2008 Kasım Anneleri

ben anladım hep yardım ediyordunuz yürümesine ama bu sefer yardımı kestniz ödül olarakda telefonu tuttunuz gel al oğlum dediniz dimiii

andinacım bence eşin hata yapmış yalan sölemekle ve ben anlamıyorum bi şanzıman 2 hafta sürsün izin al git ve şanzımanı yerinde gör kuşum olmadı baktın şanzımanı adamaın müsait bir yerine indirri dönersin sende rahat bi nefes alırsın yazık sana ve oğluna

saol denizannem , güç de bi yere kadar sinirlerim yıprandı iyice , sigaraya başladım , öfkemi kontrol edemez oldum , geciktikçe iyice bunalıyorum , hakkımda hayırlısı artık napim

senden de nazar çıkmış canım , ne o bardak öle , şok oldum inan

andişim dağıttınız şanzımanı freni valla ,üzülme canım yaa ,yalan söylemesi hoş olmamış tabi de artık gelince düzelecek herşey ,yüzünü görünce unutacaksın herşeyi eminim ..

bu arada hotiç indirimi cebime mesaj olarak geldi ,gitmeyi düşünüyorum bir ara ,ihtiyacım var ayakabıya ..

zeynam biraz sert oldun yaw :))
canım ben inanıyorum şanzıman bozuk olduğuna ama akılsızlığına kızıyorum çok , yani dolandırıldı durdu oralarda şanzıman diye diye , deli gibi para kaptırdı , bende şaşırdım napıcağımı artık (

ay denizannem dedğin kadar varmış yani bardağın haline bak
bu arada resimden anlaşılan bir diğer şey anne baba site güncelleme çalışmasında :))

evet kızlar fena halde nazar çıktı allahtan acılı olmadı:)
dün elma şekeri yapmıştık ben kendi siteme eşimde ilkenin sitesine ekledi, hatta eşim bugün ilke o şekeri yerken kameraya çekti ve sitesine ekledi:)

denizanacim ben aslinda duydum öyle bisi,yürüyenin yolunu acmak icinmiydi neydi

tam emin diilim toparlayamiyorum simdi..

evet canım yolunu açmak gibi bişii, ailenin çocuklarına hep babam yapardı şimdi uzakta olunca o telefonda anlattı bizde uyguladık, yürümeye yeni başlayan bebeklere yapılıyor, daha az düşeceğine inanılır

kızlar haklı andnacım zaten sende üzülmüşsün farkındasın sinirle fevri şeyler söyleme ve yazma lütfen, hem haklıyken haksız duruma düşeblirsin hemde istemedende olsa kırabilirsin

denizannem merak ettim ne yapılıyor bu yol açma işinde nasıl bişi ??

andişim sıkma canını tatlım sen bak kendi kendine yapıyorsun
telefonla hiç olmuyor zaten bu tarz tartışmalar
denizanasının dediği gibi haklıyken bir anda haksız konuma düşüyorsun
o buraya bir gelsin o zaman yap ne yapacaksan

sonradan farkettim fazla sert olduğumu :1no2: pardon
ama doğru ya adamında suçu yok kandırmışlar yazık ya sen gene alttan al fazla üstüne gitme adamda orda bunalmıştır sizide özlemiştir suyuna git canım nasılsa geldiğinde her şey çok güzel olacak onu düşün birtanem

ay batu varken olmaz zaten , psikolojisi bozukur çocuğun :))

kızlar ben kaçtım , herbirinizi öpüyorum tek tek nanaklarınızdan

iyi geceler kuzucuklarım

zeyna sert olmuş canım be, gerçi arasıra hepimizin aklından geçiyordur eminim böyle şeyler

lelalcim bebeşi orta biryere koyuyorsun çeveresinde dua okuyarak bir daire çiziyorsun bebiş o daireyi yardımsız yürüyerek çıkınca ( zeynanın dediği gibi telefon falan gösterilebilir çıkması için:) kösteği kesilmiş oluyor sonra bir kez daha okuyorsun:) artık daha az düşerek yürüyor

ha daire sembolik, parmakla falan çizebilirsiniz

ayrıca tercihen kesen kişini ayağına çabuk olması gerekir, bizim babamız yaptı her yere arabayla gider üşenir yürümeye denizde öyle olacak sanırım

hotiçe benimde uğramam lazım, en yakın capitolde var dimi lelal?

bende udak ufak kacıyorum
yatak odam ütülenecek ve toplanacak çamaşırlarla salı pazarı edasında
gidim de toplayayım barim
yarın iş başı ne de olsa (
ne olurdu şu tatil günleri haftanın 4 günü olsa :)))

hımm anladım değişik bişeymiş ilk defa duyuyorum bu köstek kesme olayını

hotiç capitol dısında optimum ve palladiumda da var canım
hatta optimuma gidersen deichman diye bir ayakkabıcı daha var
orada da güzel ayakkabılar oluyor tabi kalırsa hem de uygun onlarında fiyatları

bende kaçar güzeller kociş yattı uyumaz gitmezsem şimdi uyusssss
öpüyorum bende nanaktan hepinizi inşallah hepimizin meleği sabaha kadar deliksiz uyur

aa doğru optimuma gideyim diyordum fırsat bulursam giderim bu hafta sağol canım, benim numaram kalır genelde :)

iyi uykular giden herkese bende yatayım, yorucu bir gündü

herkesi ve bebişlerini öptüm

iyi kaynatmışsınız bugün ya kaçırmışım.

Denizanası o bardak ne olmuş öyle nasıl olmuş :)))) wallada orjinal bişi çıkmış.

Andiş takma canım gelince çıkarırsın acısını :)) Korkutmada geldin önce bi ahahhahahaha DDD

Zeynada eli maşalı canım :)

neyse kızlar hepinis öpüldünüs muaks muaks

herkese günaydınnnnn.benim canavar 7.30da kalktı yine uykusuzluktan ölmek üzereyim ama çağanın uyumaya hiç niyeti yok gezinip duruyo odada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…