2008 Kasım Anneleri

günaydınnnn

ya kızlar kaç gündür sorucam sorucam hep unutuyorum , aslıhan diye bi arkadaş vardı hani bebeğiyle iletişim sorunu yaşıyodu , o n yaptı haberi olan , görüşen var mı??

günaydın kızlar...
geçmişe çok bakamadım, umarım herkes iyidir..
haftasonu baya bi muhabbet edilmiş.Çenesi düşükler:))))
oku oku bitmiyor, bende bıraktım okumuyorum:))
denizanasının bardağı aklımda kalmış..
denizimin anası ne olmuş öyle..vallaha nazar çıkmış..
allahım kem gözlerden korusun...

günaydın kızlar
çok uykusuzum yaa
2 de ele aldım memoyu bbası maç yorumlarını seyrederken sallamış hep 2 de ben aldım salla salla salla karanlığada alışınca gözü iyice açıldımı uykusu
saat 4.15de daldı yatırdım
10-15 dakkada bir uyamdı memem düştü diye git ç.odasına gel y.odasına kafam ambele oldu
6.30 da da abisisni geçirmeye kalktı şimdi yumurcak seyrediyo keyfiyerinde ama benimkeyfim yok
boğazımda bişey var sankiyaa tıkalı gibi balgam varmış hissi var sürekli temizlemeye çalışıyorum ama o ordan gitmiyo bi türlü daral geldi

gunaydın
amma kaynatmıssınız yıne hafta sonu maasallah

beyazmelek oglusun hastalanmıs canım gecmıs olsun

denızanası kostek kesme nedır bılıyorum
henuz benım oglumun kostegı kesılmedı ama dayısı bu konuda gonullu

andına canım esın canını cok sıkmıs bellı
senı cok ıyı anlayabılıyorum ınsan bu donemde esınden daha fazla destek beklıyor goremeyınce kendını kotu hıssedıyor
hersey bır yana bır an evvel sıze kavusmak ıcın caba sarfetmesını beklıyor ınsan
uzulme bunda da bır hayır vardır elbet

mmf bızım kucuk dana da cok sık uyandı bu gece anladım kı bızım yataga gelmek ıstıyor
ısrarla emzırıp yerıne yatırdım sanırım cok bozuldu bana

günaydın kızlar
bizde biraz zor gece geçirdik
cimcimem çok uyandı gece hatta saat 3 de bır ara yanımıza bıle geldı ama sonra dayanamadım tekrar yernıne koydum . şimdi de sersem gibiyim yat kalk yat kalk

mmfcim hemen ballı limonlu ılık su iç tatlım boğazını rahatlatır

Günaydınlar efenimmm:)

Andişim koca çok fena dağıtmış seni yaa..Açıkçası ben de çok sinirlendim kocana.Gelince gör hesabını sen onun.Bu arada nasıl şanzıman bu yaa otomatik vites mi arabası çünkü onların şanzıman problemleri çok fena oluyor?

Günaydın canlarım.Hafta sonu kaynatmışsınız.Ama pek keyifli şeyler konuşmamışsınız.

Zeynam yavruş yürümüş.Hayırlı olsun.Bizimki halen çok korkak.Yürüsede paçama yapışmasa.

Andinam süt sağmaya gidiyorum.Gelince ilgilenecem seninle canım.

Geçmişi okumadım.Okudukça konuşuruz tontişler.Geliyorruuum...

Benim de direksiyon başındaki hali hoşuma gidiyo ama orda çok uzak , yakın çekim selocan iyi bence de hem de espirili bir resim dimi ?

çitosum otomatik vites doğru bildin , fena dağıldık ya sorma

Benim de direksiyon başındaki hali hoşuma gidiyo ama orda çok uzak , yakın çekim selocan iyi bence de hem de espirili bir resim dimi ?

çitosum otomatik vites doğru bildin , fena dağıldık ya sorma

Hmmm şimdi bu konuda ben de çok çektim otomatik vites şanzıman derdinden.Ben de aylarca süründükten sonra arabayı Ankaraya götürdüm ki opel servisinde şanzımanı sökmeleri gerektiğini ve en az 3 milyar masraf çıkacağını söylemişlerdi.Bi de dedik ankaraya götürelim vee orada çok genç bir tamirci bak tamirci diyorum servis ustası filan değil.Bi baktı arabaya şanzımana filan veee tahmin et sorun ne çıktı.?Benim şanzımanın elektrik aksamını kontrol eden sigorta atmış ve fiyatı sadece ve sadece 10 tl düşünebiliyor musun?10 tl sigorta değişti üzerine 20 tl bahşiş verdik geldik:)Belki çok basit bir şeydir ama işte otomatikten her usat anlamıyor.Bence o arabayı biran önce istanbula getirsin.Yoksa daha çok para harcar o oralarda...

unutmuşum yaa zeynam hayırlı olsun yiğidim efem yürümüş he
maşallah kuzuma
bizimkide hala taytay durma-durmama çabasında ödü kopuyo ellerini bırakınca hemen çöküyo delü
denizannem sende bi sadaka verin canım başınızdan çevirip

günaydın arkadaşlar
evet oğlum artık yavaş yavaş yürüyor bu hafta inş. dahada ilerleteceğiz
bende doğum günü için magnet değilde buzdolabına takılan mıknatıslı çerçeve yaptırdım
resimde seçtim sanırım siparişini vreceğim bugün
minik keseler aldım parlak parlak onların içine koyup gelene vereceğim
pastasınahala karar veremedim güllüoğlumu mado mu bakalım bu hafta oda kesinleşir sanırım
tek dileğim oğluşum doğum gününde misafirleri yürüyerek karşılasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…