim kendi kendine canı istedikçe kalktı, bugünde telefon destekli köstek kesme töreni yaptık oğluma (bakalım ne olduğunu bilen çıkacakmı:))

çilek bende üzüldüm yavruya, inşallah sağlıklı bir ailede mutlu olur, anne baba boşandığına göre çocuğa uygun bir ortam değilmiş demekki,

andina hepimiz aynı sitede olsaydık kesin istifa eder kreş açardım, bol bol severdim bıdıkları:))

andinacım hiç bozma moralini ve hiç sıkma kendini
ben senin yerinde olsam madem öle boşanırım

dermiişiimm :))
şaka bir yana da gitme üstüne
vardır bir bildiği madem aramıyor dolandırıyor
dur bakalım sen artık telefonda bu konuyu hiç açma sorma bakalım ne zaman geliyorsun ne yapıyorsun falan diye
o buraya bir gelsin ondan sonra yüz yüze alırsın ifadesini
hemen öle fevri kararlar verip de mesaj atma iyice germe ortalığı sakin ol

he andina kuşum hepimizi bi siteye toplasalar adamları kapı önünde cayır cayır yaksak bebelerimizle mutlu mesut yaşasak

denizannem nazar çıkmış sizden daha 2 hafta önce altlı bir bardağın dibi elimde düştü ve yanmıştım ben nazar acılı çıktı bende

eylül kafa maç bitti gelir koncan eve al bi digitüek evde seyretsin ben öle yaptım şahsen yollayamam kusura bakmasın

eeee hani ben yatıyordummm

ay denizannem dedğin kadar varmış yani bardağın haline bak
bu arada resimden anlaşılan bir diğer şey anne baba site güncelleme çalışmasında :))

Denizanacim o bardak ne öyle,cok orjinal kirilmis ama..

evet bencede cocuga uygun diildi o ortam,benide üzen buydu zaten..

andisim aman üzülme canimya,acaba sen gel dedikce iyicemi inat ediyorki yada nebilim

safi giciklikmi yapiyor?

denizanacim ben aslinda duydum öyle bisi,yürüyenin yolunu acmak icinmiydi neydi

tam emin diilim toparlayamiyorum simdi..

bu arada bugün o sinirle gittim alışveriş yaptım , hotiçte indirim vardı , çok şık bi bot aldım kızlar .. batuya da adidastan ayakkabı aldım , gerçi aldım diyom ama hesabı anam ödedi saolsun :))

güle güle kullanın cicilerinizi

üzülme canım yaa haklısın, yorulursun tabiii, benim eşim yanımda olduğu halde bazen bitik hissediyorum kendimi ki sana bravo, bu kadar zamandır her türlü sorumluluğu tek başına taşıyorsun, sen çok güçlü bir kadınsın canım ama seninde dinlenmeye hakkın var, dedğim gibi eşin gelince acısını çıkarırsın bu günlerin

ya bende mesajı attığıma pişman oldum , akşiam aradım iki kere , ikisindede meşgule verdi telefonu , sonra da benim attığım mesajı 10 kere gönderdi bana tam 10 kere.. aramıycam zatn bi daha isterse arar napim.. şanzıman yüzünden dağıldıl resmen hale bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…